çooooooooooook düşük bi ihtimal aynı anda sancımızın tutması, onu geçtim aynı anda tam açılmaya ulaşıp doğurmaya başlamamız immposssible yane :) ama dogurturuz bız yanı ne var demi Fınfık..
kızlar kızlar ben fesat değilim.. diliyle rahatlatmanın başka manası var mı ki :))))))
esin.. 1 hastane, 1 doktor, 2 gebe kadın nasıl ama sempatiksalakcinni
propla biz birbirimizi doğurtmayı planladık doktorda gelir rutüş yapar sonrasempatiksalakcinni
aaaaa ne demek ben senin perdelere bayıldım kız...çok saol bu arada valla seni evlilik yıldönümde bunlarla uğraştırdık ama madem parise gitmicen biraz bizimle takıl sende dimi, ayrıca ben senin oğluşunun poposunu ısırırım valla...:kedi:
tatlım ben mersindeyim öyle şehirlerarası tanınmış bi adam değil:))vedat günyar adı.burada isim yapmış adam...
:roflol: miracle adam diliyle mi rahatlatıyor, alla hallah bak sen :roflol::roflol::roflol::roflol:
oyy nalancim yerim snein kızını kızının nevresiminş:)
benim kanepelerime bile yapmişti..
zaetn çocugun götüne erkegin sözüne güven olmazmis
anladim canim zaetn oturugun mevkiide ün yapmişsa yeter zaten..
hayılrıısı olsun canim..
adam oturursa yerinde dogurturt seni:))
kızımmm için kötü senin için :)))çok çalıştırma lan hayal gücünü ne kurdun kafanda adam diliyle rahatlatıyo demek konuşarak psikolojik olarak seni rahatlatıoo demek bi kere moral veriyor demek yaaaa...
hayırlısı canım artık hepimiz için Allah yardımcımız olsun vaktinde yapalım sağlıklı olsunlar inş..
esin tek doktor olması iyi bişey tatile çıkma lüksü yok bayramda eğer çıkarsada prop ve banada rezervasyon yaptırması lazım gittiği yerden
miracle ın doktoru diliyle paris'e götürüyomuşşş :roflol::roflol::roflol:
ısırrr teyzesi ye onu :) allah izin verirse oturmaya gelicez sana onunla, o zaman alırsın ne yaparsan yaparsınnn
nalancim senin sözünde ggüzelmiş..
ama hakikat valla
banada bunu annem söylemişti..)))
:roflol:
ay bugün tam modunuzdasınız kızlar hadi aferin :)
bazen sus pus oluonuz bugün döktrüdünüz maşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?