hadi hayırlısı olsun bakalım, demek ilk adaşı burdan olacak...
bu arada saol cnm, darısı senin başına artık...
canim dikkat etkendine benimde doktorum kontrol etti rahim kapali hersey yolunda demisti ayaklarinin altina yastik koyda yat canim insallah düzelir:Saruboceq:Selam Kızlar nasılsınız
ben 1 haftadır yatıyorum gelemedım dr yatmamı soyledı alttan muayne oldum erken dogum rıskım varmıs kontrolde 40mm dedı alttan sanırım rahım gırısıne vaktı normalı 50mm dedı 7. ayım dolana kadar yatmamı soyledı benım ıcın dua edın ıns erken gelmez melegım daha çok mınık kızım sızlerde bu haftalarda alttan bakıldımı dr um butun hastalarıma bakıyorum rıske atmamak ıcın dedı
masallah canim bebisine bizlerde iyiyiz hersey yolunda simdilikopuyorumnanaktanselam selam selamm
naber kızlar nasilsiniz nasıl gidiyor hamilelik
ben dün dr gittim benim minik 850 gr 26 cm olmuş suan için herşey yolunda dedi sizlerde ne var ne yok
canim hosgeldin aramizaa.s.merhaba arkadaslar, bende 26+2 haftalik hamisim kaydirigubbakcemile3
benide araniza alirsaniz sevinirim
Duru isminden bahsediyosunuz dimi?Biz de kızıma Duru ismini koyacağız ama oğlumunkini henüz bulamadık:uhm:
sıcaktan heryerimde isilik çıktı çocuk gibi bacaklarımda bile ay kaşınıyorum çatlak yağı falanda süremiyorum sıcaktan kaşınıyorumda çatlıcam iice ben yaa offff((
inşallah canımm gider geliriz tabii, illa orda oturmam da gerekmiyor. toprağı ananesine getirdiğim zamanlar bir günümü de sana veya size ayrırım işte. daha karnımızda fasulyeyken başladı onların arkadaşlıklarııı..ay inşallah kız, keşke bir an evvel istanbula taşınsanız ne kadan güzel olur, birbirimize gelip gideriz, ay bayılırım öle bebek mıncıklamaya, ama biraz ele avuca gelince daha rahat oluyo tabi, oy oy yirim ben onu...
sağol canım diğer topiğe de yazmışsın, evet biraz avantaj odam bebek odasına göre biraz geniş. önceden orda yatak odam vardı düşün yani ve inan o camlar evin en küçük camları düşün gerisini akannehirbiju senin odanın perdeleride duvar kağıtlarıda süper tatlım, erkek annelerine fikir verebilir, sizin seçenekler daha az oluyo çünki, camların büyük olmasıda çok ii hem oda aydınlık olur hemde perdeler çok daha ihtişamlı durmuş valla...
teşekkürler canımm size de maşallahEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,nice yıllara..Bizim de 5 yıl oldu...
hoşgeldin sen dal konulara bekleme sana laf atılmasını :)merhaba arkadaslar, bende 26+2 haftalik hamisim kaydirigubbakcemile3
benide araniza alirsaniz sevinirim
bız de bugun babasıyla gıdıp kalan eksıklerımızı ve hastane cantalarımızı halletcez :) bebek sekerlerının sıparısını vercez ve oda suslerını alcaz.. veeeeeeeee işimiz bitcek :) çok şükür çok az işim kaldı benimhihoyyyt
evet.. isimm... ya sabır ya sabır ya sabır cekıorum artık babası saolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?