2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama biz diilizki evdeee ev gibim yok bide işler olmasa biraz takılıp temizlik yapıyım bari kocişim kaytardı bugünnnn biride mutfak dolaplarımı silseee pek mutlu olacağım

ay cok komıgım arkadasımı aradım hangı marka bebek kuvetı ıstedıgımı soyledım :) kocam aratmadı yanındayken ayıp ayıp dıye.. ya nesı ayıp kız dedı kı ben kıyafet almak ıstemıorum kuvet almak ıstıorum kullanılmıcak bısı de olmasın begendıgın olsan karar ver haber ver dedı.. bundan normal bısı olamaz yanı bı de yakın arkadasım :S ay bu erkekler.. gülüşe gülüşe verdik siparişi :) o kdr da rahatız kı ayaklı ıstıosan ayaklarını almama o kdr para veremem dıyo:roflol: ayaklarını kendın al dıyo:roflol::roflol:

ama biz diilizki evdeee ev gibim yok bide işler olmasa biraz takılıp temizlik yapıyım bari kocişim kaytardı bugünnnn biride mutfak dolaplarımı silseee pek mutlu olacağım

melcan ben tasındıgımdan berı sılmemıstım yanı yaklasık 4 aydır :S sımsıayh su cıktı yemın ederım, cam kapı da acık malum..

benimde oluyo canım 3 ay filan tek kişide silememki şimdi içlerini filan boşaltmam lazım cesarette edemiyorum zaten hamilelikte 6 aydan sonra denge akybı oluyomuş ya bide benim bi arkadaşım tencere koyarken düştüde 7 aylık doğum yaptı o yüzde torkuyorum

ben ust dolapları bıraktım sadece altları sıldım haftaya kadın gelıcek ona da ustlerı bosalttırıp sıldırcem.. tabı kı uzanılmaz oraya ya, uzanma sen de.. belkı sadece altları yapabılırsın benım gıbı

bijocum catlak kremlerını dun sbh sıparıs vermıstım, dun aksam kargoya verılmıs antalyadan yanı oyle gorunuyor, bence pzts sbh elımde olur, oyle dusunuyorum ben :)
oo süper kargoya verilmişse demek ki güvenilir olduığu kanıtlandı bir kere daha.. bu arada kızıcan amaaa gittigidiyorda daha da ucuzmuş lierac

ben geçen hafta sildim mutfak dolaplarımı üst-alt hiç sorun olmadı valla. iş başa düşünce elden bişey gelmiyor paşa paşa yaptım oh şimdi de görünce temiz temiz hoşuma gidiyorr..

ben eğilemiyorumki canım göbeğimden otursam yere desteksiz kalkamıyorum koca göbikli bişeyim ben:CüvCüv:

canım senin boyun uzun ya yetmiştir tabi :roflol::roflol:
ben kendımı zorlayacak seyler yapmak ıstemıorum ordan tabakları ındırmek bıle dert sılmek ıcın valla ugrasamama..

canım senin boyun uzun ya yetmiştir tabi :roflol::roflol:
bana mı didin yevrım :1closedeyes:
eğer banaysa nevet ben senin gibi kısa boylu değilim hiç zorlanmadım :umursamaz:

kapalı oluyomuş burda hayatım sordum şimdi ama her hastanenin karşısında mutlaka bi tane nöbetçi oluyormuş cumartesi buraların istanbul gibi olması için kaç yıl daha gerekiyor acaba...
anaam burası bile köy gibi şehir ama eczaneler bugün açık. niye orası öyle ki çok ilginç fisfisfis

selam kizlar sabah sabah morelim bozuk kaynana esimi aradi kayinbabam rahatsizlanmis acile gittiler esimle. insallah onemli bisey yoktur yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…