bi gün bende buluşalım size elde açma hamurla mis gibi patlıcanlı ya da ıspanaklı börek yapayım...
ben napim benim kocem her gece 11 de gelioboshayallersmileof yaaaa bıktım artık kocamın gec gelmelerınden of of offffffff.... 10 gundur boyle hala da boyle offfffff....
Ben de ot yedim ama mercimek köftenin yanında:))
e nalan bı seferrden bısı olmaz tabı de o kdr dıkkat edıosun edıosun snr ustune aksam 8den snr yımek yıyosun yanı cık cık cık :)
kız ben her anlamda topiğin ineği oldum he, okulda olsak dışlanırdım valla herhalde, bi kerede ben yamuk yapmış oldum oh sefam olsun... bugün benim bütün öğünler 1 saat kaydı zaten, canım hiç bi şi istemedi...
bakalım yarın tartacak teyze beni ne diyecek, geçen sefer 300 gr verdim diye bayılacaktı nerdeyse, bu sefer kilo vermemiş olayım bari...
Ben de ot yedim ama mercimek köftenin yanında:))
evet nalan kesinlikle
şerbetli tatlı ve yaş pastayla hiç aram ii değilken şimdi deli gibi canım istiyo
resmen ağzımın suyu akıyo =((
ama normalde de bu aylarda iştah açılırmış
börek fln ıstememzaten pantolonum bıle dar gelıo pofffffffff ben bu catlaklarla fln da napcam ya kkesın gobegım de catlıcak bakalım o ne zmn catlamaya baslıcak hadı bakalım..akannehir
hiç hayır demem valla ama sana kıyamam b halinle bide hamurmu açıcan:teselli:
ben napim benim kocem her gece 11 de gelioboshayallersmile
ama çok kötüsün sen yaaaaaalsanaalsanasmile
kuzum ben iş yerinde zaten saatlere uyamıyorumki
ara öğünler hep kaynıyo işim oluyo yiyemiyorum özelliklede 11.11.30 öğünü
geçe kalınca bu sefer öğlende kayar diye yiyemiyorum
3.30 ve 5.30 öğünüde kaçıyo hep
çlışırken biraz zor oluyo
ama çok kötüsün sen yaaaaaalsanaalsanasmile
iloş ne moral bozulması bozulcak moral mı kaldı.. ben basladım zaten catlamaya kıcımdan ve belımın arkalarından akannehir
kocam geldi bi sarıldık hasret gıderdık :) yine çalışmaya oturdu
doğum iznindeyken gelirsiniz bebelerle, tam curcuna olur hem sohbet eder hem tıkınırız nolcek yani, çocuklarda kaynaşırlar bu arada...
iloş ne moral bozulması bozulcak moral mı kaldı.. ben basladım zaten catlamaya kıcımdan ve belımın arklarından akannehir
Nalan çok polyanna gördüm seni :) Evet sağlıklıyım çok sukur keske catlmasaydım da tam olsaydı :) kocacım da geldı karsımda oturuo o yetıo cıddenopuyorumnanaktan
İloşcum beyazsa eskıden kalmadır beyaz catlamaz dırek.. benı de kıcımda vardı zaten eskıden kalma beyaz beyaz sımdı kırmızı yenılerı de eklenıo ama eskılerı gıbı uzun cızgıler seklınde degıl de kıscaık nokta nokta bı garıp ıste.. amaaaaaaaaaaaaannn. batsın bu dunya... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?