kımseler kalmamış yahuuu..
benım karnım çok ağrıyor napçam yaaaaaaaa mafoldumben
ayyy kocam hala gelmedı bebek sekercıye gec kalıcaz 4teydı randevumuz, öldürcem ben bu çocuğu..
bu arada Bijo kargo geldi :) yuh yanı bu kdr hızlı hemı de, ben artık ordan alırı mbı suru seysaol cnm siteyi soyledıgın ıcın....
ayyy kocam hala gelmedı bebek sekercıye gec kalıcaz 4teydı randevumuz, öldürcem ben bu çocuğu..
bu arada Bijo kargo geldi :) yuh yanı bu kdr hızlı hemı de, ben artık ordan alırı mbı suru seysaol cnm siteyi soyledıgın ıcın....
sen yastığı yorganı nerden sipariş verdin prop? markası ne? linenstede vardı yorgan ordan alim dıyodum.
yazıkk sana çok üzüldüm sempatiksalakcinni
ben tchibodan aldım canım çokta uygun
Tchibo.com.tr || Çocuk Yastık ve Yorganı
tuvalete falan mı çıkamıyosun canım niye ağrıyor karnın?
slm kızlar
bugün evime geldim çok şükür 50 gramlık şeker yüklemesinde şekerim yüksek cıkmıştı ertesi günü 100 gram şeker yüklemesi için çağırdılar ve çok şükür 100 gram düşük çıktı
sizinle hemen paylaşayım dedim bu rada pek kimse kalmamış sanırım cumartesi oldugundan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?