2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

büütüüüüünnn alışverişlerimiz bitti tatlım.. çok şükür.. süt yapıcı çayıma kadar aldım :) hastane cantasını hazırlıcam pzts yıkayıp eşyaları.. ama kensıme korse ve carsaf koruyucu hasta ortusu de alıcam, onları şişliden medıkalcılerden alıcam tabı.. bu dertten de kurtulmus olduk :) artık ıyıce sabırsızlanmaya basladım :)

gule gule gyın cnm pantolonunu rahat serın bısı mı aldın, kışlık gıbı mı aldın? ben artık hamıle kıyafetı almam bıtırırım boyle hamılelıgımı :)
kızının kıyafetlerını merakla beklıyorum.. cok guzel kız kıyafetlerı var yaaa.. çok sekerler, pamuk prensesleropuyorumnanaktan

eşimde mukemmelıyetçılık takıntısı var.. ne iş yaparsa yapsın, asla öylesıne yapmaz.. en ince detayına iner. rısk, vs.. hesapları yapar.. ben yorulurum...

ne yersem yıyeyım didik didik edıyor artık.. erken dogum korkusu.... bende degıl ama...

maşallah prop... bende daha yenı başlayacam.. yuruyemıyorum yaa.. rahat rahat yaparım artık.)))))

şekerler ne kadar tutuyor... tanesı kaça gelıyor

ohh prop alıncaklar bitmiş ne güssell ..rahatsınn... darısı başımıza artık.
benımde ufak tefek eksikler var bızde tamamlarız artık .
çantayı bıle hazırlıcak wayy... :)) ben bu aydan sonra hazırlayım dıyorum.
tatlı telaşlarımız başlıcak artık :)

maşallah prop... bende daha yenı başlayacam.. yuruyemıyorum yaa.. rahat rahat yaparım artık.)))))

şekerler ne kadar tutuyor... tanesı kaça gelıyor

:)) ben geberdım butun gun ayakta gecelık dene cıkar, şeker bak, alısverısy ap fln, bı yandan lıste kontrol edıorum valla cok yoruldum bı yemege attık kendımızı gormen lazım geberıoduk bence ufaktan basla artık gıttıkce hantallasıyoruz..
benım begendıgımın tanesı 18 TLydı cnm yazmıstım o gun gordun mu bılmıyorum :))) tabı kı sanıyesınden vazgectık ondan bugun baktıklarım 40 ya da 50 tane uzerınden 150 ile 210 arası fıyatları.. pzts bı yere daha bakıcam ve bırıne karar verıcem ıste.. kocam gerek yok bunlara dıyo amaaaaa.. bakalım..

eh cnm napalım 28. hafta bıtıyo yarın.. şıp dıye gelıverırse bu bebekler netcez snr :) allah korusun tabı.. zaten az kalmıstı eksıklerım benım bayag bayag bıtmıstı.. tamaladık bugun kocam da bı oh cektı kurtuldum ben dıyo artık benden baska bısı ısteme dıo:)

prop tahtakale de bır yer var. çok ucuz fiyatlara satılıyor herşey.. eger malzemeleri alır bırıne yaptırtrım veya evde yaparım diyorsan tavsıye ederım.. harıka aksesuarlar var.. herşeyını kendın alıp yapıyorsun..
ben geçmişi fazla okuyamadm.. kaçırdım galıba.

aman Allah korusun zamanında gelsinler acele etmesinler yawrular .
iyi kurtulmuşsunuz rahatladınz işte.
istemezsin heralde herşey bitmiş . ufak tefek şeyler çıkar yınede . önemli olan büyüklerin bitmesi . opuyorumnanaktan

ya dötüm yemiyo öyle malzeme alıp yapmayı.. ben cok takılırım sımdı kırk saat tasarım yaparım begenmem kotu olursa sınırlenırım fln :S aslında emınonunde de varmıs oyle yerler de pofff kı poff alternatıf bısıler dusunmeye calısıorum.. hayır kocama dedım cıkolata dagıtalım dıyosun dedım Divan Pastanesınden yaptırcamız bı kutu cıkolata zaten 50-60 tl bı kalıcılıgı da yok, 120 verıp seker yaptıralım ıste dedım off sen bılırsın yaaa dedı kapattı konuyu :)

ufak tefek bı ornek versene bakalım mrk ettım almış mıyız almamıs mıyız :))

bende bebek şekeri istiyorum. ama çok pahalı olmasın diyorum . bıraz durduktan sonra genelde atılıyor
( ben öyle yapıyorum )
internetten sipariş veririm heralde. burda malzeme satılan yer vardır ama ben bılmıyorum bi bakmam lazım .. bulursam malzeme alıp kendım yaparım.
severim ben öyle uğraşmayı . kendi el emeğim göz nurum olur hem :hulya:

prop bence sen bırde tahtakaleye gıt.. bır hanın içinde zaten hepsı.. bayılırsın.. yakınsın zaten oraya... gıt sen oraya bak bi..

ay nerelere gıtmem lazım emınonune gıtcem, tesvıkıyeye gıtcem, tahtakaleye de gıdeyım anasını satayım, bu gıdısle yollarda dogurcam :))

nerde bızde bebe k şekeri vs.. duşunmeye vakıt.. onu geçtım geçen gun kendıme taç aldım bir tane kırmızı gullu bır şey .. eşim guldu.. bunlarla ugraşma diye..

elimi karnıma koysam adam panık olyor.. gece benı cevırıyor bebegı rahatsız etme, ezme diye.. eşimde erken dogum korkusu oldugu için bız dahaonları düşünemedık..

ufak tefek bı ornek versene bakalım mrk ettım almış mıyız almamıs mıyız :))

ayy ne bilim şekerim ama mutlaka olur bence sonradan.
dur bakim ilk aklıma geleneleri sölim .
göğüs pedi - ıslak mendil - emzirme südyeni ( atleti ) - iç çamaşırı - hasta bezi - ateş ölçer -
bunlar aklıma geldi şimdi . hepside vardır sende :CüvCüv:

sempatiksalakcinni tabı kı var hepsı hem de bugun de almadım 1 aydır var :) başka başka..

ama yataga koruyucu ortu alcam bı de gece suyumun gelmesı ıhtımalıne karşı yatagı korumak ıcın.. alez var ama su bırden bosalınca cok gelıomuş alez fln dınlemıomus yataga gecıomus :) o medıkalcıden alıncak :)

ooohhhhh ellerine sağlık canım, ben malum bütün günümü nerdeyse hastanede öldürdüğüm için bugünlük sadece C&A ya gittik, 500 TL tuttu ama öle ahım şahım fazla bi şi de yok biliyo musun, çorap, yelek, battaniye, pijama, mont bi kaç ufak tefek eşya daha var o kadar, kendime bi şi bakmaa halim kalmadı biliyoı musun, bi emzirme sütyeni bide pantolonu aldım işte, pantolon likralı, ince kumaştan çok şık bi şi, bu arada 44 beden olmuşum artık, pehhhh....

dur üşenmim şu fotoraf makinasını alıp yüklim şunları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…