2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim de çatamı hazırlamam ufak tefek bebişin eksiklerini tamamlamam lazım bu ay bi çıksın da hayırlısıyla...

ay öyle deme kız heves etmiştir ne güzel

Hiç sorma tatlım, valla ben bu hastaneden her şeyi beklerim, bunlar benim kızımıda karıştırır doğumdan sonra...

bakalım benim evde yaptığım ölçümler nasıl çıkacak...

sen naptın bakem alışveriş işini, aldın mı kızına ciciler...

güle güle giysin kızın kıyafetlerini canım ii yapmışsın almışsın, kızlara daha çok kıyafet lazım bence onlar kokoş olacak nede olsa...

neyse ben kaçar kızlar burdaki nöbetçi eczanede striplerimi buldum, gidip onları alalım, sonrada
e-bebeğe uğrayacaz kocişle, gelince yazarım yine...

ay o çantalar ne pahalıydı e-bebekte yaaa.. bu ne kdr ucuzmus benım begendıklerım 180-250 arasıydı mothercareden aldık bız de.. şok oldum valla o canta fıyatlarına..

sen naptın bakem alışveriş işini, aldın mı kızına ciciler...

aldım işte bişiler: )

ayyy yerim ben onun o eteğiniiii, çok cimcime olucaklar bu kız bebişlerizemuszemus

ayyyyyy kızın bezı kaldırcak poposunu poposu gorune gorune gezcek ortalıkta desene :)) güle güle gıysın cnmmm..

evet poposu görünecek diye poposu fırfırlı dantelli donlardan aldım :))

herkese selam. Nalan canım gecmiş olsun sekerin yüksek cıkmıs. Sana kendimden örnek vereyim bak doktorlar nasıl farklı teshis koyuyor benim 100 lğk testimin sonucuda cok yüksek cıktı doktor beni hemen dahiliye doktoruna yönlendirdi. dahiliye doktoru hamilelere insülün uygulanabildiğini hap verilemediğini söyledi ama sonuclar insülünlik değil rejim yapman gerekiyor sonucuna görede düşüremezsek insüline baslarız dedi. Hocam seker ölcüm aleti alayım mı dedim hayır bir hafta rejim yap burada ölceriz ona göre karar veririz dedi. 1 hafta sonra aclık 96 tokluk 141 idi doktor fena değil rejime devam et dedi cünkü tokluk üst sınır 160 gecen hafta da aclık 86 tokluk 125 cıktı. Yani anlayacağın belkide sekerim senden daha yüksekti ama doktor direk insüline baslatmadı baska bir dahiliye doktoruna gitmeni öneririm ikimizin doktorundan biri hata yapıyor sanırım.Lütfen moralini bozma diyetine dikkat et. bu arada diyetisyeninde müthişmiş hani. diyabetik rejimi yaptığımızın farkında mı o ne dondurması tatlısı 2 ay bunlar bizim icin hayal benim meyve sayım günde 2 ve bunların icinde kavun karpuz üzüm yok. Kanımı haftada bir ölçtürüyorum simdilik hersey yolunda sende sakın gereksiz yere bebisi strese sokma.. cuma doktor kontrolumde bebek 1268 gr. yani tam haftası fazla kilolu olsa jinekologta bir terslik olduğunu söylerdi.

günaydın hatunlar...dün pc ye mevye suyu döktüm ben bi daha çalışmaz dedim ama neyse çalışıyor çok şükür...nalan geçmiş olsun canım...prop ve fınfık hayırlı olsun aldıklarınız güle güle kullanın...

kızlar bu arada allaha sükür dün kzımın odasını aldım hemde gittiğim ilk magzadan genelde huyum değildir ama icime cok sindi. bayramdan sonra gelecek. kıyafetleri de tamam. kendime 1 tane lohusa pijama aldım 2 tane daha alıcam. kızımın park yatağı ve araba seti kaldı. ya teyzeleri dayanamayıp yaz icin bile elbiselerini aldım napayım simdi yazlıklar indirimde cok tatlı seyler ya. Bide deterjanını dalinden aldım insallah iyidir. 4 tane boy boy aventten biberon aldım tırnak makası taragı burun pompası bezi ıslak mendili herseyini aldım valla. Hazır diye gelmeye kalkmasın 10 hafta daha içimde kalsın böyleside cok güzel

ya o bana da cok garıp geldı benım sekerım cıkmadıgı halde benım gunluk meyve sayım 4 nalanınkı nasıl 5 olabılıo..benım haftalık dondurma sayım 2 sutlu tatlı yersem dondurma yemıcem bırını yaparsam dıgerını yapmıcam fln ama nalanın ızın var.. ben de onun dıyetısyenını anlamadım.. salak kadın nalancıgımın moralını bozuo durup dururken..

sen işe başlıcaksın dımı hemen.. o yuzden o kadar cok bıberon aldın.. haklısın tabı.. strelızator ve bıberon fırcası da alsaydın madem cok bıberon kullanılcak mutlaka lazım oluomuş onlar da.. hepsını gule gule kullanın.. am ayazlık almasan ıyı ederdın hanı boyu kılosun nasıl olcak kızının bellı degıl ya hanı :)) odasını da gule gule kullanın ohhhh..

strelızator hediye geldi .. İse hemen baslamayı düsünmüyorum aslında ücretsiz izin falan devlet ne hak verdiyse kullanacağım. Aslında ben biberonları ve birkaç seyi vakti zamanında uçarken amerikadan almıstım. kızlar alınca dayanamayıp bende bebek esyaları alırdım. o kadar cok dağıttım ki vakti zamanında aramızda kalsın bazı verdiklerim icin pismanlıklarım var.

ya burcu ama yazlık elbiseler cok güzeldi. dayanamadım haklısın aslında ama insan nefsine hakim olamıyor bazen. umarım olurlar yoksa cok yazık olur. baktım hızlı büyüyor evde gidiririm yaz gelmeden bol bol fotoğraflarını cekerim. kocama profesyonel makine getirttim kursa başlayacak sırf masalımın fotoğraflarını ceksin diye. Benim bebeklik cok fotografım yok kızımın her anını görüntülemek istiyorum.

günaydınnn anneciklerrrrr

nalancım cok geçmiş olsunnn dün kötü bi gün olmuş senin için ama sıkıntı yapma sen çözersinnn kendinnn benceee

propcukk ohhh bitti sen alışverişlerin ben ham armud gibi bekliyorum daha iki üç kıyafetten başka bişeyim yokkk

fınfık kızının cicişlerini güle güle giydir yerim ben onu poposunu oyy yavrumm

yasemincim sende almışsın hayırlıı olsunnn güzel günlerinizde kullanın bi ben kalıcam heraldeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…