2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
educa'nın ucu süngerli yapıştırıcısını kullanıyorum canım ben.en iyisi o.

Propcum ben de kararsızım o konuda yaa uff. görüntülü istiyodum ben onlar da maşallah 400-500 arası.Azcık kıçımı kaldırıp gidip bakcam odasına.benimki bayramdan sonra koreye gidebilir giderse eğer ordan aldırcam görüntülüden teknolojik şeyler ucuz ya orda. ama yoksa da normal bebefon alcam sesli olandan ben de kararsızım marka konusunda maalesef :S

tatlım sızın ev buyuk tmm da ben ancak ıkı katlı fln evler ıcın gereklı goruyorum o goruntuluyu, yoksa surda ıkı adım yol yanı gıdıp bakmakta ne var :) ama ıstıosan amazon.com a da bak bı.. orda da ucuzdur kesin istediğin şeyler..
ben kesın goruntusuz alıcam da ne alıcam işte.. bugun butun eksıklerımı tamamlamak zorundayım malum kocamdan bana hayır yok artık cok yogun bu aralar lıstemı tamamlamalıyım sonra unutursam fln gıt kendın al der artık bugun cunku teeeee bakırkoye kdr da goturcem adamı :)

selammmm opuyorumnanaktan
bugün hava serin ne güsselll . ama benım canım sıkılıyoor boshayallersmile
bende çok severim uhu,benzin .. kokularınaa aklinialirimsmile

ben o gösterdiğim arzumdan alıcam galiba. en önemlisi cızırtı yapmamasıymış. yoksa marka o kadar farketmez diye düşünüyorum. bunun yorumlarında da yapmıyor yazıyodu..
Hepsiburada.com : Arzum Bebbe Çift Yönlü Dijital Bebek Telsizi | Anne / Bebek / Çocuk

educa'nın ucu süngerli yapıştırıcısını kullanıyorum canım ben.en iyisi o.
tamam canım çok teşekkürler yazdım arkadaşıma opuyorumnanaktan

valla bence cızırtısından çok yaydığı radyasyon mıktarı onemlı 7x24 bebeğin yanında olcak o alet sonuçta.. cızırtı yapsın da az radyasyon yaysın yani.. onu da nası bilicez ki.. poff

hoşçakal melcan.. bend e cıkıyorum gıdıp duş fln alıp hazırlanayım, evimin erkegını bekleyeyım sonra gıdıp paracıkları harcayayım :)) gorusuruz kızlar

hoşçakal melcan.. bend e cıkıyorum gıdıp duş fln alıp hazırlanayım, evimin erkegını bekleyeyım sonra gıdıp paracıkları harcayayım :)) gorusuruz kızlar

hadi bakalım eksikleri tamamlayıp gel bugün bende gidiyorum ve bir sürü eksiğim için çok çok gezmem lazım bugün
ve yarın artık mobilya meselesini halletmem lazım :S

ohhh gezin bakalım harcayın paracıkları -tatlicadiarzu-
bende sıkıntıdan patlarım heralde bugun. akannehir
ama yarın acısını çıkarırım bende . eşim bugun çalışıyor yarın rahat bırakmamsempatiksalakcinni
ii gezmeler size ii alışverişler

kımseler kalmamış yahuuu..
benım karnım çok ağrıyor napçam yaaaaaaaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…