1 hafta - 10 gün sonra anca gelir heralde.. uzun sürüyo.
selam kızlarr .iyi pazarlar.. 28 haftalık hamileyim. oglum olucak kısmetse. sizi takip ediyorum .. fikirlerinizi almak isterim her konuda..zaman daraldı gibi geliyor. hepinizinn hayırlı dogumlarınız olsun..
hoşgeldinn.. zaman daralıyo bizi de eksikleri tamamlama telaşı sarıyo. benim daha çokkkk eksiğim var işim çokk daha.
neyse cnm acelemız yok tek eksıgım onlar olsun zaten kullanmıcak :))
hoşgeldin..
Yeni doğan ve anne için ihtiyaç listesi | burcuname
bu lısteyı ben olusturdum :) en azındanbebek esyaları konusunda her turden fıkrım mevcut ıcınde :)) zaman daraldı tabı ceeee dıye gelebılırler her an :)
liste için tesekkürler . heran gelebilirler valla. bende yavas yavas baslamalıyım artık..ilk bebeginmi
Akça yenı mı gorudn benım lıstemı yaaaaaaa aşkolsun
evet cnm tabı kı onlardan harıc, bunlar sureklı kusup ışicekler cok kıyafet degıscek ılk zamanlar :)
evet ilk :) zaten 23 yaşındayım ve 1 senelık evlıyım :)))
ekim bebeklerınden bırı temmuzda dogdu valla, hıcbırımız olmasını ıstemeyız ama oluyo ıste hayat bu nolcagı bellı olmaz..
ben kotu ornegım ama ben herseyını aldım bıtırdım beklemedeyım sadece :) topıgı gaza getırmeye calısıorum artık kıcınızı kaldırın da gıdın tamamlayın eksıklerı dıye.. benım de bugun tam 28. haftam bıttı SATlarımız aynı galıba..
dimi amavalla aradığım sey gözümün önundeymış senin siteyi daha iyi takip etmeliyim:)))
bak şimdi bende telasa kapıldım. bide sözde 37 haftaya kadar çalısacam diyodum ilk baslarda. ama git gide agırlasıyoruz..
allahım işallah bebklerimiz bize bagıslar.. listen çok güzel olmus eline saglık..
görüşürüz..
Akça senın bebegın ismi bellı mı?
bana komısyon vermelerı lazım :)ben de markafoni'den kaz tüyü yorgan yastık aldım. prop saolsun markofoni şatış yaptı. hahah. ben kendim kaz tüyü kullanıyorum çok memnunum. silikonlar terletiyor asla kullanmam. bazen misafirlikte veriyorlar aman uyuyamıyorum bile o yastıklar falan.
hayır canım bi kaç isim var ama karar veremedik annem ablam kayınvalidem Rüzgar olsun diyolar biz ilk başta Kerem düşünmüştük onun dışında Tuna , Kıvanç, Toprak, Ayaz gibi isimlerde geçiyor kafamdan ama şu an isimsiziz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?