kızlar ben çıkıyorum çook öpüyorum siziii
iyi aşkaşamlaarrrrr
yalnız muhabbeti dışardan okuyan napıyor lan bunlar der haberiniz olsun şeyini çıkardık iice:)))
iyi aşkaşamlaarrrrr
iyi aşkaşamlaarrrrr
iyi akşamlar diliorum kizlar..toparlaniim bende artik..trafik wardir bugün cuma(
haftasonu giremezsem p.tesi görüşürüz..kendinize iyi bakin..
prop senin parça çalıyo şu an power fm de....
külah...
kizlar hedie cekilisi ile ilgili bisey soracam bende katilmayi dusunuyorum ama once tabi esime sormam lazim. ama aklima takilan bi soru var ben katilirsam bana hedie gonderecek arkadasa extra masraf oluomu? kargo ucretini kastediorum. ne kadar fiata gonderilio nalan galiba yurtdisindan birine hedie gondermisti ayni fiatmiki nalan?
kizlar hedie cekilisi ile ilgili bisey soracam bende katilmayi dusunuyorum ama once tabi esime sormam lazim. ama aklima takilan bi soru var ben katilirsam bana hedie gonderecek arkadasa extra masraf oluomu? kargo ucretini kastediorum. ne kadar fiata gonderilio nalan galiba yurtdisindan birine hedie gondermisti ayni fiatmiki nalan?
yok tatlım aynı fiyat olur mu hiç, burdakiler birbirine gönderirken en fazla 3-10 TL kargo ücreti verirken yurtdışına 50 TL den başlıyo, ben onun için arkadaşın türkiyedeki bi akrabasına yolladım...
ya şu hediye işini sabah sordum kimse sallamadı beni çekiliş mi yapılıyor nasıl katılıyoruz öncekinde falan ben daha üye değildim galiba hiç haberim yok...
daha henüz başlamadı çekiliş, katılmak isteyenler bijoux arkadaşımıza haber veriyo, o katılmak isteyenlerin hepsinin adını yazıyı, sonra kura çekiliyo senin kime gönderceğini adını adresini telefonunu biju sana yolluyo özelden, sende hediyeni alıp yolluyorsun, ama sana kimden geleceğini bilmiyorsun...böle işte...
Nalan odanız çok güzelmiş,zarif ve sade..Çok beğendim
Kızlar 100 lük şeker yüklemesi yaptırdım sonunda..3 saat bekle Allah bekle,gazete aldık,okuduk eşimle ama aç bi ilaç beklemek zormuş.
Çok şükür normal çıkmış,doktorumuza sorduk,değerleri bilmiyorumhihoyyyt
Bizim de yatak ve dolabımız geldi kuruluyor şimdi,tam oda almadık biz
hoşçakal fairyyy...
ay kızlar ölüyorum galiba çok yoruldum çok.. ama havalar serinlemiş bunu anlayabiliorum artık özellikle iş yapınca ııce bellı oldu .. yupppiiiii
Nalan odanız çok güzelmiş,zarif ve sade..Çok beğendim
Kızlar 100 lük şeker yüklemesi yaptırdım sonunda..3 saat bekle Allah bekle,gazete aldık,okuduk eşimle ama aç bi ilaç beklemek zormuş.
Çok şükür normal çıkmış,doktorumuza sorduk,değerleri bilmiyorumhihoyyyt
Bizim de yatak ve dolabımız geldi kuruluyor şimdi,tam oda almadık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?