2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
miracle aşkolsun ya hamile kadınların içinde böyle konuşuyorsun hiç düşünmüyormusun canımızın çekme olasılığını :umursamaz: roflol:)

kız prop harbi senin diline düşüceğime ...........hayır bi de şimdi adama bakınca aklıma sen geleceksin koparım ben şimdi adamı görünce rezill ya adamı iki dakika da başka bir alanda meşhur etti :)))))

aaaaa..kizlar aşkolsun yaaa

azcik yoğunluğum wardi muahbbet almiş yürümüş parisler filan :)))

miracle anlat bakiim napiomuş doktor :))))) sırnaşık şey

fairycim adam diline çok hakimmiş, çok yönlü kullanabiliyomuş dilini :roflol::roflol:
miracle tabi nasipleniyo adamdan fınfık da kıskandı hani bana hani bana diyo :roflol::roflol::roflol::roflol:

fairycim adam diline çok hakimmiş, çok yönlü kullanabiliyomuş dilini :roflol::roflol:
miracle tabi nasipleniyo adamdan fınfık da kıskandı hani bana hani bana diyo :roflol::roflol::roflol::roflol:

o derece bi adammiş yani waaayy kaydirigubbakcemile3

fınfıkcım üzülme.bazi kadinlar şansli oluyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

puhahaha :roflol::roflol: kıskanmadım can çekme olasığına karşı önlem almaya çalışıyorum :roflol::roflol:

biju senin odanın perdeleride duvar kağıtlarıda süper tatlım, erkek annelerine fikir verebilir, sizin seçenekler daha az oluyo çünki, camların büyük olmasıda çok ii hem oda aydınlık olur hemde perdeler çok daha ihtişamlı durmuş valla...

hahhahahahahaa proop koptum yaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…