2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nalan bugun hem buraya laf yetiştirip hem de butun gun neler yaptıgımı bı bılsen..
mutfak dolaplarının ust dolaplar kaldı altları tamamladım, fayansları cifledım, tezgahını ve ocagı ve fırını ve aspıratoru temızledım.. kütüphaneyi boşalttım iç-dış sildim atılcakları ayıkladım geri yerleştirdim, camasırlarımı yıkadım astım kuruttum topladım, butun evi süpürdüm viledaladım tozları aldım..
bu kdr sımdılık :)))
sımdı yorgunluk kahvesı yaptım kendıme içiyorum.. banyoları yarın halletcem.. gardropa da uzanamıyorum bosu bosuna onu kadın gelınce dökücem duzenlıcem artık..
bu kdr :))

ohhh iyi çıkmış çok sevindim.. istediğin kadar tatlı yemeye dvm edebılırsın cnm gozun aydın :)

Son düzenleme:
günaydın bayanlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz zemuszemus

taam 5 yıl oldu 20.08.2005 buyrunnnnnnnnn

eşim de izin kullandı gitmedi işe, bugün evde takılıcaz beraber :)

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,nice yıllara..Bizim de 5 yıl oldu..
gözünaydın canım :))
sağol canım

Sağol Nalancım,yüklerim bir ara neden olmasın eksiklikleri tamamlayayım da...

ohaaa prop hala aykatasin ve kahve yapip iciosun masallahh ve pesss sanaa hic bu kadar is bi gunde yapilirmi yaww. gel benim evide yap barii benim hic hayrim yok valla.

aman masallah diyim nazarim gecmesin

ohhh iyi çıkmış çok sevindim.. istediğin kadar tatlı yemeye dvm edebılırsın cnm gozun aydın :)

Sağol canım ya..Oğlunun odası da çok güzel olmuş bu arada...Uyku seti (denizci olan) çok güzel..Linens dimi?Geçen hafta gördük,ama bana tuzlu geldi ,240 dediler.,iki tane bekleyince ister istemez hesap yapıyoruz..Güle güle kullansın bebeişin..

Çok temizlik yapmışsın bu arda,yorma kendini çok

kız daha ne olsun bi ton iş yapmışın ellerine sağlık senin, ben bi şi yapmadım bugün valla, dr.umu aradım öğlene doğru, kasık ağrımı sordum, tam ağrıyan yeri tarif etti bana orasımı arıyo dedi, evet dedim, sadece kas ağrısıymış, bebek ağırlaşmaya başladığı için ve rahim büyüdüğü için oraya yük biniyormuş, yatıp dinlenmezsen geçmez dedi, bende yattıyorum bugün valla...

endişe etme ama ağrıları önemsememezlik de yapma sakın dedi, bi şi oldumu hemen ara dedi, timam dedim bende...

korktum yauw...bilmiyorumkismile

ohaaa prop hala aykatasin ve kahve yapip iciosun masallahh ve pesss sanaa hic bu kadar is bi gunde yapilirmi yaww. gel benim evide yap barii benim hic hayrim yok valla.

aman masallah diyim nazarim gecmesin
aman benım de kac gundur yapasım yoktu da yapmıodum bugun bı estı oyle hele o domestos kokusuna var ya ölüyorum her yere döküp koklayasım gelıyo :))
Prop canın çeksin diye güllaç tarifi ekledim. Hemen bak resmini çekmek ne zormuş beyaz şeyin ya. Hahah Evde Ye!
ah cnm ne zahmet ettın zaten cekıodu cnm :) haftaya yapıcam ben de, hıhhhh....

tatlım haklısın bayag pahalı da lınens de fırsat kosesı vardı cevahırde o ıkıncıyı de lınensten aldımhem de 60 ya da 70 tlye.. sen o fırsat kosesıne bak mutlaka.. taç bolumunde de var lınensın ıcınde.. sen haklısın 2 cocuga o kdr para nası dayanır yanı daha eksıgı de coktur.. ama mutlaka bak o fırsat koselerıne cnm..
hiç yorulmamışım ya aslında otruucna farkettım kı bacaklarım agrımıs sadece :) spora gıtcektım bugun gıtmemıstım ıyı kı gıtmemısım gıtsem zor olcaktı ıste kahvem bıtınce kalkıp balkonu yıkayıp markete gıdıcem bıraz abur cubur alayım kocama :))

korkma yafrum bişicikler olmaz :)

asomm gelmişşş nereledesin canimmm
yaaa pc açıktı cnm ben aslında yoktum
Asoşumun adı var kendi yok burda bugün valla, kız napıyon okuyo musun sadece ne iş...

Asooooşşşşşşşş bizim puzzle da geldi deminnnnn.......
caaanımmm ya pc açıktı başında değildim ben.bir ara aşağı indim biraz oturdum kızlarla.sonra eve çıktım bir ara kocam geldi gitti.sonra azcık puzzle yaptım amma zor çıktı ha benimki :S
ohh seninki de gelmiş hadi hayırlı olsun

hangisine başladın tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…