2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prophetic seninde çok güzel oğlunun odası çok beğendim allah güzel günlerde kullanmayı nasib etsin

nalancım odanıza bayıldım çok sade çok güzel allah güle güle kullanmayı nasib etsin canım inşallah
bu arada bayadır yazıcam unutuyorum hep sanırım kızlarımız adaş olucak kısmetse

hadi hayırlısı olsun bakalım, demek ilk adaşı burdan olacak...

bu arada saol cnm, darısı senin başına artık...

ohh kızlar ben yemegımı de yedım resmen çöktümi gidip biraz kestiriyim, nasolsa koca da yok gelcegı de yok amaaannnnn..
gorusuruz snr..

oyy uyuyamadım ama anca sındırdım yedıklerımı cok mu yedım naptım :) salatayı fazla kacırmısım ihihihihi :)
nalan senın yemek saatın gecıo ama neden kocanı beklıosun kı cok yanlıs cokkkk..

annem ıspanaklı börek yapmış piroop dayanamadımbenneyaptımki

oyy uyuyamadım ama anca sındırdım yedıklerımı cok mu yedım naptım :) salatayı fazla kacırmısım ihihihihi :)
nalan senın yemek saatın gecıo ama neden kocanı beklıosun kı cok yanlıs cokkkk..

bekledim ve yedik bile, biz hep birlikte yeriz canım, napalım bu akşamlık böle oldu, zaten acıkmamıştım bile çok az yedim sayılır daha çok yeşillik otlandım...

öküz gibin yidim çoohhh fenayııımmmakannehirakannehir

sana yaramasın, bebeğine yarasın ama...

ay iloşşşş... eliyle mi açmış hemi de.. açmaysa ben de dayanamam ama yufkaysa dayanırdım yani..

yok nan yufka ama ben yinede dayanamadım akannehir

sana yaramasın, bebeğine yarasın ama...

valla çok güzel olmuş nalan banada yarayabilir zemuszemus

bu ara inanılmaz iştahım açık bıraksalar 24 saat yiyebilcek kapasitem var
diyet işi birazda iyi oldu hani frenleyebildiğim kadar tebi

iloş bence diyette oldun için böle istahın açıldı senin he, pisikolocik yani...valla rejim yapmadan önce bu kadar yemiyordun sen...

e nalan bı seferrden bısı olmaz tabı de o kdr dıkkat edıosun edıosun snr ustune aksam 8den snr yımek yıyosun yanı cık cık cık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…