2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet nalan kesinlikle
şerbetli tatlı ve yaş pastayla hiç aram ii değilken şimdi deli gibi canım istiyo
resmen ağzımın suyu akıyo =((

ama normalde de bu aylarda iştah açılırmış

börek fln ıstemem zaten pantolonum bıle dar gelıo pofffffffff ben bu catlaklarla fln da napcam ya kkesın gobegım de catlıcak bakalım o ne zmn catlamaya baslıcak hadı bakalım..akannehir

bi gün bende buluşalım size elde açma hamurla mis gibi patlıcanlı ya da ıspanaklı börek yapayım...

hiç hayır demem valla ama sana kıyamam b halinle bide hamurmu açıcan:teselli:

of yaaaa bıktım artık kocamın gec gelmelerınden of of offffffff.... 10 gundur boyle hala da boyle offfffff....
ben napim benim kocem her gece 11 de gelioboshayallersmile

Ben de ot yedim ama mercimek köftenin yanında:))

ama çok kötüsün sen yaaaaaalsanaalsanasmile

e nalan bı seferrden bısı olmaz tabı de o kdr dıkkat edıosun edıosun snr ustune aksam 8den snr yımek yıyosun yanı cık cık cık :)

kız ben her anlamda topiğin ineği oldum he, okulda olsak dışlanırdım valla herhalde, bi kerede ben yamuk yapmış oldum oh sefam olsun... bugün benim bütün öğünler 1 saat kaydı zaten, canım hiç bi şi istemedi...

bakalım yarın tartacak teyze beni ne diyecek, geçen sefer 300 gr verdim diye bayılacaktı nerdeyse, bu sefer kilo vermemiş olayım bari...

pirop sinirini bozmak gibin olmasın ama ablamın 34.haftadan sonra başlamış
37 de doğurdu zati

annemde çatlak içinde ama 5 tane doğurmuş
ablamda çatladı sanırsam bizde genetik bende çatlicam çok tırsıyom yaaaaa =((

kuzum ben iş yerinde zaten saatlere uyamıyorumki
ara öğünler hep kaynıyo işim oluyo yiyemiyorum özelliklede 11.11.30 öğünü
geçe kalınca bu sefer öğlende kayar diye yiyemiyorum
3.30 ve 5.30 öğünüde kaçıyo hep
çlışırken biraz zor oluyo

Ben de ot yedim ama mercimek köftenin yanında:))

eferin valla...

evet nalan kesinlikle
şerbetli tatlı ve yaş pastayla hiç aram ii değilken şimdi deli gibi canım istiyo
resmen ağzımın suyu akıyo =((

ama normalde de bu aylarda iştah açılırmış

topicte iştah patlaması var zaten iloş baksana, fınfık bile kadayıf yedi bugün...

börek fln ıstemem zaten pantolonum bıle dar gelıo pofffffffff ben bu catlaklarla fln da napcam ya kkesın gobegım de catlıcak bakalım o ne zmn catlamaya baslıcak hadı bakalım..akannehir

sana yeşillik hazırlarım ben canım merak etme...

hiç hayır demem valla ama sana kıyamam b halinle bide hamurmu açıcan:teselli:

ben napim benim kocem her gece 11 de gelioboshayallersmile

ama çok kötüsün sen yaaaaaalsanaalsanasmile

doğum iznindeyken gelirsiniz bebelerle, tam curcuna olur hem sohbet eder hem tıkınırız nolcek yani, çocuklarda kaynaşırlar bu arada...

iloş ne moral bozulması bozulcak moral mı kaldı.. ben basladım zaten catlamaya kıcımdan ve belımın arkalarından akannehir

seni çok ii anlıyorum canım, bende çalışırken 1 hafta rejim yapmıştım gerçekten çok zor oluyo iş yerinde ara öğünler, ben gecede geç çıkıyordum akşam öğünüde kayıyordu ama yinede o bir haftada 3 kilo vermiştim ilginç bi şi...

doğum iznindeyken gelirsiniz bebelerle, tam curcuna olur hem sohbet eder hem tıkınırız nolcek yani, çocuklarda kaynaşırlar bu arada...

hee öyle olur bak =))

iloş ne moral bozulması bozulcak moral mı kaldı.. ben basladım zaten catlamaya kıcımdan ve belımın arklarından akannehir

benimde var belimin arkasında ama daha öncedenmi bilmiyorum hiç bakmamıştım daha önce
bacak aralarımda vardı mesela onları biliyorum
belimdekilerde beyaz renk ama 2-3 küçük çizgi
sanki karnımda çatlıcak az kaldı damarmı kızarıklıkmı ayırt edemiyorum henüz :S

Nalan çok polyanna gördüm seni :) Evet sağlıklıyım çok sukur keske catlmasaydım da tam olsaydı :) kocacım da geldı karsımda oturuo o yetıo cıddenopuyorumnanaktan
İloşcum beyazsa eskıden kalmadır beyaz catlamaz dırek.. benı de kıcımda vardı zaten eskıden kalma beyaz beyaz sımdı kırmızı yenılerı de eklenıo ama eskılerı gıbı uzun cızgıler seklınde degıl de kıscaık nokta nokta bı garıp ıste.. amaaaaaaaaaaaaannn. batsın bu dunya... :))

he bende kendimi öle gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…