2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yukle cnm bakıyım cıcılerden..
daha kac 500 tutacak sasıp kalacaksın :roflol: el kdr kıyafetler fln cooooook pahalı hepsı cok :)

ay nerelere gıtmem lazım emınonune gıtcem, tesvıkıyeye gıtcem, tahtakaleye de gıdeyım anasını satayım, bu gıdısle yollarda dogurcam :))

canım beyazıt meydana git, oradan kapalıçarşıdan geçerek tahtakaleye geç... kapalıçarşıda sorarsın tahtakele çıkışını..ben her defasında yol sorarım.. :))))) orada sark han var. oraya gır.. sana yeter.. eminönu dagınık kalır yorulursun... eger emınönunde inersen yukarıya tırmanmak zor olur..
eminönu ile tahtakele arası yakın...ama emınönu çok dagınık kalıyor..

burda beraber sürttüğüm arkadaşım nişanlısını gormeye gıttı sımdı haftasonu ıcın, o dönsun onu beklıorum gıtmek ıcın yalnız gıdemem oralara sıkılırım :)

tmm yaren tmm zorlama.. çok şükür 10 defa kontrol ettım lısteyı :) tosunumun bı eksıgı kalmadı, benım eksıklerım var ıste hala da bı cıkısta alıcam o korseyı ortuyu fln cok bısı dııl onlar..

asena tam tersıne erkenden dogacagını dusunuosa erkenden halletmenız gerekmezmıydı cantasını vs :)

o bana sen alırsın dedi.. buyuk olanları beraber alırız dedi.. ve bır gunde hepsını çozeriz diyor.. ben bıraz eşimle yapamk istedim olmadı fırsat..

bu hafta bende beyazıt, tahtakale ye geçmeyı düşünüyorum.. kıyafetleri halledeyım diye.. bır kısmınıda bakırköy ve guneşlı dekı outlet ler var oradan alacagım..

gun geçtıkte çe ben agırlaşıyorum. bırazda sıcaktan çıkmak istemedim..

benım karnım yıne ağrımaya başladı uzanayım bari . soda içeyim belki ii gelir.
iyi geceler herkesee opuyorumnanaktan

prop belkı karşılaşabilirz.. bana gıdegın gunu özeleden mesaj atarsan..bır gun önceden haberm olursa gelirim.. bende gidecegım artık bu hafta oralara..

yaren ıyı geceler..
asena dedıgım gıbı arkadaşım ne zmn gelırse gıdıcez, ama msj atarım yrn gıdıcez fln dıye..
ben de artık yatıyorum valla çoooook yorgunum.. umarum yrn da 7de vırt dıye fırlamam yataktan.. ıyı geceler herkese..

nalancim gecmis olsun canim zor birgün gecirmissin türkiyemizin isleri dogru bir yapamiyorlar bir türlüklava:
propcum gözün aydin canim alisverisleri bitirmissin darisi basima ben daha baslamadim yavas yavas baslasam iyi olucak-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…