annem benim oglum icin sana hic benzemiyo dedi :)
slm kızlar ben geldım.. eşim dişarı çıktı bırazdan gelır...
ben mucbururı çalişma saatındeyım... ara yok. sabhtan berı bakmadıgım hastane ve doktor kalmadı..:)))))
eger iddayı bırakırsam sorun çözüzlecek ama bakalım.. israr etmesını beklıyorum.. eşimin krıterlerıne uygun doktor bulmak çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk zor yaaaaaaa...........
annen nasil bilio sana benzemedigini benimki kesin esime benze insaallahda benzer yani cunku surekli ona bakiorum ona benzesin die. sanki cok bakinca benzicekmis gibi ama iste belki benzer dogdugunda belli olacak
msn den fotografini gonderdim. ordan biliyo ama ben anlamiyorum nasi benzetilebilir ki simdiden..
linden başınız sagolsun..
düşünmemlazım: eşim gittigim doktoru begenmedı.. cinsiyet konusunda ve bır kaç konudakı yonlendırmesını begenmedı.. guvenı kalmadı yanı..
şimdi hem hastane hemde doguma girecek doktora karar vermemız gerekıyor.. 7 aylık olmak üzereyiz ya.. eşi de erken dogum panıgı başladı.. ve acıl olarak bugun benım doktor bulmam gerekıyor..
bır doktor var..eşimin doktor arkadaşı vs. tavsiiye etmiş. gerçekten de dalında uzman.. ve gıdenler çok mememun kalmış.. ama benım bır arkadaş o doktora gıttı diye ben gıtmek istemıyorum dedim..
eşimde o zaman hadı bul dedi. bende harıl harıl arıyorum.. uygun doktor bulana kadar kalkmak yokmuş pc başından.. nerdeyse tum ist. hastanelere baktım.. ama iyi bunaldım...
yanı iddayı bıraksam sorun kalmayacak ama dırenıyorum.. eşim çok tıtızdır.. bu konuda.. parayı sorun etmıyor.. sorun doktorunun iyi olduguna kesın inanması lazım
annen benzetebilio demekki bende hep bakiorum ultrason fotosuna ama kimseye benzetemiyom
başınız saolsun ve gozun aydın cnm :) hem tatıl ıcın hem de kızının yuzunu gormussun onun ıcın :))
Başınız sağolsun canım...
Deniz keyfi yapmışsınız ,ne güzel..Şekerin çıkmamış süper..
Ben de şekerim çıkmadı diye 3 gündür tatlı yiyorum,dondurma,güllaç derken..........
Ara veriyim üç beş gün yimiyim tatlı:1no2:
slm basiniz sagolsun
gozun aydin ne guzel gormusun kiziniiyi hareket edio demekki masallah kizina
acaba benim sipam kime benzioki?? dogana kadar orenemicem maaleseff
basiniz sagolsun linden..
linden başınız sagolsun..
hazal ben bızımkını bana da babasına da benzetemedım mesela.. bızle alakası yok :)
hazal ben bızımkını bana da babasına da benzetemedım mesela.. bızle alakası yok :)
ben de valla
sonunda yuzunu gorebildiniz yani
saglikli olsunlar da onemli degiol kime benzedigi
sonunda yuzunu gorebildiniz yani
saglikli olsunlar da onemli degiol kime benzedigi
aaa gördük ya bu hafta ılk defa :) cnm benım kocaman yanakları ve dudakları ve dugme gıbı mınıcık bı cenesı vardı..
valla benim icin kime benzedigide onemli tabiki once sagligi ama kime benzememeside onemli mesala kaynana ve gorumce bunlara aslaaa benzemesin insallahhh :Saruboceq:
asena senın kocan sankı erkek doktor ıstemıodu krıterler arasına yazmamıssın onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?