2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dilemma ben de öyleyimdir çok :) Babamız biraz rahattır ama şimdiden uyarıyorum benim hayır dediğim şeylere evet deme sakın diye :) bakalım neler olcak..

siz karı koca bulmuşsunuz biririnizi valla çok farklı geliyorsunuz bana : )

sen kocanın söylediği hastaneye konuşmadığın arkadaşın 5 sene önce orada doğurdu diye mi gitmiyorsun :bbo:

kocanın ne gibi kriterleri oluyor doktor ve hastane konusunda kriter arayacak tek kişi sen olmalısın öyle değil mi:bbo:

annen nasil bilio sana benzemedigini benimki kesin esime benze insaallahda benzer yani cunku surekli ona bakiorum ona benzesin die. sanki cok bakinca benzicekmis gibi ama iste belki benzer dogdugunda belli olacak

msn den fotografini gonderdim. ordan biliyo ama ben anlamiyorum nasi benzetilebilir ki simdiden..

linden başınız sagolsun..

düşünmemlazım: eşim gittigim doktoru begenmedı.. cinsiyet konusunda ve bır kaç konudakı yonlendırmesını begenmedı.. guvenı kalmadı yanı..

şimdi hem hastane hemde doguma girecek doktora karar vermemız gerekıyor.. 7 aylık olmak üzereyiz ya.. eşi de erken dogum panıgı başladı.. ve acıl olarak bugun benım doktor bulmam gerekıyor..

bır doktor var..eşimin doktor arkadaşı vs. tavsiiye etmiş. gerçekten de dalında uzman.. ve gıdenler çok mememun kalmış.. ama benım bır arkadaş o doktora gıttı diye ben gıtmek istemıyorum dedim..

eşimde o zaman hadı bul dedi. bende harıl harıl arıyorum.. uygun doktor bulana kadar kalkmak yokmuş pc başından.. nerdeyse tum ist. hastanelere baktım.. ama iyi bunaldım...

yanı iddayı bıraksam sorun kalmayacak ama dırenıyorum.. eşim çok tıtızdır.. bu konuda.. parayı sorun etmıyor.. sorun doktorunun iyi olduguna kesın inanması lazım

anladim. burdakiler birini onerirler belki..

başınız saolsun ve gozun aydın cnm :) hem tatıl ıcın hem de kızının yuzunu gormussun onun ıcın :))

slm basiniz sagolsun
gozun aydin ne guzel gormusun kiziniiyi hareket edio demekki masallah kizina
acaba benim sipam kime benzioki?? dogana kadar orenemicem maaleseff

basiniz sagolsun linden..

linden başınız sagolsun..

çok teşekkür ederim kızlar, üzücü şeyler ama malesef hayatın bir parçası...
bizim miniklerin sağlığı yerinde olsun tabi anne baba olarak bizlerin de, önemli olan şimdi bu...

hazal ben bızımkını bana da babasına da benzetemedım mesela.. bızle alakası yok :)

bence ultrason fotosundan belli olmazki sonucta ilk dogdugu andan itibaren surekli degisecek kac sekle gircekler bakalim. dogar dogmaz hemn birine benzetiyoruz ama sonradan benzetildigi kisi ile alakasi olmuyo. bi dogsun biraz buyusun o zaman belli olur.

insallah oglum ya bana ya babasina benzer :Saruboceq:

fınfık evet arkadaş orada dogum yaptı diye gıtmek istemıyorum.. bıraz garıp takıntı bılıyorum

ama daha önce farklı bır sorun yaşamıştım. kullandıgım ilaçtan dolayı..ve aşırı kanama başlamadı.. 3 doktor a gıttım. bana senın çocugun olmaz, rahmın düşecek vs. dediler.ve ben allak bullak oldum.. sonunda eşim doktora git dedi. neyse gittim. kadın muayene ettı. bır şey yok.bır agrı kesıcı iç düzelirsin.. kanama kesılır.ve çocugunda olur. fazla panık yapmışşşı dedi. ve içtim agrı kesıcıyı iki gunde düzeldım. doktor gerçekten iyi. ama ben takıntımı aşamadım.. eşimde ne olur kı.. git. senın ve bebegın saglıgı önemlı diyor..

eşime göre doktorda olması gereken özellıkler:.. bıtırdıgı okul, aldıgı sertıfkalar ve bunlara katılım süresi, ve ne zaman mezun oldu.. hastaların memmunıyetı, yaptırmiş oldugu dogumlarda ne kadarı normal dogum.. düşüncesi, para düşkunlugu varmı? hayata bakış çizgisi...

bu arada eşim 3. ünıversiteyı okuyor ve doktora yapıyor..

aaa gördük ya bu hafta ılk defa :) cnm benım kocaman yanakları ve dudakları ve dugme gıbı mınıcık bı cenesı vardı..

:) masallah,,
bizimkinin cenesi uzuna benziyo, benim de uzun babasinin da..
ama hazalin dedigi gibi simdiden belli olmaz, sisler zaten.. 3,4 aylik olduklarinda az bucuk kime benzedikleri belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…