2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de kızım olursa Duru olsun diyordum ama zaman yaklaştıkça heralde farklı bir tat arıyor insan bir farklılık özel olsun diyosun diyor ama böyle düşünüp abartmak da var . zor is vesselam.. hepimize kolay gelsin isim bulma konusunda da :)

yanı evet sadece guzel olması yetmıo bızım ıcın.. cok fazla o ısımden olmasın, yeterınce orjınal olsun, en onemlısı anlamlı olsun dıye bakıoruz.. nasıl olcak nasıl yapcaz bılmıom ya cok zor iş..

selam kizlar iyi pazarlar herkese

prop ve finfik alisveris yapmisiniz gule gule giyinsin bebeleriniz.
artik benim ihtiyaclarim kaldi alinacak ve oglumun yatagi arabasi falan filan onuda en kisa zamanda halledriz ins..

selam kizlar iyi pazarlar herkese

prop ve finfik alisveris yapmisiniz gule gule giyinsin bebeleriniz.
artik benim ihtiyaclarim kaldi alinacak ve oglumun yatagi arabasi falan filan onuda en kisa zamanda halledriz ins..

slm cnm..
bız kıyafet almadık kı hıc :) eksıklerını bıtırdık sadece, artık herseyı tamam oğlumun ismi hariç :)

Selam bayanlar,iyisiniz inşallah

Evi temziledik eşimle,her gün sil süpür aynı ya,camlar açık diye çok toz oluyor...Neyse bir iki gündür serin,camların tümünü açmadım..

aaa finfik kiyafet almis ama bilmiyorumkismile ay canim yaaa aldiklariniz iste kendinize aldiysaniz siz gule gule kullanin bebeginize aldiysaniz bebeleriniz gule gule kullansin. herkes iyi gunlerde kullansin iste.. aklinialirimsmile
ben uykudan yeni kalktigim icin kendime daa gelemedim anlamakta zorluk cekiom galibaa birazdan kendimde olurum bilmiyorumkismile

:)) yok bız artık kıyafet almayalım zaten dolabı doldu taşacak, ne kdr gıyecegı bellı olmayan o kıyafetlerle :) hatta bebek bezlerı de her yerden fırtıo onları da almıcam artık dogduktan snr kullandıkca alırız :)) bu saatte mı uyanılır hazal pes sana..

kizlar nörüyonuz?
kac gundur yoktum neler yaptiniz? alisverisler yapilmis, cicileri gordum.. hemsi cok seker.. kizlara pembe erkeklere mavi =)
annemin gonderdikleri geldi cok sukur cok tatli ciciler almis anneannesi oglumaaa

Baktım şimdi Prop ..Dün nete giremedim.Çok sağol canım mesaj içinhihoyyyt,web sitesinden mi aldın sen?Mailimi yazayım facebookuna o zaman

Tatlım yazmana gerek yokmuş kendın de uye olabılırmıssın.. hemen ac uye ol .. bugun akça ve bırısı de alısverıs yaptı ordan yastık yorgan aldık hepımız sen de gır hemen sınırlı oluo orda..

yani kendimize artik kiyafet almaya dur dielim artik yanii akannehir
sende sabahin altisinda yatrsan simdik kalkarsin aslinda 10 da kalktim kahvalti yaptim is yaptim sonra esim uyuyunca bende yaninda kivrildim uyumusum. bole yanii

erende guzel isim ama sen begenmedin nise insallah en kisa zamanda guzel bi isim begenirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…