2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan cım bence de hastane değiştirmelisin sana bu kadar eziyet etmeye kimsenin hakkı yok

bu saatten sonra başka dr. beni kabul edermi acaba...

biliyorum para tuzağı olduğunu hepsi aynılar zaten sonuna kadar sömürüyorlar fırsattan istifade, oooffffffff kafam çok karışık ya...

boşver sende buraya takıl o zaman bizimle sohbet edersin...

sen yastığı yorganı nerden sipariş verdin prop? markası ne? linenstede vardı yorgan ordan alim dıyodum.

tatlım yastıgı yorganı Markafoniden aldım bugun Uçan Balon dıye bı markada ındırım vardı ıkı yastık, 1 yorgan ve kotuyucu alezı 50 TL ye aldım :) Lınenste bı yorgan sırf 60 TL ydı

hıç sorma. o kadar sorunun arasında rahat rahat aşeremedım bile...

Nalan noldu ya.. bi okudum geldim geçmişi de.. bence kan sekerı testını tekrarlaman lazım baska bı yerde mutlaka ve sonuclara gore yenı bı dıyetısyene de gıtmen lazım yıne yuksek cıkarsa.. şekercok cıddı bunlar boyle bı var bı yok bı laylaylom valla agızlarını yuzlerını dagıtsaydın keske..
ayrıca kımse yalan fln soylememıs ınsulın kullanılıo cnm hamılelıkte de, gerekırse tabı, senın gerekıp gerekmedıgı bellı degıl daha.. ay dırek can sıkıntısı senın doktroları gelıp ben dovecem yanı paragoz mallar..

nalan cnm geçmiş olsun ..
ben okurken yoruldum valla seni düşünemedim bugun .
şekerinde yüksek çıkmış okadar tatlı falan yemedğin halde . yesen yedımde yüksek derdin bari. alla allaa...
hastaneler gıcık ediyor bende öyle bızden sonra girenler olunca sinir oluyorum söylenmeye başlıyorum hemen. eşimde bana kızıyor bilgisayardan gözüküyor zaten sırayla alırlar , stres yapmasana dıyor.
neyse sıkma canını canım . başka yerede yaptırsan şeker ölçümünü olmazmı ki ...

ya sorma prop cumartesimi yediler bugün benim mal insanlar, noldu ne bitti annamadım, ben çok uzun süre aç kalıp birden glukozlu suyu içince benim şeker tavan yapıyo, daha sonra kahvaltımı yaptım bi saat sonra cihazla ölçülen değer 125 çıktı ne alaka yani, tama hamilelikten dolayı yükselip alçalabilir ona bi şi demiyorumda herkes hem diyet yapıp hem 219 u görmeme şok oldu, inanılır gibi değil, diyetten önce daha iyidim yani, salak karı ya...

çok saol cnm, bilmiyorum ki dr.un istem kağıdı olmadan yaptırma imaknım var mı şeker testini tekrar, yani başka yerede gitsem öle girip merhaba ben şeker testi yaptırcam diyip yaptıra biliyor musun acaba? hiç bilgimde yok bu konuda...

he bu arada bana insüline başlayacaz diyen kişi endokrin uzmanı değil dahiliyeci bi teyze, o anlarmı ki durumdan, başka test yapılması gerekmiyor mu acaba, yeni şeker testi böle başlıca yeterli oluyormu..

ya ben daha önce 23. hafta da tokluk kan şekerimi ölçtürmüştüm her şey normal çıkmıştı nasıl böle yükseldi annamadım ya...

haklısın canım öyle başka yere gdipte yapılırmı bılmıyorumki.
devlet hastaneleri falan yapar belki . şeker testi yaptırcam diyince.. en azından için rahatlardı .
aman ne zormuş wallaya bu şekerin yüksek çıkmasıda.
hakikaten diyetisyenede okadar para ver hem kilo ver hemde kilo vermenı ıstemıyoruz desınler. sankı ıstıyerek verıyosun ne saçmalık yaff..

nalancım ıstedıgın her yere gırıp test yaptırmak ıstıyorum dıyebılıosun tabı kı..
dıyetısyenın mal ona bısı demıyorum da bılıosun kı zayıflıkla sekerın alakası yok yanı saglıklı beslendıgın ve hatta kılo verdıgın halde sekerın yuksek cıkabılır..
23. haftadakı ölçüm dusuk cıkabılır 24. haftadan sonrakı onemlı cunku o haftadan sonra bebek bı hormon salgılamaya baslıo ve seker dengesızlesıo, biliosun 24. haftadan snr yaptık doktorlar da oyle ıstıo testı..
sen mutlaka testı tekrarlamalısın bı yere daha gıdıp boyle boyle oldu tekrarlamak ıstıyorum dersın..

kızlar şimdiki doktoru begenmedık... degiştirecegız..

yakımızda çok iyi olan ve hastanede ve doktor var.. çevremde dogum yapmişlar hastane ve doktor dan memmun kalmış.. ve eşimin bır doktor arkadaşı da orayı tavsıye edıyor.. sabırla normal dogum yaptıran bır doktor ve alnında başarılı...
ancak benım bır arkadaşım orada dogum yaptı. ben iyi degildi aramız zaten.. 5 sene oldu orada yapalı..o arkadaş orada dogum yaptı diye ben gitmekte çok isteklı degilim.. eşim ise baştan berı istiyor gitmemi..

doktor iyi hastane iyi, sen ne takıntı yapıyorsun diyor bana..

acaba ne yapsam...????

bende eşime kızdım . herzamankı gereksiz alınganlığım iştee .
televızyon ızlıyor bende nete bakayım dedım . laf atıyor ben surat yapıyorum . :umursamaz:
pofpoflanmak istıyoorummm galıbaaaaaaa :))))))

evet yaaa...
bu sıra çok sinirli , alıngan oldum çıktım.. bişeyde demıyor ben yanlış anlıyorum ..
sonra eşime kıyamıyorum . onuda üzüyorum boş yere...
şimdi zor tutuyorum kendımı yanına gtmeym die . ama bıraz nazlanayım :)))

prop konuşacak konu kalmadıgı için susup oturuyoruz... :)))))) o bana çay getırıyor ben ona meyve..

bır anda tartşmaya başladık.. ben hala neden doum yapacagım hastane ve doktou netleştırmemişim..
eşimde malaesef erken dogum korkusu başladı..bende yok tabı..

ah prop bana söyledıklerının hepsnın yazsam komedı tıyatrosu resmen

ben de bebek şekerlerıyle kocamın basının etını yıyorum mesela su an.. kocam cok gereksız olduguna ve yaptırmak ıstemedıgıne karar verdı bugun sekercıden snr ve ben çıldırıciimmmmm.. bız de ınatlasıoruz ama ben naz yaptıgımdan degıl :)

tamam onu yaptırayım ben o zaman haftaya, ölçüm cihazı içinde parmaklarımı deldim parmaklarım morardı hep, zaten kolumada 3 delik açtılar kan almak için her tarafım delik deşik oldu...hhoooooffffffffffffffff....

neyse sen naptın prop alışveriş işleri tamam mı? bizde kızma alışveriş yaptık bugün, cicilerin fotosunu çektik daha sonra yüklicem bide hamile pantolonu aldım bugün, çok tatlı oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…