- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
gecenlerde bırı kocasıyla mercımegı fırına vermıs buraya gelıp dun aksam parıse gıttık dedı :) bızım de agzımıza dolandı artık bu parıse gıtmek lafı cnm.. o yuzden parıs yanı.. ama kocam da soruo ıste neden bagdat fln degıl dıye :))
Kesinlikle liste yapmak çok mantıklı,Onun dışında gerksiz çok şey alınıyor..Bir de bebekten bebeğe fark var,aynı zamanda doğmuş iki bebek ama aynı kıyafet olmuyor bazen,kilosu falan da çok önemli.Ama öyle güzel şeylere rastlıyoruz ki içimiz gidiyor,özenip alıyoruz,ilk çocuk olunca normal tabi bu istekler
Prop hallettim canım,çok sağol..Bu site güvenilir yani,siz alıyosunuz,eşim gelsin birlikte bakarız
gecenlerde bırı kocasıyla mercımegı fırına vermıs buraya gelıp dun aksam parıse gıttık dedı :) bızım de agzımıza dolandı artık bu parıse gıtmek lafı cnm.. o yuzden parıs yanı.. ama kocam da soruo ıste neden bagdat fln degıl dıye :))
Kesinlikle liste yapmak çok mantıklı,Onun dışında gerksiz çok şey alınıyor..Bir de bebekten bebeğe fark var,aynı zamanda doğmuş iki bebek ama aynı kıyafet olmuyor bazen,kilosu falan da çok önemli.Ama öyle güzel şeylere rastlıyoruz ki içimiz gidiyor,özenip alıyoruz,ilk çocuk olunca normal tabi bu istekler
Prop hallettim canım,çok sağol..Bu site güvenilir yani,siz alıyosunuz,eşim gelsin birlikte bakarız
herkese selam. Nalan canım gecmiş olsun sekerin yüksek cıkmıs. Sana kendimden örnek vereyim bak doktorlar nasıl farklı teshis koyuyor benim 100 lğk testimin sonucuda cok yüksek cıktı doktor beni hemen dahiliye doktoruna yönlendirdi. dahiliye doktoru hamilelere insülün uygulanabildiğini hap verilemediğini söyledi ama sonuclar insülünlik değil rejim yapman gerekiyor sonucuna görede düşüremezsek insüline baslarız dedi. Hocam seker ölcüm aleti alayım mı dedim hayır bir hafta rejim yap burada ölceriz ona göre karar veririz dedi. 1 hafta sonra aclık 96 tokluk 141 idi doktor fena değil rejime devam et dedi cünkü tokluk üst sınır 160 gecen hafta da aclık 86 tokluk 125 cıktı. Yani anlayacağın belkide sekerim senden daha yüksekti ama doktor direk insüline baslatmadı baska bir dahiliye doktoruna gitmeni öneririm ikimizin doktorundan biri hata yapıyor sanırım.Lütfen moralini bozma diyetine dikkat et. bu arada diyetisyeninde müthişmiş hani. diyabetik rejimi yaptığımızın farkında mı o ne dondurması tatlısı 2 ay bunlar bizim icin hayal benim meyve sayım günde 2 ve bunların icinde kavun karpuz üzüm yok. Kanımı haftada bir ölçtürüyorum simdilik hersey yolunda sende sakın gereksiz yere bebisi strese sokma.. cuma doktor kontrolumde bebek 1268 gr. yani tam haftası fazla kilolu olsa jinekologta bir terslik olduğunu söylerdi.
günaydın hatunlar...dün pc ye mevye suyu döktüm ben bi daha çalışmaz dedim ama neyse çalışıyor çok şükür...nalan geçmiş olsun canım...prop ve fınfık hayırlı olsun aldıklarınız güle güle kullanın...
kızlar bu arada allaha sükür dün kzımın odasını aldım hemde gittiğim ilk magzadan genelde huyum değildir ama icime cok sindi. bayramdan sonra gelecek. kıyafetleri de tamam. kendime 1 tane lohusa pijama aldım 2 tane daha alıcam. kızımın park yatağı ve araba seti kaldı. ya teyzeleri dayanamayıp yaz icin bile elbiselerini aldım napayım simdi yazlıklar indirimde cok tatlı seyler ya. Bide deterjanını dalinden aldım insallah iyidir. 4 tane boy boy aventten biberon aldım tırnak makası taragı burun pompası bezi ıslak mendili herseyini aldım valla. Hazır diye gelmeye kalkmasın 10 hafta daha içimde kalsın böyleside cok güzel
ya o bana da cok garıp geldı benım sekerım cıkmadıgı halde benım gunluk meyve sayım 4 nalanınkı nasıl 5 olabılıo..benım haftalık dondurma sayım 2 sutlu tatlı yersem dondurma yemıcem bırını yaparsam dıgerını yapmıcam fln ama nalanın ızın var.. ben de onun dıyetısyenını anlamadım.. salak kadın nalancıgımın moralını bozuo durup dururken..
günaydınnn anneciklerrrrr
nalancım cok geçmiş olsunnn dün kötü bi gün olmuş senin için ama sıkıntı yapma sen çözersinnn kendinnn benceee
propcukk ohhh bitti sen alışverişlerin ben ham armud gibi bekliyorum daha iki üç kıyafetten başka bişeyim yokkk
fınfık kızının cicişlerini güle güle giydir yerim ben onu poposunu oyy yavrumm
yasemincim sende almışsın hayırlıı olsunnn güzel günlerinizde kullanın bi ben kalıcam heraldeeee
hoşgeldın nalan..
dilemma facebook unu kontrol etmıyo musun sennnnalsanaalsanasmile
Çok şanslı oğluşun prop.
Benim eşim çok tezcanlı, hemen almak istiyor herşeyi,benden beter,ama ikiz doğumların erken olduğunu duydu da ondan panikledi
kızlar merhaba,
umarım herkes iyidir...
geçen hafta izne çıktık, denize gittik, hepimize çok iyi geldi ama 4 gün kalabildik, kocamın dedesi vefat etti bir ay önce de amcası...
bu arada şeker taramasını da atlattım 97 çıktı ama artık kilo almaya başladım...
ve ilk kez kızımızın yüzünü net bir şekilde gördük, babasının aynısı :)
ama dr o kadar uğraştı tam çekecekken hareket ediyordu hiç durmadı ama olsun biz gördük bitanemizi..
prop birak alsaydi adam begendigini, kocam biseyi begense de alsa diye gozunun icine bakiyorum ama herseyi ben seciyorum ben aliyroum..
kızlar merhaba,
umarım herkes iyidir...
geçen hafta izne çıktık, denize gittik, hepimize çok iyi geldi ama 4 gün kalabildik, kocamın dedesi vefat etti bir ay önce de amcası...
bu arada şeker taramasını da atlattım 97 çıktı ama artık kilo almaya başladım...
ama dr o kadar uğraştı tam çekecekken hareket ediyordu hiç durmadı ama olsun biz gördük bitanemizi..
kızlar merhaba,
umarım herkes iyidir...
Öyle canım ya,eskiden kimin odası varmış ki......evet canım çok şanslı işalla hep böyle gider..
benim 19 yaşıma kdr odam olmadı hıc unıversıteye bıle yatakta hazırlandım bı calısma masam bıle yoktu yanı :) cok acıklı :)) ama dogruya dogru..
oglum boyle olmıcak.. ama bunun onu sımartmasına da ızın vermem, varlıgı da yoklugu da bılmelı.. işalla hayırlı ıyı bı evlat olur..
Ne iddaası canım ben anlamadımCADIARZUslm kızlar ben geldım.. eşim dişarı çıktı bırazdan gelır...
ben mucbururı çalişma saatındeyım... ara yok. sabhtan berı bakmadıgım hastane ve doktor kalmadı..:)))))
eger iddayı bırakırsam sorun çözüzlecek ama bakalım.. israr etmesını beklıyorum.. eşimin krıterlerıne uygun doktor bulmak çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk zor yaaaaaaa...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?