tamam onu yaptırayım ben o zaman haftaya, ölçüm cihazı içinde parmaklarımı deldim parmaklarım morardı hep, zaten kolumada 3 delik açtılar kan almak için her tarafım delik deşik oldu...hhoooooffffffffffffffff....
neyse sen naptın prop alışveriş işleri tamam mı? bizde kızma alışveriş yaptık bugün, cicilerin fotosunu çektik daha sonra yüklicem bide hamile pantolonu aldım bugün, çok tatlı oldu...
büütüüüüünnn alışverişlerimiz bitti tatlım.. çok şükür.. süt yapıcı çayıma kadar aldım :) hastane cantasını hazırlıcam pzts yıkayıp eşyaları.. ama kensıme korse ve carsaf koruyucu hasta ortusu de alıcam, onları şişliden medıkalcılerden alıcam tabı.. bu dertten de kurtulmus olduk :) artık ıyıce sabırsızlanmaya basladım :)
gule gule gyın cnm pantolonunu rahat serın bısı mı aldın, kışlık gıbı mı aldın? ben artık hamıle kıyafetı almam bıtırırım boyle hamılelıgımı :)
kızının kıyafetlerını merakla beklıyorum.. cok guzel kız kıyafetlerı var yaaa.. çok sekerler, pamuk prensesleropuyorumnanaktan
maşallah prop... bende daha yenı başlayacam.. yuruyemıyorum yaa.. rahat rahat yaparım artık.)))))
şekerler ne kadar tutuyor... tanesı kaça gelıyor
ohh prop alıncaklar bitmiş ne güssell ..rahatsınn... darısı başımıza artık.
benımde ufak tefek eksikler var bızde tamamlarız artık .
çantayı bıle hazırlıcak wayy... :)) ben bu aydan sonra hazırlayım dıyorum.
tatlı telaşlarımız başlıcak artık :)
eh cnm napalım 28. hafta bıtıyo yarın.. şıp dıye gelıverırse bu bebekler netcez snr :) allah korusun tabı.. zaten az kalmıstı eksıklerım benım bayag bayag bıtmıstı.. tamaladık bugun kocam da bı oh cektı kurtuldum ben dıyo artık benden baska bısı ısteme dıo:)
aman Allah korusun zamanında gelsinler acele etmesinler yawrular .
iyi kurtulmuşsunuz rahatladınz işte.
istemezsin heralde herşey bitmiş . ufak tefek şeyler çıkar yınede . önemli olan büyüklerin bitmesi . opuyorumnanaktan
ufak tefek bı ornek versene bakalım mrk ettım almış mıyız almamıs mıyız :))
ayy ne bilim şekerim ama mutlaka olur bence sonradan.
dur bakim ilk aklıma geleneleri sölim .
göğüs pedi - ıslak mendil - emzirme südyeni ( atleti ) - iç çamaşırı - hasta bezi - ateş ölçer -
bunlar aklıma geldi şimdi . hepside vardır sende :CüvCüv:
büütüüüüünnn alışverişlerimiz bitti tatlım.. çok şükür.. süt yapıcı çayıma kadar aldım :) hastane cantasını hazırlıcam pzts yıkayıp eşyaları.. ama kensıme korse ve carsaf koruyucu hasta ortusu de alıcam, onları şişliden medıkalcılerden alıcam tabı.. bu dertten de kurtulmus olduk :) artık ıyıce sabırsızlanmaya basladım :)
gule gule gyın cnm pantolonunu rahat serın bısı mı aldın, kışlık gıbı mı aldın? ben artık hamıle kıyafetı almam bıtırırım boyle hamılelıgımı :)
kızının kıyafetlerını merakla beklıyorum.. cok guzel kız kıyafetlerı var yaaa.. çok sekerler, pamuk prensesleropuyorumnanaktan
göğüs kremi ..port bebe ... ana kucağı ... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?