2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol:

ben herseyımı lıstelı aldım valla.. aldıgımız yerdekıler cok dalga gectıler ama orda yenı dogum yapmıs bı kadın bıberon bakıodu mesela yanında mınıcık bebekle onun gıbı olmamak ıcın lıstelı alıp en bastan almak lazım kendımlen gurur duyuyomm :))

canım o sıte yuz yıllık sıte ve ınternet pıyasasındakı en guvenılırlerden bırı ıcın rahat olsun...

oha yani mercimegi firina verincedemi burda solenio pes valla... ama gercektende yani nie pariski? neyse bu sorunun cevabini alamicaz galibaa ee vardir hazar bi bildikleri mercimegi firina verenlerin.. sempatiksalakcinni

vallam dilamma benim bebek magazalrina gidipte icimin gecmedii bi kiyafet yok hayir yani ogluma gore olan tum kiayafetleri alsam bide baska magazaya gidiim orda ne var derim nasil bi hevesse artik bu yaa bilmiyorumkismile

hıııııı, sorry tatlım...

ilgilendiğin için saol yasemin, bende bundan sonra kendi sistemime göre ama az yağlı ve az şekerli beslencem, kendi rejimimi kendim ayarlarım takıldığım yerlerde bijuya danışırım onun bilgisi var nasılsa, şeker ölçüm cihazımda var onunla sürekli kontrol ederim şekerimi...sanada geçmiş olsun, ne kadar güzel düşürmüşsün şekerini valla çok takdir ettim, inşallah en kısa zamanda benimde düşer...

saol tatlım...

hayırlı olsun kızının odasıda senin kıyafetlerinde...

bana daha yeni 3-4 top dondurma verdi canım ya ve dondurmayı verdiğinde şeker sonucum belli değildi daha...yani dondurmayı yemek daha nasip olmadı maalesef...

saol canım inşallah çözücem...

hoşgeldın nalan..
dilemma facebook unu kontrol etmıyo musun sennnnalsanaalsanasmile

selam tatlım, yeni cicilerimizi eklicem birazdan...

Çok şanslı oğluşun prop.
Benim eşim çok tezcanlı, hemen almak istiyor herşeyi,benden beter,ama ikiz doğumların erken olduğunu duydu da ondan panikledi

dun kocam ılk defa alalım dedı bı takım begendı pantolonlu hırkalı fln.. ama oncesınde bebek sekerıne verılen paraya yazık ıstmeıorum seker demıstı.. ben de aa hayatım buna ne gerek var boyle seylerımız var bunun yerıne bebek sekerı yaptırırım ben bu fıyata dedım almadım :) dun gıyecek çöp bile almadım yanı, su bebek sekerını halledene kdr para harcamıyım kı kocamın gozune batmasın :))

kızlar merhaba,
umarım herkes iyidir...
geçen hafta izne çıktık, denize gittik, hepimize çok iyi geldi ama 4 gün kalabildik, kocamın dedesi vefat etti bir ay önce de amcası...
bu arada şeker taramasını da atlattım 97 çıktı ama artık kilo almaya başladım...
ve ilk kez kızımızın yüzünü net bir şekilde gördük, babasının aynısı :)
ama dr o kadar uğraştı tam çekecekken hareket ediyordu hiç durmadı ama olsun biz gördük bitanemizi..

Çok şanslı oğluşun prop.
Benim eşim çok tezcanlı, hemen almak istiyor herşeyi,benden beter,ama ikiz doğumların erken olduğunu duydu da ondan panikledi

evet canım çok şanslı işalla hep böyle gider..
benim 19 yaşıma kdr odam olmadı hıc unıversıteye bıle yatakta hazırlandım bı calısma masam bıle yoktu yanı :) cok acıklı :)) ama dogruya dogru..
oglum boyle olmıcak.. ama bunun onu sımartmasına da ızın vermem, varlıgı da yoklugu da bılmelı.. işalla hayırlı ıyı bı evlat olur..

prop birak alsaydi adam begendigini, kocam biseyi begense de alsa diye gozunun icine bakiyorum ama herseyi ben seciyorum ben aliyroum..

başınız saolsun ve gozun aydın cnm :) hem tatıl ıcın hem de kızının yuzunu gormussun onun ıcın :))

prop birak alsaydi adam begendigini, kocam biseyi begense de alsa diye gozunun icine bakiyorum ama herseyi ben seciyorum ben aliyroum..

ya bırak sen netcen ben bılırım ısımı :))
bayramda da tatıle gıdelım dedı onu da ıstemedım bu sbh ona da cok memnun oldu sımdı ne ıstesem bebek sekerı ıcın bısı dıyemıcek

slm kızlar ben geldım.. eşim dişarı çıktı bırazdan gelır...
ben mucbururı çalişma saatındeyım... ara yok. sabhtan berı bakmadıgım hastane ve doktor kalmadı..:)))))
eger iddayı bırakırsam sorun çözüzlecek ama bakalım.. israr etmesını beklıyorum.. eşimin krıterlerıne uygun doktor bulmak çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk zor yaaaaaaa...........

Başınız sağolsun canım...
Deniz keyfi yapmışsınız ,ne güzel..Şekerin çıkmamış süper..
Ben de şekerim çıkmadı diye 3 gündür tatlı yiyorum,dondurma,güllaç derken..........
Ara veriyim üç beş gün yimiyim tatlı:1no2:

slm basiniz sagolsun
gozun aydin ne guzel gormusun kiziniiyi hareket edio demekki masallah kizina
acaba benim sipam kime benzioki?? dogana kadar orenemicem maaleseff

çıkıp kıyafet alayım doktor aramaya ara vereyım dedim. izin çıkmadı.. çalişmaya devam:))))
yarın gidecekmışım doktor a.....:))))))))))

Öyle canım ya,eskiden kimin odası varmış ki......
Şımartma olayı da çok hassas bir konu,eşlerin bu konuda birbiriyle tutarlı olmaları gerekiyo bence.Aynı şeylere onay vermek ya da tepki sunmak..Çok önemli..Üff bir de oyuncak olayı var ki,sonu yok almanın..Böyle konuşmak kolay da ne olacak bakalım,yaşayınca anlayacağız..Ben çok otoriterimdir yalnız,baklamı ne olacak
Ne iddaası canım ben anlamadımCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…