yaaa pc açıktı cnm ben aslında yoktum
caaanımmm ya pc açıktı başında değildim ben.bir ara aşağı indim biraz oturdum kızlarla.sonra eve çıktım bir ara kocam geldi gitti.sonra azcık puzzle yaptım amma zor çıktı ha benimki :S
ohh seninki de gelmiş hadi hayırlı olsun
ay ben bu kahveden bısı anlamıyorum.. kafeınsız kahvenın tadı normalıyle aynı degıl ayrıca uyarıcı etkı fln da yapmıo kafeın olmadıgı ıcın.. maksat bı alıskanlıgı surdurmek yanı yoksa iş yok :))
perili kızlı olana başladım canım. önce onu yapayım dedim:) evet ya hareketli oldu bugün bişey anlamadım bugünden.saol bu arada tatlım, hareketli bi günmüş senin için....
asoşum sende odanın fotolarını eklsene tatlım bak prop la biju da ekledi....
ayy nalaaannnn.. senınkı de bı garıp oldu hakkaten.. su dıyetısyene soyle yrn ben yazmak ıstmeıorum de ayrıca dedıgım seyı de sor ogunlerın yerlerını degıstırebılır mıyım arada sırada de.. sonucta vucuduna toplam gıren cıkan bellı yanı :))
ben cıkıyorum sımdı markete gıdıyorum kızlar.. snr gorusuruz..
perili kızlı olana başladım canım. önce onu yapayım dedim:) evet ya hareketli oldu bugün bişey anlamadım bugünden.
eklerim canım da benim odam da hazır değil ki ama hazır olsun o zman eklerim daha iyi olur.şimdi bir şeye benzemiyor çıplak çıplak
Çok acıktım yaa hem de nasıl bu akşam menemen yicez ev domates dolu en azından değerlenmiş olur.gideyim de yapayım bari yavaştan açlıktan öldüm
ayvalıktan gelirken bir sürü domates aldım.gelceğimiz sabah annemle tarlaya gittik domates almaya.organik domates:)))) mis gibi kokuyor var yaa kıpkırmızı tam domates hemde:)tamam canım hazır olunca eklersin, bende yerleştirdikten sonra son halini çekip koycam...
git hazırla hadi, şimdiden afiyet olsun valla, bizde geçen sabah yedik... kız ev niye domates dolu, kayınvalden gelirken sana hediye olarak domates mi getirdi...
kilodan değil canım o genişlemeden oluyor.vücur biraz genişliyor maalesef merak etme doğumdan sonra düzeliyormuş:)ya pantolonum daralmış,, nası yanı ya.. yenı de yıkanmadı, kılo da almıyorum halıyle, nasıl dar gelebılır nasıııılllllll....
ya pantolonum daralmış,, nası yanı ya.. yenı de yıkanmadı, kılo da almıyorum halıyle, nasıl dar gelebılır nasıııılllllll....
ayvalıktan gelirken bir sürü domates aldım.gelceğimiz sabah annemle tarlaya gittik domates almaya.organik domates:)))) mis gibi kokuyor var yaa kıpkırmızı tam domates hemde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?