2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kaçim artık kızlar ii geceler, uzanayım da kızım rahat rahat tepsin...

ii geceler, ii sohbetler hepinize kızlar, yarın hastaneden dönünce görüşürüz...

sıcaktan heryerimde isilik çıktı çocuk gibi bacaklarımda bile ay kaşınıyorum çatlak yağı falanda süremiyorum sıcaktan kaşınıyorumda çatlıcam iice ben yaa offff((

canim dikkat etkendine benimde doktorum kontrol etti rahim kapali hersey yolunda demisti ayaklarinin altina yastik koyda yat canim insallah düzelir:Saruboceq:
selam selam selamm
naber kızlar nasilsiniz nasıl gidiyor hamilelik
ben dün dr gittim benim minik 850 gr 26 cm olmuş suan için herşey yolunda dedi sizlerde ne var ne yok
masallah canim bebisine bizlerde iyiyiz hersey yolunda simdilikopuyorumnanaktan
merhaba arkadaslar, bende 26+2 haftalik hamisim kaydirigubbakcemile3
benide araniza alirsaniz sevinirim
canim hosgeldin aramizaa.s.
Duru isminden bahsediyosunuz dimi?Biz de kızıma Duru ismini koyacağız ama oğlumunkini henüz bulamadık:uhm:

bakalim nezaman isim bulucaz bende meraktayimCADIARZU

sıcaktan heryerimde isilik çıktı çocuk gibi bacaklarımda bile ay kaşınıyorum çatlak yağı falanda süremiyorum sıcaktan kaşınıyorumda çatlıcam iice ben yaa offff((

cnm hatırlıo musun bılmııorm da gecen hafta ben de cıldırcaktım kasınmaktan doktor Ovadril losyon dye bısı verdı, sanıyesınde alıyo kasıntıyı, ama ben yogurt gıbı surmuorum cıdden asırı kasınan bı yer oldugunda suruyorum sıcaktanmıs benımkı de ve asırı terleyen yerlerım cok kasınıodu ozellıkle...

gunaydın herkese :S cmts cmts sabahın korunde uyandım ama elımı altıma almısım elim uyuşmuş uyandım valla mecburen .. pofff.. gıdım de kocamı sevıyım uyurkene :))

inşallah canımm gider geliriz tabii, illa orda oturmam da gerekmiyor. toprağı ananesine getirdiğim zamanlar bir günümü de sana veya size ayrırım işte. daha karnımızda fasulyeyken başladı onların arkadaşlıklarııı..

valla ben de bebekleri mıncıklarım öyle uzaktan sevmek hiç hoşuma gitmez tabi herkesinkini değil, duruma göre benimkini de mıncıklasınlar sosyal olsun çocuk..

sağol canım diğer topiğe de yazmışsın, evet biraz avantaj odam bebek odasına göre biraz geniş. önceden orda yatak odam vardı düşün yani ve inan o camlar evin en küçük camları düşün gerisini akannehir

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,nice yıllara..Bizim de 5 yıl oldu...
teşekkürler canımm size de maşallah

merhaba arkadaslar, bende 26+2 haftalik hamisim kaydirigubbakcemile3
benide araniza alirsaniz sevinirim
hoşgeldin sen dal konulara bekleme sana laf atılmasını :)

günaydın kızlar
dün pasta yapmıştık eşimle beraber, akşam onu keselim dedik. sonra nabcaz koca pastayı kim yicek diye kalktık eltimlere gittik bir sürü kalabalık kutladık falan. ordan hep beraber kalktık, burda ramazan eğlenceleri var bir sokakta standlar falan.. oraya gittik dolaştık biraz 12 gibi geldik eve çok yorulmuşum valla hemen uyumuşum. 8 gibi uyandım benim için geç bir saat :) eşim de saat gece 3 gibi haala bilg başındaydı, geç kalkar bugün. karnım acıkmış ama çoooook üşeniyorum :bbo:

benimde hemen hemen herşeyim tamamlandııı izne ayrılayim yerleştirmeğe başlıycaz yıkancak ütülencek yatak odasının şekli değişcek ev dip köşe kalkcak yerleştireyim bende koycam resmi beşiği ekimde geliyor ben izne ayrılıncaaa ayy çok heyacanlııı :)

bız de bugun babasıyla gıdıp kalan eksıklerımızı ve hastane cantalarımızı halletcez :) bebek sekerlerının sıparısını vercez ve oda suslerını alcaz.. veeeeeeeee işimiz bitcek :) çok şükür çok az işim kaldı benimhihoyyyt

prop nerdeydin kız kocamın yanına gidicem dedin yok oldun parise mi gittin ne yaptın :roflol:

eee isim?

bijocum sbh sbh ne parisi :) gıttım uyandırdım kahvaltı fln yaptık snr bebegımın yastıklarını yorganlarını aldım ınternetten, akşam elımızde tasıcagımız sey azalmış olsun dıye :)

evet.. isimm... ya sabır ya sabır ya sabır cekıorum artık babası saolsun :)

evet.. isimm... ya sabır ya sabır ya sabır cekıorum artık babası saolsun :)

kapı süsünde ve şekerde yazmicak mı isim?

ben 10 gün falan isimsiz kalmışım doğduktan sonra. o mu bu mu babanesinin adı mı bilmemne derken babamın canına tak etmiş en sonunda almış kağıtları kimseye haber vermeden gitmiş nüfusa. adam demiş ki adı ne olacak babam da ııııııımmm zeynep olsun demiş :roflol: o güne kadar evde hiç düşünülmeyen bir isim. eve bi gelmiş herkes şokta.. annem çok kızmış ama adından çok memnunum diyor..
herneyse sizinki de öyle olacak heralde. bebek şekercisi dicek ki etikete ne yazıcaz siz de ıımm şu olsun diceksiniz kaydirigubbakcemile3

etiketleri bastırmayız büyük ihtimalle o son ana kalır.. hatta ben bı de badem şekeri yerine lokum koymak ıstıyorum :) eskiden adetmiş ya lokum dagıtılırmıs sonra badem sekerıne dönmüşüz pok var gıbı, bence çok daha şık olur lokum koyarsak bilmiyoum gıdınce krr vercez.. bugun o kazık yerle randevumuz var ıste ogleden snr ucuz seyler de var tabı once bı oraya bakcaz begenemezsek ve pahalı gelırse ben pazartesı nısantasından mıra bonbona gıdıp yaptırcam orda begendıklerım var konustum adamlarla da bakalım ıste..

babamız şimdi de devrim koyalım dıyo.. ama bu cok rısklı bı ısım bence etıket gıbı tasır butun hayatı boyunca, devrim olcana deniz olsun daha ıyı :)

Günaydın hamişşşlerrr :CüvCüv:
dün akşam eve gittim hemen kocamın yanında aldım soluğu. çok şükür gözü iyiydi. göz kapağı şişmiş falan ama gözde zedelenme çok diil şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…