fınfık evet arkadaş orada dogum yaptı diye gıtmek istemıyorum.. bıraz garıp takıntı bılıyorum
ama daha önce farklı bır sorun yaşamıştım. kullandıgım ilaçtan dolayı..ve aşırı kanama başlamadı.. 3 doktor a gıttım. bana senın çocugun olmaz, rahmın düşecek vs. dediler.ve ben allak bullak oldum.. sonunda eşim doktora git dedi. neyse gittim. kadın muayene ettı. bır şey yok.bır agrı kesıcı iç düzelirsin.. kanama kesılır.ve çocugunda olur. fazla panık yapmışşşı dedi. ve içtim agrı kesıcıyı iki gunde düzeldım. doktor gerçekten iyi. ama ben takıntımı aşamadım.. eşimde ne olur kı.. git. senın ve bebegın saglıgı önemlı diyor..
eşime göre doktorda olması gereken özellıkler:.. bıtırdıgı okul, aldıgı sertıfkalar ve bunlara katılım süresi, ve ne zaman mezun oldu.. hastaların memmunıyetı, yaptırmiş oldugu dogumlarda ne kadarı normal dogum.. düşüncesi, para düşkunlugu varmı? hayata bakış çizgisi...
bu arada eşim 3. ünıversiteyı okuyor ve doktora yapıyor..
iyide eşinin aradığı kriterleri eşinin değilde senin araman gerekiyor zaten ben bundan bahsediyorum.
Valla bu kriterlerin hepsinin bir arada olduğu doktoru bulursan bizede haber ver : ) ama doktorun hayata bakış açısını da araştırma canım size ne adamın bakış açısından : )
Ayrıca eşinin tahsiliyle ne ilgisi var konunun onuda anlamadım.:S
ya cok degısıolar dogru da ıcerde degısmıcekler sonucta su an nası gorunuolarsa oyle dogcaklar ama 1 ay snr bıle ınanılmaz degısmıs oluolar orası dogru :) benım baba tarafıma benzıo bızımkı galıba.. benım babamlar yugoslav gocmenı yakısıklıdır aılemdekı herkes sorun degıl benzeyebılır benım baab tarafıma ama anne tarafıma benezmezse sevınırım yanı :) ama en cok ısterım kı bana benzesın :) bazı bebekler babalarının kopyası oluo aaa sız annesı mısınız hıc benzemıosunuz lafından nefret edıorum :))
evet asena esinin tahsili ile ne ilgisi var bende anlamadim 3 universite bitirince kriterleride bolemi oluyo?
hayır benım demek istedıgım detaylara verdıgı önem ve bakış açısı... ben tabı hepsini yazmıyorum burda söylediklerinin...
t
yanlış anlaşılma olmasın.. kusura bakmayın..
kızlar merhaba,
umarım herkes iyidir...
geçen hafta izne çıktık, denize gittik, hepimize çok iyi geldi ama 4 gün kalabildik, kocamın dedesi vefat etti bir ay önce de amcası...
bu arada şeker taramasını da atlattım 97 çıktı ama artık kilo almaya başladım...
ve ilk kez kızımızın yüzünü net bir şekilde gördük, babasının aynısı :)
ama dr o kadar uğraştı tam çekecekken hareket ediyordu hiç durmadı ama olsun biz gördük bitanemizi..
pöfff asena sende suçu hep kocanın üstüne atma tamam kocan da normal değilde sende değilsin neden inat ediyorsun gitsene adamın dediği hastaneye madem bu kadar kriterlerine uygun bir doktor varmış git sanane arkadaşın 5 sene önce orada doğum yaptıysa..
Hayır bu kadar ince eleyip sık dokuyan bir kocam olsaydı eğer şahsen ben kendi bulduğum doktora gitmeye cesaret edemezdim:S
nalan bijonınkıne gelene kdr ne gobekler varmış yaa mılet ekledıkce şok oluyorum :)
kocam bana çıkma teklifi etti biz çıkıp bir markete gidiyoruz sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?