nalan cım bence de hastane değiştirmelisin sana bu kadar eziyet etmeye kimsenin hakkı yok
hamılelık şekerınde ne demek insulıne başlamak... bu kadın insılun ne bilmiyor galıba...
insulun bırakılmaz birde.. bır başladın mı devamı gelır... şeker için o kadar hap vs varken insulıne başlamak ne demek...
nalan kola ve fanta vs iç, yarım saat sonra ölç seker yuksek çıkar.. çunkı içinde gulukoz var. dile temas ettıgınde direk şekeri yukseltır.. bu herkes için böyledir..
senın yedıgın bile farkeder.. bence acıl doktor degiştir.. tek doktor asla guvenme
nalan amcamı aradım. doktor kendısı ve şeker hastası.. iyi bu konularda.. senın ölçumleri sordum sordum insulun ı bana manyakmısın normalde sekeri olmayan birine ne insulını.. insulın son secenektır. hamıle ise hiç kullanılmaya başlanmaz dedi..
bence senı paranla hasta edecekeler.. para tuzagı zaten özel hastaneler
off çok sıkılıyorum bunalıyorum..yapacak bişey bulamıyorum..hamileliğin tadını çıkaramıyorum..geç saatlere kadar yalnızım bide başımda extradan görümce var..çok sıkıldım..bu evde kim hamile anlamadım 2,5 aydır..
sen yastığı yorganı nerden sipariş verdin prop? markası ne? linenstede vardı yorgan ordan alim dıyodum.
off çok sıkılıyorum bunalıyorum..yapacak bişey bulamıyorum..hamileliğin tadını çıkaramıyorum..geç saatlere kadar yalnızım bide başımda extradan görümce var..çok sıkıldım..bu evde kim hamile anlamadım 2,5 aydır..
Nalan noldu ya.. bi okudum geldim geçmişi de.. bence kan sekerı testını tekrarlaman lazım baska bı yerde mutlaka ve sonuclara gore yenı bı dıyetısyene de gıtmen lazım yıne yuksek cıkarsa.. şekercok cıddı bunlar boyle bı var bı yok bı laylaylom valla agızlarını yuzlerını dagıtsaydın keske..
ayrıca kımse yalan fln soylememıs ınsulın kullanılıo cnm hamılelıkte de, gerekırse tabı, senın gerekıp gerekmedıgı bellı degıl daha.. ay dırek can sıkıntısı senın doktroları gelıp ben dovecem yanı paragoz mallar..
nalan cnm geçmiş olsun ..
ben okurken yoruldum valla seni düşünemedim bugun .
şekerinde yüksek çıkmış okadar tatlı falan yemedğin halde . yesen yedımde yüksek derdin bari. alla allaa...
hastaneler gıcık ediyor bende öyle bızden sonra girenler olunca sinir oluyorum söylenmeye başlıyorum hemen. eşimde bana kızıyor bilgisayardan gözüküyor zaten sırayla alırlar , stres yapmasana dıyor.
neyse sıkma canını canım . başka yerede yaptırsan şeker ölçümünü olmazmı ki ...
nalancım ıstedıgın her yere gırıp test yaptırmak ıstıyorum dıyebılıosun tabı kı..
dıyetısyenın mal ona bısı demıyorum da bılıosun kı zayıflıkla sekerın alakası yok yanı saglıklı beslendıgın ve hatta kılo verdıgın halde sekerın yuksek cıkabılır..
23. haftadakı ölçüm dusuk cıkabılır 24. haftadan sonrakı onemlı cunku o haftadan sonra bebek bı hormon salgılamaya baslıo ve seker dengesızlesıo, biliosun 24. haftadan snr yaptık doktorlar da oyle ıstıo testı..
sen mutlaka testı tekrarlamalısın bı yere daha gıdıp boyle boyle oldu tekrarlamak ıstıyorum dersın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?