2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 hafta - 10 gün sonra anca gelir heralde.. uzun sürüyo.
neyse cnm acelemız yok tek eksıgım onlar olsun zaten kullanmıcak :))
selam kızlarr .iyi pazarlar.. 28 haftalık hamileyim. oglum olucak kısmetse. sizi takip ediyorum .. fikirlerinizi almak isterim her konuda..zaman daraldı gibi geliyor. hepinizinn hayırlı dogumlarınız olsun..

hoşgeldin..
Yeni doğan ve anne için ihtiyaç listesi | burcuname
bu lısteyı ben olusturdum :) en azındanbebek esyaları konusunda her turden fıkrım mevcut ıcınde :)) zaman daraldı tabı ceeee dıye gelebılırler her an :)

liste için tesekkürler . heran gelebilirler valla. bende yavas yavas baslamalıyım artık..ilk bebeginmi

evet ilk :) zaten 23 yaşındayım ve 1 senelık evlıyım :)))
ekim bebeklerınden bırı temmuzda dogdu valla, hıcbırımız olmasını ıstemeyız ama oluyo ıste hayat bu nolcagı bellı olmaz..
ben kotu ornegım ama ben herseyını aldım bıtırdım beklemedeyım sadece :) topıgı gaza getırmeye calısıorum artık kıcınızı kaldırın da gıdın tamamlayın eksıklerı dıye.. benım de bugun tam 28. haftam bıttı SATlarımız aynı galıba..

Akça yenı mı gorudn benım lıstemı yaaaaaaa aşkolsun
evet cnm tabı kı onlardan harıc, bunlar sureklı kusup ışicekler cok kıyafet degıscek ılk zamanlar :)

bak şimdi bende telasa kapıldım. bide sözde 37 haftaya kadar çalısacam diyodum ilk baslarda. ama git gide agırlasıyoruz..
allahım işallah bebklerimiz bize bagıslar.. listen çok güzel olmus eline saglık..

valla aradığım sey gözümün önundeymış senin siteyi daha iyi takip etmeliyim:)))
dimi ama
bak şimdi bende telasa kapıldım. bide sözde 37 haftaya kadar çalısacam diyodum ilk baslarda. ama git gide agırlasıyoruz..
allahım işallah bebklerimiz bize bagıslar.. listen çok güzel olmus eline saglık..

amin işallah.. stres olma yavastan başla ıste alısverıse fln..

kızlar bana müsade .. aksamları gelirim denk geliriz işallah. bu arada memnun oldum tanıstıgıma..

hoşçakal aydemet...

prop bu dönenceler hep mi böyle pahalı yaww ben hiç fiyatlarına bakmamışım.:S

Son düzenleme:
he valla acayıp bı para :S uyduruk şeyler de var da ıyısını almak ısteyınce cok para bayılıosun ne yazık kıakannehir

ben de markafoni'den kaz tüyü yorgan yastık aldım. prop saolsun markofoni şatış yaptı. hahah. ben kendim kaz tüyü kullanıyorum çok memnunum. silikonlar terletiyor asla kullanmam. bazen misafirlikte veriyorlar aman uyuyamıyorum bile o yastıklar falan.

görüşürüz..
Akça senın bebegın ismi bellı mı?

hayır canım bi kaç isim var ama karar veremedik annem ablam kayınvalidem Rüzgar olsun diyolar biz ilk başta Kerem düşünmüştük onun dışında Tuna , Kıvanç, Toprak, Ayaz gibi isimlerde geçiyor kafamdan ama şu an isimsiziz(

bana komısyon vermelerı lazım :)
ben de kuş tüyü yastık kullanabılıorum sadece baska turlu kullanamam.. ama yorganım yataşın dolgulularından, çok hafif oluyo rahat oluyo..

bız de guyya toprak dedıydık babamız vazgectı sımdı ısım arıoruz.. Derin ya da Deniz de güzel ısımler ama Derın bıraz kızımsı kacıo ama Denız olabılır cok guzel bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…