educa'nın ucu süngerli yapıştırıcısını kullanıyorum canım ben.en iyisi o.geçmiş olsun hazalcım inşallah kötü birşeyi yoktur...
kızlar bişey sorucam. bir arkadaşım soruyo yeni girdi bu işlere. memnun kaldığınız puzzle yapıştırıcısı markası lazımmmm..
melcan küçükken de uhuyu dökük döküp koklar mıydın, minik sarı uhular olurdu hani?
Propcum ben de kararsızım o konuda yaa uff. görüntülü istiyodum ben onlar da maşallah 400-500 arası.Azcık kıçımı kaldırıp gidip bakcam odasına.benimki bayramdan sonra koreye gidebilir giderse eğer ordan aldırcam görüntülüden teknolojik şeyler ucuz ya orda. ama yoksa da normal bebefon alcam sesli olandan ben de kararsızım marka konusunda maalesef :S
ben o gösterdiğim arzumdan alıcam galiba. en önemlisi cızırtı yapmamasıymış. yoksa marka o kadar farketmez diye düşünüyorum. bunun yorumlarında da yapmıyor yazıyodu..kızlar bebefon için weewel mıdır nedrı bı marka dıolar.. ben arzum ya da avent alcaktım sımdı okudum bı suru yerde o weewel iimiş cok ( boyle mı yazılıo bılmıom).. etrafınızda kullanan var mı, bugun alcaz ya hangısını alsak acep..
tamam canım çok teşekkürler yazdım arkadaşıma opuyorumnanaktaneduca'nın ucu süngerli yapıştırıcısını kullanıyorum canım ben.en iyisi o.
heyooooo bende evdeyim bendeee hihoyyythihoyyyt
Fınfık Forum'a gel sen de orda buluşalım
hoşçakal melcan.. bend e cıkıyorum gıdıp duş fln alıp hazırlanayım, evimin erkegını bekleyeyım sonra gıdıp paracıkları harcayayım :)) gorusuruz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?