2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol bu arada tatlım, hareketli bi günmüş senin için....

asoşum sende odanın fotolarını eklsene tatlım bak prop la biju da ekledi....

yanında bi de tiramisu, hııııımmmmmmm gözümde canlandıda birden çok kötü oldum valla, neyse ben mamalarımı yiyim bari...

ay ben bu kahveden bısı anlamıyorum.. kafeınsız kahvenın tadı normalıyle aynı degıl ayrıca uyarıcı etkı fln da yapmıo kafeın olmadıgı ıcın.. maksat bı alıskanlıgı surdurmek yanı yoksa iş yok :))

valla ben haftalardır içmedim kahve felan şu an ona bile razıyım yani...

ben öğlen yemeğimde ekmek yemeği unuttum ya, hooooffffffff....

şu listeyi yazmaktan da sıkıldım, ne yediğimi yazmak istemiyorum artık...

ayy nalaaannnn.. senınkı de bı garıp oldu hakkaten.. su dıyetısyene soyle yrn ben yazmak ıstmeıorum de ayrıca dedıgım seyı de sor ogunlerın yerlerını degıstırebılır mıyım arada sırada de.. sonucta vucuduna toplam gıren cıkan bellı yanı :))

saol bu arada tatlım, hareketli bi günmüş senin için....

asoşum sende odanın fotolarını eklsene tatlım bak prop la biju da ekledi....
perili kızlı olana başladım canım. önce onu yapayım dedim:) evet ya hareketli oldu bugün bişey anlamadım bugünden.
eklerim canım da benim odam da hazır değil ki ama hazır olsun o zman eklerim daha iyi olur.şimdi bir şeye benzemiyor çıplak çıplak

Çok acıktım yaa hem de nasıl bu akşam menemen yicez ev domates dolu en azından değerlenmiş olur.gideyim de yapayım bari yavaştan açlıktan öldüm

ben cıkıyorum sımdı markete gıdıyorum kızlar.. snr gorusuruz..

dicem yarın zaten çok sıkıldım ya....

hadi görüşürüz tatlım...

Çok acıktım yaa hem de nasıl bu akşam menemen yicez ev domates dolu en azından değerlenmiş olur.gideyim de yapayım bari yavaştan açlıktan öldüm

tamam canım hazır olunca eklersin, bende yerleştirdikten sonra son halini çekip koycam...

git hazırla hadi, şimdiden afiyet olsun valla, bizde geçen sabah yedik... kız ev niye domates dolu, kayınvalden gelirken sana hediye olarak domates mi getirdi...

ya pantolonum daralmış,, nası yanı ya.. yenı de yıkanmadı, kılo da almıyorum halıyle, nasıl dar gelebılır nasıııılllllll....

Son düzenleme:
ayvalıktan gelirken bir sürü domates aldım.gelceğimiz sabah annemle tarlaya gittik domates almaya.organik domates:)))) mis gibi kokuyor var yaa kıpkırmızı tam domates hemde:)

ya pantolonum daralmış,, nası yanı ya.. yenı de yıkanmadı, kılo da almıyorum halıyle, nasıl dar gelebılır nasıııılllllll....

karnım büyüdüğü içindir canım belkide...

ayvalıktan gelirken bir sürü domates aldım.gelceğimiz sabah annemle tarlaya gittik domates almaya.organik domates:)))) mis gibi kokuyor var yaa kıpkırmızı tam domates hemde:)

pörsümedi mi kız onlar ne kadar ii domatesmiş, benim kayınpeder izmitten getirene kadar yumuşamaya başlıyo hemen, eşimde bu akşam annesine uğrayacak hem domatesleri alcek, hemde odanın fotolarını göstercek...

nalancım odanıza bayıldım çok sade çok güzel allah güle güle kullanmayı nasib etsin canım inşallah
bu arada bayadır yazıcam unutuyorum hep sanırım kızlarımız adaş olucak kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…