saol Fınfıkcım.. sen naptın dun yıne kıyafetler aldın demiiii kızınaaaaaa :))
esracıım teşekkür ederim.. çok şükür bitirdik işleri, daha doğrusu benım ısım baslıo sımdı cantayı hazırlamak fln :)
babamız da sımdı ana kucagını kuruyo, byuk bır hevesle :) oyuncak gıbı oynuo bebegın esyalarıyla.. hay allahım sankı napcaksa sımdı kurup onu :)
Günaydın milletsempatiksalakcinni
Nalancım geçmiş olsun yavrim ya amma zor birgün geçirmişsin.
Acaba o salaklar souçları falan mı karıştırdı hani labaratuar yoğunmuş ya olabilir yani:bbo:
Prop yavrim gözün aydın bitmiş alışveriş
he ya aldım zaten sırf kıyafet oldu heryer :) yarım karış kot etek aldım birde :)) üşenmesem kalksam foto çeksem..
he ya aldım zaten sırf kıyafet oldu heryer :) yarım karış kot etek aldım birde :)) üşenmesem kalksam foto çeksem..
Fınfıkcım bu senin beğendiğin çantamıydı indirime girmiş...
Avviobaby Bebek Çantası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
sen naptın bakem alışveriş işini, aldın mı kızına ciciler...
ayyy yerim ben onun o eteğiniiii, çok cimcime olucaklar bu kız bebişlerizemuszemus
ayyyyyy kızın bezı kaldırcak poposunu poposu gorune gorune gezcek ortalıkta desene :)) güle güle gıysın cnmmm..
aldım işte bişiler: )
evet poposu görünecek diye poposu fırfırlı dantelli donlardan aldım :))
herkese selam. Nalan canım gecmiş olsun sekerin yüksek cıkmıs. Sana kendimden örnek vereyim bak doktorlar nasıl farklı teshis koyuyor benim 100 lğk testimin sonucuda cok yüksek cıktı doktor beni hemen dahiliye doktoruna yönlendirdi. dahiliye doktoru hamilelere insülün uygulanabildiğini hap verilemediğini söyledi ama sonuclar insülünlik değil rejim yapman gerekiyor sonucuna görede düşüremezsek insüline baslarız dedi. Hocam seker ölcüm aleti alayım mı dedim hayır bir hafta rejim yap burada ölceriz ona göre karar veririz dedi. 1 hafta sonra aclık 96 tokluk 141 idi doktor fena değil rejime devam et dedi cünkü tokluk üst sınır 160 gecen hafta da aclık 86 tokluk 125 cıktı. Yani anlayacağın belkide sekerim senden daha yüksekti ama doktor direk insüline baslatmadı baska bir dahiliye doktoruna gitmeni öneririm ikimizin doktorundan biri hata yapıyor sanırım.Lütfen moralini bozma diyetine dikkat et. bu arada diyetisyeninde müthişmiş hani. diyabetik rejimi yaptığımızın farkında mı o ne dondurması tatlısı 2 ay bunlar bizim icin hayal benim meyve sayım günde 2 ve bunların icinde kavun karpuz üzüm yok. Kanımı haftada bir ölçtürüyorum simdilik hersey yolunda sende sakın gereksiz yere bebisi strese sokma.. cuma doktor kontrolumde bebek 1268 gr. yani tam haftası fazla kilolu olsa jinekologta bir terslik olduğunu söylerdi.
kızlar bu arada allaha sükür dün kzımın odasını aldım hemde gittiğim ilk magzadan genelde huyum değildir ama icime cok sindi. bayramdan sonra gelecek. kıyafetleri de tamam. kendime 1 tane lohusa pijama aldım 2 tane daha alıcam. kızımın park yatağı ve araba seti kaldı. ya teyzeleri dayanamayıp yaz icin bile elbiselerini aldım napayım simdi yazlıklar indirimde cok tatlı seyler ya. Bide deterjanını dalinden aldım insallah iyidir. 4 tane boy boy aventten biberon aldım tırnak makası taragı burun pompası bezi ıslak mendili herseyini aldım valla. Hazır diye gelmeye kalkmasın 10 hafta daha içimde kalsın böyleside cok güzel
sen işe başlıcaksın dımı hemen.. o yuzden o kadar cok bıberon aldın.. haklısın tabı..ve bıberon fırcası da alsaydın madem cok bıberon kullanılcak mutlaka lazım oluomuş onlar da.. hepsını gule gule kullanın.. am ayazlık almasan ıyı ederdın hanı boyu kılosun nasıl olcak kızının bellı degıl ya hanı :)) odasını da gule gule kullanın ohhhh..
sen işe başlıcaksın dımı hemen.. o yuzden o kadar cok bıberon aldın.. haklısın tabı.. strelızator ve bıberon fırcası da alsaydın madem cok bıberon kullanılcak mutlaka lazım oluomuş onlar da.. hepsını gule gule kullanın.. am ayazlık almasan ıyı ederdın hanı boyu kılosun nasıl olcak kızının bellı degıl ya hanı :)) odasını da gule gule kullanın ohhhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?