miracle aşkolsun ya hamile kadınların içinde böyle konuşuyorsun hiç düşünmüyormusun canımızın çekme olasılığını :umursamaz:roflol:)
miracle aşkolsun ya hamile kadınların içinde böyle konuşuyorsun hiç düşünmüyormusun canımızın çekme olasılığını :umursamaz:roflol:)
fairycim adam diline çok hakimmiş, çok yönlü kullanabiliyomuş dilini :roflol::roflol:
miracle tabi nasipleniyo adamdan fınfık da kıskandı hani bana hani bana diyo :roflol::roflol::roflol::roflol:
fairycim adam diline çok hakimmiş, çok yönlü kullanabiliyomuş dilini :roflol::roflol:
miracle tabi nasipleniyo adamdan fınfık da kıskandı hani bana hani bana diyo :roflol::roflol::roflol::roflol:
o derece bi adammiş yani waaayy kaydirigubbakcemile3
fınfıkcım üzülme.bazi kadinlar şansli oluyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yaa ben paylaşmayı bilirim sonuçta muayene ücretini veren nasiplenebiliyor randevu al ücreti öde iş tamamdır öle kıskanacak bişey değil:)))
benim şanslı olmadığımı nerden biliyorsun :jeyyar:
belkide tek şanssızlığım şuan işyerinde olmamdır:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?