2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyi hadi Allah korumuş canım sevindim birşey olmadığına

günaydın kızlar.evet aşağıdayım prop :)sabahtan beri geçmişi okuyorum tek gözüm kapalı.bugün misafirim var.işe geldim.yarın bütün güt yatıcammm.sende bugün son rütuşlarını yapıyomuşsun bebekle ilgli.hadi gözün aydın darısı bizlerin başıan :)))))

evet cnm darısı basınıza..
babasını bulsam daha once halletcektım de bu haftasonu anca baskıyla fln gıdıoruz ıste o kdr dedım yoksa gece 11de gelıo yuzunu goren cennetlık herıfımın :)

begümcük geçmiş olsun . allah korumuş valla.l hayatlarımız pamuk ipliğine bağlı ne zmaan ne olucağı hiç belli olmuyo

günaydın begümcük tekrar çok geçmiş olsun canım :)

iyi hadi Allah korumuş canım sevindim birşey olmadığına

tekrardan çok geçmiş olsun begümcük, verilmiş sadakası varmış..

begümcük geçmiş olsun . allah korumuş valla.l hayatlarımız pamuk ipliğine bağlı ne zmaan ne olucağı hiç belli olmuyo

çok saolun kızlar. çok şükür kötü birşey olmadı.ona en ufak bişey olsa aklımmm uçuyor resmen.

nalan canım bu arada sen puzzle hangi siteden alıyordun.
bebeğin odasına astığınız çok güzel durmuş. puzzle diil tablo gibi duruo.
çerçevenin içinde düşmüomu onun parçaları yahuu

bijocum catlak kremlerını dun sbh sıparıs vermıstım, dun aksam kargoya verılmıs antalyadan yanı oyle gorunuyor, bence pzts sbh elımde olur, oyle dusunuyorum ben :)

günaydın öncelikle ...canım var ya süper oldu ilaç ismi çok sağol gerçekten ağlama noktasındayım kaşınmaktan...doğrusu bugünde benim kocam çalışacak geç gelecek ben nöbetçi eczane bakarım artık yakında varsa direk alırım bugün vala kaşın kaşın psikolojim bozuldı iice...

canım nıye nobetcı eczane bakıosun bgn cmts eczaneler açık olmuo mu cmts :S ben mi yanlış biliorum.. değişti mi yoksa..

canım nıye nobetcı eczane bakıosun bgn cmts eczaneler açık olmuo mu cmts :S ben mi yanlış biliorum.. değişti mi yoksa..

ben açık olmuyor diye hatırlıyorum cumartesi pazar kapalı oluyor diye aklımda kalmış ben genelde doktora cumartesi gidiyorum ya yazdığı ilaçları pazartesi almak zorunda kalıyorduk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…