2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm nalan.. benımde sşke yuklemesı zamnanı geld.. ama eşim çok olumlu bakmıyor.. doktor degiştirmemı istiyor.. benım doktor a fena kızmiş.. ve ben harıll harıl hastane arıyotum gine....

diyetisyen hatun şoka girdi tabi, nasıl öle çıkmış falan oldu, sonra sölediği şey şu neyse bu zaten 1. saat sonucu bakalım 2. saat sonucu ne çıkacak o daha önemli dedi,

2. tokluk şekeri: 161

çıktı, en son gittiğimde 50 gr lık yüklemede 174 çıkmıştı, 2 haftalık sıkı bir rejim meyve haricinde 0 şeker, 0 hamur işi olan bi diyet neticesinde neticelerim böle çıktı...

ikinci neticeyide öğrenmek için 1 saat daha hastanede beklemek zorunda kaldık, çünkü salak diyetisyenim ilk neticeyi öğrendiğinde dr.un belki endokrine yönlendirir belki insülin almak zorunda kalabilirsin gibi laflar söledi...

neyse neticeler dr.uma mail atıldı ve dr.um hemen endokrin uzmanına ya da endokrin uzmanı çıktıysa dahiliyeden bi hatunun adını verdi hemen ona git dedi, c.tesi olduğu için dr. lar erken kaçmış tabi, hemen dahiliyeci hatunu yakaladık son anda, dr.mun adını verince hemen aldı beni...

beni bi güzel muayene etti ve bana pazartesi gününe kadar evde şeker ölçüm cihazıyla sabah, öğlen, akşam ve gece yatmadan önce açlık ve tokluk şekerimi ölçmem gerektiğini söledi..

eğer şekerim yine yüksek çıkarsa bu 3 gün boyunca pazartesinden itibaren insülin kullanmaya başlayacakmışım...

kızlar şimdi doktoru begenmedık... degiştirecegız..

yakımızda çok iyi olan ve hastanede ve doktor var.. çevremde dogum yapmişlar hastane ve doktor dan memmun kalmış.. ve eşimin bır doktor arkadaşı da orayı tavsıye edıyor.. sabırla normal dogum yaptıran bır doktor ve alnında başarılı...
ancak benım bır arkadaşım orada dogum yaptı. ben iyi degildi aramız zaten.. 5 sene oldu orada yapalı..o arkadaş orada dogum yaptı diye ben gitmekte çok isteklı degilim.. eşim ise baştan berı istiyor gitmemi..

doktor iyi hastane iyi, sen ne talıntısı yapıyorsun diyor bana..

acaba ne yapsam...????

beni hemşire odasına yönlendirdi, elime diyabet günlüğü diye bi şi tutuşturdular, şeker ölçüm cihazını nasıl kullanacağımı anlattılar, sonra orda deneme ölçümü yaptık cihaz yemek yediğim 1 saat olmuştu, şekerim ne çıksa beğenirsiniz

1 2 5

yani tokluk kan şekerim 125 çıktı ya, ölür müsün öldürür müsün, akşam yemeğinden önce açlık şekerimi ölçtüm 81 çıktı yani kesin hastanede bi sorun var bence bende değil buna karar verdim...

nalancım geçmiş olsun.. istersen başka bir yerde daha yaptır tahlillerini. bunlar salak sanrım.

nalan sakın insılune başlama.. sakın ama.. çunku bır daha bırakamazsın.. ve ömur boyu kendıne igne yapmak zorunda kalırsın.. diyet var, hap varken ne demek insılun kullanırsın.. manyak bu kadın ya... sen hamılesın birde... bence başka doktor görun

he bu arada diyetisyene bi daha gitmeme gerek yokmuş, diyetisyen hatun öle dedi, hiç mi gelmim dedim gerek kalmadı bu yeme düzeniyle devam edin bi sorun olursa telefon açarsınız ya da mail atarsınız dedi...

hamılelık şekerınde ne demek insulıne başlamak... bu kadın insılun ne bilmiyor galıba...

insulun bırakılmaz birde.. bır başladın mı devamı gelır... şeker için o kadar hap vs varken insulıne başlamak ne demek...

anam saat 15:00 gibi ancak çıktık hastaneden, imanım gevredi derler ya aynen öle oldu, özel diye gidiyoruz devlet hastanesinden bi farkı yok yani, bu nedir ya paranla rezil oluyosun, ben bi şi annamadım...

salak diyetisyene 140 TL para bayıldık 2 kere yani toplam 280 TL ama şekerimi düşürcene kilomu düşürdü sersem...

nalan kola ve fanta vs iç, yarım saat sonra ölç seker yuksek çıkar.. çunkı içinde gulukoz var. dile temas ettıgınde direk şekeri yukseltır.. bu herkes için böyledir..

senın yedıgın bile farkeder.. bence acıl doktor degiştir.. tek doktor asla guvenme

nalan amcamı aradım. doktor kendısı ve şeker hastası.. iyi bu konularda.. senın ölçumleri sordum sordum insulun ı bana manyakmısın normalde sekeri olmayan birine ne insulını.. insulın son secenektır. hamıle ise hiç kullanılmaya başlanmaz dedi..

bence senı paranla hasta edecekeler.. para tuzagı zaten özel hastaneler

nalan canım bu arada sen puzzle hangi siteden alıyordun.
bebeğin odasına astığınız çok güzel durmuş. puzzle diil tablo gibi duruo.
çerçevenin içinde düşmüomu onun parçaları yahuu

geçmiş olsun begümcük kocanın ii olmasına sevindim canım...puzzledepo.com alıyoruz biz tatlım, çerçeveci yapıştırıyo onu öle çerçeveliyor ondan onlar düşmüyo bi daha...

selam kizlar sabah sabah morelim bozuk kaynana esimi aradi kayinbabam rahatsizlanmis acile gittiler esimle. insallah onemli bisey yoktur yaa.

geçmiş olsun umarım ciddi bi durum yoktur...

nalan cım sakin ol canım benim ya baya zor bir gün gecirmişsin
tokluk şekerş gercekten baya farketmiş ama diyetisyen ne dedi peki

şok oldu salak hiç bi şi diyemedi, dr.unuzla bi görüşün o sizi yönlendirir ben listede değişiklik yapmıyacam dedi...

hiç bi şi canım salak işte dr.una sor dedi sadece...

off çok sıkılıyorum bunalıyorum..yapacak bişey bulamıyorum..hamileliğin tadını çıkaramıyorum..geç saatlere kadar yalnızım bide başımda extradan görümce var..çok sıkıldım..bu evde kim hamile anlamadım 2,5 aydır..

saol canım, sanada geçmiş olsun bu arada, nerdeyse onca yolu tekrar gitmek zorunda kalacakmışın ii son anda açlık kan şekeri için kan almışlar...ii ki sende şikayet etmişin valla ii olmuş, bunlara böle lazım akıllansınlar biraz.....

slm nalan.. benımde sşke yuklemesı zamnanı geld.. ama eşim çok olumlu bakmıyor.. doktor degiştirmemı istiyor.. benım doktor a fena kızmiş.. ve ben harıll harıl hastane arıyotum gine....

inşallah ii bi hastane bulursun, dr. ve hastane bulmak çok zor gerçekten...

nalan geçmiş olsun.. fecı gun geçırmişşin... ama sorun çıkmamiş. allah şukur

daha ne sroun çıksın asenam mahvettiler beni valla bugün hastanede...

nalan özel mıydı hastane bu kadar çıle çektırdıler... sana bu halınle

evet özel, hemde ssk geçmeyen özel hastanelerden en kazıklarından biri...

nalancım geçmiş olsun.. istersen başka bir yerde daha yaptır tahlillerini. bunlar salak sanrım.

dr.un istem kağıdı olmadan yaparlar mı ki...

ama hamilelerde kullanılan insülinde var dediler bana, yalan mı sölediler yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…