2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

proppp benden de sana

immpossible is nothingg
canim
h:))))

ısırrr teyzesi ye onu :) allah izin verirse oturmaya gelicez sana onunla, o zaman alırsın ne yaparsan yaparsınnn

:roflol: miracle adam diliyle mi rahatlatıyor, alla hallah bak sen :roflol::roflol::roflol::roflol:

kızımmm için kötü senin için :)))çok çalıştırma lan hayal gücünü ne kurdun kafanda adam diliyle rahatlatıyo demek konuşarak psikolojik olarak seni rahatlatıoo demek bi kere moral veriyor demek yaaaa...

oyy nalancim yerim snein kızını kızının nevresiminş:)
benim kanepelerime bile yapmişti..
zaetn çocugun götüne erkegin sözüne güven olmazmis

süper lafmış esin çok tuttum valla bu lafı, bunu uzun süre sölerim artık, bu aralar bu lafa takmıştım:

ne kaybeden üzülür ne bulan sevinir...

artık bunuda sölerim uzun bi süre...:roflol:

prooooooooooopppppppppppppp leeeeeeeeeeeennnnnnnnn koparttın beni, iki saattir gülmekten yarıldım valla, çocukta neye uğradığını şaşırdı vurup duruyo deminden beri...:roflol:

esin tek doktor olması iyi bişey tatile çıkma lüksü yok bayramda eğer çıkarsada prop ve banada rezervasyon yaptırması lazım gittiği yerden

esin tek doktor olması iyi bişey tatile çıkma lüksü yok bayramda eğer çıkarsada prop ve banada rezervasyon yaptırması lazım gittiği yerden

evet canim o avantajınız var allah tan ama kadin içinde zordur
ama parayıda bayıyodur eminim tek doktor olmak kolaymı

ısırrr teyzesi ye onu :) allah izin verirse oturmaya gelicez sana onunla, o zaman alırsın ne yaparsan yaparsınnn

ay inşallah kız, keşke bir an evvel istanbula taşınsanız ne kadan güzel olur, birbirimize gelip gideriz, ay bayılırım öle bebek mıncıklamaya, ama biraz ele avuca gelince daha rahat oluyo tabi, oy oy yirim ben onu...

nalancim senin sözünde ggüzelmiş..
ama hakikat valla
banada bunu annem söylemişti..)))

eşimin bi arkadaşının sözü ama acayip tuttum o sözüde, senin annende çok doğru laf etmiş valla hellal...

:roflol:
ay bugün tam modunuzdasınız kızlar hadi aferin :)
bazen sus pus oluonuz bugün döktrüdünüz maşallah :))

dimi, normalde biz topiğin delisi olarak takılıyoruz burda öle sap sap, topic canlandı valla, demek odaların resimlerini koymak lazımmış arkadaşların gelmesi için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…