2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun cnm.. onlar da sızın orda mı yasıo ben turkıyededırler gıbı dusunmustum..

sagol canim esimin aileside burda 23 senedir burdalar.

geçmiş olsun canım benim bozma moralini ii olur inş...

sagol cnm yaa 60 yasinda kayinbabam oruc tuttugu icinmi acaba rahatsizlandi bilemiyorumki esim haber verecek bana ne oldugunu ama insallah kotu bi durum yoktur

sagol canim esimin aileside burda 23 senedir burdalar.

sagol cnm yaa 60 yasinda kayinbabam oruc tuttugu icinmi acaba rahatsizlandi bilemiyorumki esim haber verecek bana ne oldugunu ama insallah kotu bi durum yoktur

oruçtandır canım benim genç insanlar tutamıyor bu sene tansiyonu falan da varsa etkiler kötü bişey değildir inş.

geçmiş olsun hazalcım inşallah kötü birşeyi yoktur...

kızlar bişey sorucam. bir arkadaşım soruyo yeni girdi bu işlere. memnun kaldığınız puzzle yapıştırıcısı markası lazımmmm..

geçmişi oku oku bitmedi sahurda bile girip okuyorum ertesi güne azalsın diye :))

ayyy o uhu kokusuna ben de bayılırdımmmmm

kızlar bebefon için weewel mıdır nedrı bı marka dıolar.. ben arzum ya da avent alcaktım sımdı okudum bı suru yerde o weewel iimiş cok ( boyle mı yazılıo bılmıom).. etrafınızda kullanan var mı, bugun alcaz ya hangısını alsak acep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…