ben açık olmuyor diye hatırlıyorum cumartesi pazar kapalı oluyor diye aklımda kalmış ben genelde doktora cumartesi gidiyorum ya yazdığı ilaçları pazartesi almak zorunda kalıyorduk ...
ama biz diilizki evdeee ev gibim yok bide işler olmasa biraz takılıp temizlik yapıyım bari kocişim kaytardı bugünnnn biride mutfak dolaplarımı silseee pek mutlu olacağım
oo süper kargoya verilmişse demek ki güvenilir olduığu kanıtlandı bir kere daha.. bu arada kızıcan amaaa gittigidiyorda daha da ucuzmuş lieracbijocum catlak kremlerını dun sbh sıparıs vermıstım, dun aksam kargoya verılmıs antalyadan yanı oyle gorunuyor, bence pzts sbh elımde olur, oyle dusunuyorum ben :)
ben ust dolapları bıraktım sadece altları sıldım haftaya kadın gelıcek ona da ustlerı bosalttırıp sıldırcem.. tabı kı uzanılmaz oraya ya, uzanma sen de.. belkı sadece altları yapabılırsın benım gıbı
yok be yavrum c.tesi açık olur eczaneler :S en azından istanbulda açık :S
bana mı didin yevrım :1closedeyes:canım senin boyun uzun ya yetmiştir tabi :roflol::roflol:
anaam burası bile köy gibi şehir ama eczaneler bugün açık. niye orası öyle ki çok ilginç fisfisfiskapalı oluyomuş burda hayatım sordum şimdi ama her hastanenin karşısında mutlaka bi tane nöbetçi oluyormuş cumartesi buraların istanbul gibi olması için kaç yıl daha gerekiyor acaba...
selam kizlar sabah sabah morelim bozuk kaynana esimi aradi kayinbabam rahatsizlanmis acile gittiler esimle. insallah onemli bisey yoktur yaa.
selam kizlar sabah sabah morelim bozuk kaynana esimi aradi kayinbabam rahatsizlanmis acile gittiler esimle. insallah onemli bisey yoktur yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?