Günaydın hamişşşlerrr :CüvCüv:
dün akşam eve gittim hemen kocamın yanında aldım soluğu. çok şükür gözü iyiydi. göz kapağı şişmiş falan ama gözde zedelenme çok diil şükür.
günaydın begümcük tekrar çok geçmiş olsun canım :)
iyi hadi Allah korumuş canım sevindim birşey olmadığına
tekrardan çok geçmiş olsun begümcük, verilmiş sadakası varmış..
begümcük geçmiş olsun . allah korumuş valla.l hayatlarımız pamuk ipliğine bağlı ne zmaan ne olucağı hiç belli olmuyo
nalan canım bu arada sen puzzle hangi siteden alıyordun.
bebeğin odasına astığınız çok güzel durmuş. puzzle diil tablo gibi duruo.
çerçevenin içinde düşmüomu onun parçaları yahuu
Fınfıkım sen nıye evdesın bugun :)
cnm hatırlıo musun bılmııorm da gecen hafta ben de cıldırcaktım kasınmaktan doktor Ovadril losyon dye bısı verdı, sanıyesınde alıyo kasıntıyı, ama ben yogurt gıbı surmuorum cıdden asırı kasınan bı yer oldugunda suruyorum sıcaktanmıs benımkı de ve asırı terleyen yerlerım cok kasınıodu ozellıkle...
gunaydın herkese :S cmts cmts sabahın korunde uyandım ama elımı altıma almısım elim uyuşmuş uyandım valla mecburen .. pofff.. gıdım de kocamı sevıyım uyurkene :))
günaydın öncelikle ...canım var ya süper oldu ilaç ismi çok sağol gerçekten ağlama noktasındayım kaşınmaktan...doğrusu bugünde benim kocam çalışacak geç gelecek ben nöbetçi eczane bakarım artık yakında varsa direk alırım bugün vala kaşın kaşın psikolojim bozuldı iice...
canım nıye nobetcı eczane bakıosun bgn cmts eczaneler açık olmuo mu cmts :S ben mi yanlış biliorum.. değişti mi yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?