2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy kocam hala gelmedı bebek sekercıye gec kalıcaz 4teydı randevumuz, öldürcem ben bu çocuğu..
bu arada Bijo kargo geldi :) yuh yanı bu kdr hızlı hemı de, ben artık ordan alırı mbı suru sey saol cnm siteyi soyledıgın ıcın....

sen yastığı yorganı nerden sipariş verdin prop? markası ne? linenstede vardı yorgan ordan alim dıyodum.

olmazsa ara geç kalıcaz diye şekerciyi napsın adamın işi uzadı demek ki ay benim kocam devlet işinden nefret eder devlette çalışıyorum diye benden bile gıcık kapıyor ama işte haftasonu kim çalıştırıyomuş bizi benimkide allah bilir kaçta gelecek bugün...kız ii oluyor bu siteler bende hepsi buradadan başka siteden almadım bugüne kadar hiç ondan sordum o gün üçün beşin hesabını yaptığımdan değil ama aynı ürünü bariz farkla alıyosun benim alacağım sebamd set kalmamıştı stokta inş.gelir en kısa zamanda alırım benimd eksikler azaldı baya haftarası alışverişimin çogunu yaptım az bişey kaldı...

yazıkk sana çok üzüldüm sempatiksalakcinni

sen yastığı yorganı nerden sipariş verdin prop? markası ne? linenstede vardı yorgan ordan alim dıyodum.

ben tchibodan aldım canım çokta uygun
Tchibo.com.tr || Çocuk Yastık ve Yorganı

merhaba arkadaşlar ben de kasım 28 de doğum yapacağım Allahın izniyle:))oğlum olacak.bebeğim hareketlerini hissetmekle çok mutlu oluyorum..ben çalışıyorum da çalışmakl hamilelikte ger.ekten zor(sabah uyanamıyorum..akşaqm yemek yiyip yatıyorum sadece..sizlerde çok yoruluyor musunuz benim gibi?bu arada ben hala çantamı hazırlamadım bir türlü vaktim olmadı 7. aya girdiğimde yapacağım çok mu geç kalırım sizce?

tuvalete falan mı çıkamıyosun canım niye ağrıyor karnın?

bilmiyorum canım . gecede ağrıyordu. sıkıntım yok tuvalete çıkamama gibi ama bilmiyorumkismile
2 saat uyumuşum biraz ii gibiyim bakalım . ama çok kötü oldum ağladım ağrıdan . korktum bişiy olursa die kafamçokkarıştı

slm kızlar
bugün evime geldim çok şükür 50 gramlık şeker yüklemesinde şekerim yüksek cıkmıştı ertesi günü 100 gram şeker yüklemesi için çağırdılar ve çok şükür 100 gram düşük çıktı
sizinle hemen paylaşayım dedim bu rada pek kimse kalmamış sanırım cumartesi oldugundan dolayı

gözün aydın canım geçmiş olsun:)) 100 lük daha zor oluyomuş sanırım neyseki düşük çıkmışş

Bugün yaklaşık 5 saatten fazla hastanede zaman geçirdim tam bi rezalet yani, cumartesi günümüzü hastane köşelerinde harcadık yani...

sabah 09:30 gibi hastanedeydik, normalde bomboş olan laboratuvar ağzına kadar doluydu ne hikmetse, ağlayan zırlayan çocuklar koşuşturanlar felan neyse bi zahmet onu geçe bana sıra geldi, açlık kan şekerimi alıp 75 lik şekerli suyumu elime tutuşturdular, yavaş yavaş içtim, bu seferki gerçek anlamda iğrençti bunu sölemeliyim, bööööööööööööögggggghhhhhhhhhhhhhh, kusacaktım nerdeyse...

Saat 11:00 de diyetisyende randevum vardı, abla benim sinirimi zıplattı, 15 dakika geç gelmesi yetmiyormuş gibi kapı yanında bekleyen bizden sonra gelmiş olan tipleri pat diye odasına aldı ve kapıyı kapattı, bizde eşimle noluyo olduk tabi...

hemen hastaneyi ayağa kaldırdım, kıyameti kopardım bu ne terbiyesizlik diye, geri zekalılar, hemen hemşireler felan koşuştu geldi, özür dileriz hemen alıcak felan dediler, teyzede sesimi duydu içerdeki hastaları hemen kışkışladı bizi aldı, hızımı alamadım onada bağırdım, salak salak bakıyo suratıma..

neyse kiloma baktı, tabi bu yeme düzenine yine kilo vermişim, 91.2 kilodan, 90.6 kiloya düşmüşüm, yani iki haftada nerdeyse 1 kilo verdim hemde hiç spor yapmadığım halde, bi de spor yapsam nolcaktı acaba, bu istediğimiz bi şi değil diyo hala salak karı, sizin kesinlikle kilo vermemeniz lazım diyo, lan hırt ben napim bana verdiğin listeyi uyguluyorum...

geri zekalı kadın bana haftada 2 dondurma verdi ya da sütlü tatlı verdi, artık listedeki öğünlerin yerlerini değiştirebilirmişim istersem öle dedi...

neyse gittik kanımızı verdik ilk saatin sonunda , bir saat sonra 2. kanı vermeye gittiğimizde dedik sonuçlar çıkmışdır ilk verdiğimiz açlık ve tokluk şekerinin onları soralım sonuncuyuda daha sonra öğreniriz, anam var ya resmen şoka girdim desem yeridir yani,

açlık şekeri fena değil: 99
1. saat sonunda tokluk şekeri: 219

anam laboratuvarın önünde ağzım açık bakakaldım öle, sonra bi hışımla diyetisyenin yanına koştum odanın kapısında yakaladım, dedim ne iş şeker böle çıkmış...

nalan cım sakin ol canım benim ya baya zor bir gün gecirmişsin
tokluk şekerş gercekten baya farketmiş ama diyetisyen ne dedi peki

nalancım zor bi gün geçirmişsin ve çok haklısın hastane işleri böyle ben her gittiğimde sinirden söylene söylene bütün gün başımı ağrıtıyorum resmen.canım peki diyetisyen ne dedi bu sonuca

Son düzenleme:
nalancım bencede haklısın cnm... bende carsamba gıttım ve hemsıre bana önce glıkozu ıcıp kan vermem gerektıgını söyledı 1 saat sonrada tekrar verecegımı söyledı... esımle bır garıplık oldugunu anladık tekrar sorduk ve aynı sey söylendı... ve ben glıkozu ıctım ama son yudumu aldıgımda laboratuvara hemsıreye dedım oda nasıl olur dedı,gel henuz kana karısmamıstır dedı ve hemen aclık kanımı aldı...

neyse netıcede benım seker sıkıntım cıkmadı ama sonucu gostermek ıcın 3 saat kapısında bekledım,hemsıre uzaktan geldıgımı bıldıgı halde hasta almaya devam ettı ve ben sadece doktorum bır sıkıntı yok,normal demesını duymak ıcın 3 saat bekledım... en sonuncda doktoru bos gördugum bır anda yanına daldım ve hemsıreyı sıkayet ettım cunku bana o kadar ınsanın ıcınde laf solemıstı... doktor hemsıreyı cagırttı ve esımden de benden de ozur dılettı... o ınsanların ıcınde hemde...

en ıyısını yapmıssın yaygara cıkartarak,artık ozellerım dıerlerınden farkı kalmadı... bazen ortalıgı karıstırmak gerekıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…