2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:))
annem de bıraksam ağlıcak kardeşimin eşyaşlarını dağıttığı için kız bi iki kere giydi küçüldü fln içinde erkeğe uygun şeyler de vardı yani üzülüo annem ben bu kdr erken cocuk yapcagını dusunmuodum dıyo :)

bıberona alıstırma o zmn bebegını evde oldugun sure boyunca ve mumkun oldugunca tabı kı.. snr sında zaten ıse baslayınca el mahkum baslıcak bıberona..

evet ıcıne gıremezse sırf foto cekıp kaldırırsın kıyafetlerı valla kendıne hakım ol yazlıklar konusunda ınsan bı de ındırımde dıye almak ıstıo ama gıyemezlerse kıcımızda patlar :))

ben kocamla fılm seyretcem sımdı gorusuruz cnm gelırım yıne...

günaydınn herkese:))

tatlım yastıgı yorganı Markafoniden aldım bugun Uçan Balon dıye bı markada ındırım vardı ıkı yastık, 1 yorgan ve kotuyucu alezı 50 TL ye aldım :) Lınenste bı yorgan sırf 60 TL ydı

bende markafoniye bakıyorum şimdi kaz tüyü mü aldın yorganı ?? en sağlıklısı kaz tüyü müymüş? sen araştırmışsındır:) yastık da mı kaz tüyü iyi olur ??

iyi seyirler

evet kaz tüyü olanı al canım çünkü o silikonlar ve elyaflar terletiyormuş bebişleri

hayır hayır kesınlıkle hayır kaz tuyu kullanmayın dıyorlar.. yün de kullanmayın dıyorlar.. aslında ılk 3-4 ay yorgan kullanımına da gerek yok sus olsun dıye alınıo.. pamuk ya da sentetık dolgulu kullanın boylece alerjı secenegını de en aza ındırmıs olursunuz dıolar.. yastık zaten ılk 1 sene kullanılmıcak bılıosun sadece uyku setını tam olarak kullanabılmek ıcın aldım bı normal bı kaz tuyu aldım ama ondan yatmıcak bebecik zaten..

Son düzenleme:

sağol canım . kafam karıştı şimdi :S çok mu ayrıntılı düşünüyoruz acaba herşeyi.??

bak bende kaz tüyü kullanılır diye biliyorum ne enteresan heryerde farklı şeyler okuyorum.
hatta şimdi bunu araştırıkken aslında yorgan kullanımını da pek onaylamıyorlar.
çünkü gece ani hareketle elleriyle yüzlerine çekebiliyorlarmış yorganı :bbo:

Bir yaşından küçük bebeklerde yorganlar, kalın örtüler kullanılmamalıdır, bebeklerin yakalama refleksi olduğu için başına çekebilir, başını kapattığında indirmeyi bilemeyeceği için de bir süre sonra oksijen bitmesine ve kalın örtünün altında karbondioksit solumasına sebep olabilir. Soluduğu havayı soluyarak bebeğin ölümüne dahi sebep olabilir. Onun için ilk 3 ay boyunca delikli battaniyeler kullanılmalıdır. Ama kendisi dönmeye başladığında üzerindeki örtüyü sürekli atacaktır, o zaman da kolunu, bacağını kapatan tulumlar giydirilmelidir.
Bir yaşından sonra ağır bebek yorganları yerine hafif ve yıkanabilir olanları kullanılmalıdır.

hımm dekoratif amaçlı alcaz o zaman CADIARZU

Ben de aldım markafoniden yorgan yastık alez:)) sağol prop hatırlattığın için teşekkür. daha önceden de alışveriş yaptığım için ordan aldım rahat rahat..

selam kızlarr .iyi pazarlar.. 28 haftalık hamileyim. oglum olucak kısmetse. sizi takip ediyorum .. fikirlerinizi almak isterim her konuda..zaman daraldı gibi geliyor. hepinizinn hayırlı dogumlarınız olsun..

selam kızlarr .iyi pazarlar.. 28 haftalık hamileyim. oglum olucak kısmetse. sizi takip ediyorum .. fikirlerinizi almak isterim her konuda..zaman daraldı gibi geliyor. hepinizinn hayırlı dogumlarınız olsun..

hoşgeldinn.. zaman daralıyo bizi de eksikleri tamamlama telaşı sarıyo. benim daha çokkkk eksiğim var işim çokk daha.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…