beni bi güzel muayene etti ve bana pazartesi gününe kadar evde şeker ölçüm cihazıyla sabah, öğlen, akşam ve gece yatmadan önce açlık ve tokluk şekerimi ölçmem gerektiğini söledi..
eğer şekerim yine yüksek çıkarsa bu 3 gün boyunca pazartesinden itibaren insülin kullanmaya başlayacakmışım...
nalan canım bu arada sen puzzle hangi siteden alıyordun.
bebeğin odasına astığınız çok güzel durmuş. puzzle diil tablo gibi duruo.
çerçevenin içinde düşmüomu onun parçaları yahuu
selam kizlar sabah sabah morelim bozuk kaynana esimi aradi kayinbabam rahatsizlanmis acile gittiler esimle. insallah onemli bisey yoktur yaa.
nalan cım sakin ol canım benim ya baya zor bir gün gecirmişsin
tokluk şekerş gercekten baya farketmiş ama diyetisyen ne dedi peki
nalancım zor bi gün geçirmişsin ve çok haklısın hastane işleri böyle ben her gittiğimde sinirden söylene söylene bütün gün başımı ağrıtıyorum resmen.canım peki diyetisyen ne dedi bu sonuca
nalancım bencede haklısın cnm... bende carsamba gıttım ve hemsıre bana önce glıkozu ıcıp kan vermem gerektıgını söyledı 1 saat sonrada tekrar verecegımı söyledı... esımle bır garıplık oldugunu anladık tekrar sorduk ve aynı sey söylendı... ve ben glıkozu ıctım ama son yudumu aldıgımda laboratuvara hemsıreye dedım oda nasıl olur dedı,gel henuz kana karısmamıstır dedı ve hemen aclık kanımı aldı...
neyse netıcede benım seker sıkıntım cıkmadı ama sonucu gostermek ıcın 3 saat kapısında bekledım,hemsıre uzaktan geldıgımı bıldıgı halde hasta almaya devam ettı ve ben sadece doktorum bır sıkıntı yok,normal demesını duymak ıcın 3 saat bekledım... en sonuncda doktoru bos gördugum bır anda yanına daldım ve hemsıreyı sıkayet ettım cunku bana o kadar ınsanın ıcınde laf solemıstı... doktor hemsıreyı cagırttı ve esımden de benden de ozur dılettı... o ınsanların ıcınde hemde...
en ıyısını yapmıssın yaygara cıkartarak,artık ozellerım dıerlerınden farkı kalmadı... bazen ortalıgı karıstırmak gerekıyor...
slm nalan.. benımde sşke yuklemesı zamnanı geld.. ama eşim çok olumlu bakmıyor.. doktor degiştirmemı istiyor.. benım doktor a fena kızmiş.. ve ben harıll harıl hastane arıyotum gine....
nalan geçmiş olsun.. fecı gun geçırmişşin... ama sorun çıkmamiş. allah şukur
nalan özel mıydı hastane bu kadar çıle çektırdıler... sana bu halınle
nalancım geçmiş olsun.. istersen başka bir yerde daha yaptır tahlillerini. bunlar salak sanrım.
nalan sakın insılune başlama.. sakın ama.. çunku bır daha bırakamazsın.. ve ömur boyu kendıne igne yapmak zorunda kalırsın.. diyet var, hap varken ne demek insılun kullanırsın.. manyak bu kadın ya... sen hamılesın birde... bence başka doktor görun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?