Nalan odanız çok güzelmiş,zarif ve sade..Çok beğendim
Kızlar 100 lük şeker yüklemesi yaptırdım sonunda..3 saat bekle Allah bekle,gazete aldık,okuduk eşimle ama aç bi ilaç beklemek zormuş.
Çok şükür normal çıkmış,doktorumuza sorduk,değerleri bilmiyorumhihoyyyt
Bizim de yatak ve dolabımız geldi kuruluyor şimdi,tam oda almadık biz
günaydın bayanlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz zemuszemus
taam 5 yıl oldu 20.08.2005 buyrunnnnnnnnn
eşim de izin kullandı gitmedi işe, bugün evde takılıcaz beraber :)
sağol canımgözünaydın canım :))
bitirdin mi işlerini...
Çok sevindim şeker yüklemesinin ii çıkmasına canım, ohhh atlattın bunuda bak...
Çooooooooookkkkkk saol dilemma darısı senin başına, senin yatak ve dolabınında fotosunu bekliyoruz ona göre....
Nalan bugun hem buraya laf yetiştirip hem de butun gun neler yaptıgımı bı bılsen..
mutfak dolaplarının ust dolaplar kaldı altları tamamladım, fayansları cifledım, tezgahını ve ocagı ve fırını ve aspıratoru temızledım.. kütüphaneyi boşalttım iç-dış sildim atılcakları ayıkladım geri yerleştirdim, camasırlarımı yıkadım astım kuruttum topladım, butun evi süpürdüm viledaladım tozları aldım..
bu kdr sımdılık :)))
sımdı yorgunluk kahvesı yaptım kendıme içiyorum.. banyoları yarın halletcem.. gardropa da uzanamıyorum bosu bosuna onu kadın gelınce dökücem duzenlıcem artık..
bu kdr :))
ohhh iyi çıkmış çok sevindim.. istediğin kadar tatlı yemeye dvm edebılırsın cnm gozun aydın :)
Nalan bugun hem buraya laf yetiştirip hem de butun gun neler yaptıgımı bı bılsen..
mutfak dolaplarının ust dolaplar kaldı altları tamamladım, fayansları cifledım, tezgahını ve ocagı ve fırını ve aspıratoru temızledım.. kütüphaneyi boşalttım iç-dış sildim atılcakları ayıkladım geri yerleştirdim, camasırlarımı yıkadım astım kuruttum topladım, butun evi süpürdüm viledaladım tozları aldım..
bu kdr sımdılık :)))
sımdı yorgunluk kahvesı yaptım kendıme içiyorum.. banyoları yarın halletcem.. gardropa da uzanamıyorum bosu bosuna onu kadın gelınce dökücem duzenlıcem artık..
bu kdr :))
aman benım de kac gundur yapasım yoktu da yapmıodum bugun bı estı oyle hele o domestos kokusuna var ya ölüyorum her yere döküp koklayasım gelıyo :))ohaaa prop hala aykatasin ve kahve yapip iciosun masallahh ve pesss sanaa hic bu kadar is bi gunde yapilirmi yaww. gel benim evide yap barii benim hic hayrim yok valla.
aman masallah diyim nazarim gecmesin
ah cnm ne zahmet ettın zaten cekıodu cnm :) haftaya yapıcam ben de, hıhhhh....Prop canın çeksin diye güllaç tarifi ekledim. Hemen bak resmini çekmek ne zormuş beyaz şeyin ya. Hahah Evde Ye!
Sağol canım ya..Oğlunun odası da çok güzel olmuş bu arada...Uyku seti (denizci olan) çok güzel..Linens dimi?Geçen hafta gördük,ama bana tuzlu geldi ,240 dediler.,iki tane bekleyince ister istemez hesap yapıyoruz..Güle güle kullansın bebeişin..
Çok temizlik yapmışsın bu arda,yorma kendini çok
Prop canın çeksin diye güllaç tarifi ekledim. Hemen bak resmini çekmek ne zormuş beyaz şeyin ya. Hahah Evde Ye!
kız daha ne olsun bi ton iş yapmışın ellerine sağlık senin, ben bi şi yapmadım bugün valla, dr.umu aradım öğlene doğru, kasık ağrımı sordum, tam ağrıyan yeri tarif etti bana orasımı arıyo dedi, evet dedim, sadece kas ağrısıymış, bebek ağırlaşmaya başladığı için ve rahim büyüdüğü için oraya yük biniyormuş, yatıp dinlenmezsen geçmez dedi, bende yattıyorum bugün valla...
endişe etme ama ağrıları önemsememezlik de yapma sakın dedi, bi şi oldumu hemen ara dedi, timam dedim bende...
korktum yauw...bilmiyorumkismile
kısçeler napıosunuzz
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,nice yıllara..Bizim de 5 yıl oldu..
sağol canım
Sağol Nalancım,yüklerim bir ara neden olmasın eksiklikleri tamamlayayım da...
korkma yafrum bişicikler olmaz :)
kısçeler napıosunuzz
yaaa pc açıktı cnm ben aslında yoktumasomm gelmişşş nereledesin canimmm
Asoşumun adı var kendi yok burda bugün valla, kız napıyon okuyo musun sadece ne iş...
caaanımmm ya pc açıktı başında değildim ben.bir ara aşağı indim biraz oturdum kızlarla.sonra eve çıktım bir ara kocam geldi gitti.sonra azcık puzzle yaptım amma zor çıktı ha benimki :SAsooooşşşşşşşş bizim puzzle da geldi deminnnnn.......
yaaa pc açıktı cnm ben aslında yoktum
caaanımmm ya pc açıktı başında değildim ben.bir ara aşağı indim biraz oturdum kızlarla.sonra eve çıktım bir ara kocam geldi gitti.sonra azcık puzzle yaptım amma zor çıktı ha benimki :S
ohh seninki de gelmiş hadi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?