2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de pijamalrim ve emzirme sutyeni falan kaldi. bi tane pijama takimi aldim sadece, bir gecelik ve bir pijama daha almam lazim.. bi de terlik..
oglumun da kuvet filesi, kirli sepeti ve cop kutusu kaldi.. bi de yatak
tabi bez, sapmuan falan hic almadim

Prop bu sitede ,arkadaşınızın e mailini referans olarak yazın diyor, bir sakıncası yoksa mailini yazar mısın özelden

dilemma attım mesajı..
aferin düşünmemlazım bişiyi hazır en azından :)) hayır demın oyle bı yazdın kı sankı herseyı tmm bı sunlar eksık der gıbı ama sonunda sunları sunları hıc almadım yazınca koptum :)

normalde bebeler kac santim doguyoki 55 cm cokmu fazlaa?

mervan ne demek bilmiyorum. fasli bir ailenin oglunda duydum :) sahabe ismi galiba..

55 gayet fazla!!
ben 53 cm olarak uzun dogmusum 49,50 cm falan doguyorlar genelde.. iste 1 ay icin olan kiyafetler 54 cm oluyo ordan dusun..

iste yazdikca aklima geldi bitmioo eksiler bitmiyoo :)

saol cağnımmm..
bu arada kızlar sabah kocama Paris'e gitmek deyimini açıkladım :)) neden Paris neden Bağdat fln değil dedi :)) yardı geçirdi beni ..

prop senin sitendeki bebek ihtiyac listenin kopyasini cikarmak lazim ben her alisverise gittigimde aldiklarimin uzerini cizerim ona gore ihtiyaci olan seyleri alirim valla korkuyorum bi alis veris merkezine gitmeye hemen bebek kiyafetleri bolumune daliyorum ve genelde dogdugunda giyecegi seyleri aliyorum. elimde liste oldumu kendimi durdurabilirim belki evde aynilari var die.

Son düzenleme:
gecenlerde bırı kocasıyla mercımegı fırına vermıs buraya gelıp dun aksam parıse gıttık dedı :) bızım de agzımıza dolandı artık bu parıse gıtmek lafı cnm.. o yuzden parıs yanı.. ama kocam da soruo ıste neden bagdat fln degıl dıye :))

Kesinlikle liste yapmak çok mantıklı,Onun dışında gerksiz çok şey alınıyor..Bir de bebekten bebeğe fark var,aynı zamanda doğmuş iki bebek ama aynı kıyafet olmuyor bazen,kilosu falan da çok önemli.Ama öyle güzel şeylere rastlıyoruz ki içimiz gidiyor,özenip alıyoruz,ilk çocuk olunca normal tabi bu istekler

Prop hallettim canım,çok sağol..Bu site güvenilir yani,siz alıyosunuz,eşim gelsin birlikte bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…