2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya cok degısıolar dogru da ıcerde degısmıcekler sonucta su an nası gorunuolarsa oyle dogcaklar ama 1 ay snr bıle ınanılmaz degısmıs oluolar orası dogru :) benım baba tarafıma benzıo bızımkı galıba.. benım babamlar yugoslav gocmenı yakısıklıdır aılemdekı herkes sorun degıl benzeyebılır benım baab tarafıma ama anne tarafıma benezmezse sevınırım yanı :) ama en cok ısterım kı bana benzesın :) bazı bebekler babalarının kopyası oluo aaa sız annesı mısınız hıc benzemıosunuz lafından nefret edıorum :))

iyide eşinin aradığı kriterleri eşinin değilde senin araman gerekiyor zaten ben bundan bahsediyorum.

Valla bu kriterlerin hepsinin bir arada olduğu doktoru bulursan bizede haber ver : ) ama doktorun hayata bakış açısını da araştırma canım size ne adamın bakış açısından : )

Ayrıca eşinin tahsiliyle ne ilgisi var konunun onuda anlamadım.:S

benim doktorum kadin. hastaneyle baglantili calisiyo.
eger devlet hastanesinde dogum yaparsam kendi doktorum gelip beni gorebilirmis, dogumda sorun cikarsa veya sezeryan olursa doguma girebilirmis. ama ben klinikte yapicam kismetse. oraya gelemiyo kendi doktorum. erkek doktorlar var orda hic kadin yok. ve ben de erkek istemiyorum ama mecburen kabul etmem gerekiyor.
bi de kendi doktorum olmasini isterdim ama ozel muayenehanede calisan doktora gidersen, dogum icin mecburen doktor degistiriyorsun..

evet asena esinin tahsili ile ne ilgisi var bende anlamadim 3 universite bitirince kriterleride bolemi oluyo?

ben de aryorum ama panık yapmıyorm rahatım.. ama eşim bu hafta tamamen panıkledı.. benım rahat davranmama kızdı..

çok bilmiş oluyor canım.. başedemıyorum artık çogu zaman.. sususp dınlıyorum... diplomanın sahte olma ihitimalını bile düşünüyor..

asena dıplomanın sahte olma ihtimalını dusunmesı eğitiinden degıl de mental konulardandır yanı buyuk ihtimalle eşinde paranoya fln var cıddı anlamda bunun egıtımle bı ılgısı yok :S

prop dogru diyosun bak.
benim kocam sarisin, yani teni, saclari, gozleri falan. bense esmer sayilmam ama saclarim kaslarim koyu renkli..
sapsari bisiy olursa cok tuhafima gider benim de :) ama saclari koyu oliursa esimin tuhafina gitmez amcasi, dedesi de oyle cunku :) benim kucuk kardesim sari kafa. ailenin hicbir ferdi sari sacli degil cok enteresan, farkli geliyo bana :)

evet asena esinin tahsili ile ne ilgisi var bende anlamadim 3 universite bitirince kriterleride bolemi oluyo?

hayır benım demek istedıgım detaylara verdıgı önem ve bakış açısı... ben tabı hepsini yazmıyorum burda söylediklerinin...

t

yanlış anlaşılma olmasın.. kusura bakmayın..

hayır benım demek istedıgım detaylara verdıgı önem ve bakış açısı... ben tabı hepsini yazmıyorum burda söylediklerinin...

t

yanlış anlaşılma olmasın.. kusura bakmayın..

yok canım ne yanlış anlıcaz, sen ben 3 uni bitirdim demıosun kı kocanın egıtımıyle hava atcak degılsın ya senı baglamaz onun egıtımı :)
de dedıgım gıbı psıkolojık sorunlar gıbı gorundu bunlar bana paranoya ya da oyle bısı.. hangımızın aklına gelır yoksa dıploma sahte mı dıye :) bı de hastane salak mı sahte dıplomalı doktoru işe alıcak, hey allam..

pöfff asena sende suçu hep kocanın üstüne atma tamam kocan da normal değilde sende değilsin neden inat ediyorsun gitsene adamın dediği hastaneye madem bu kadar kriterlerine uygun bir doktor varmış git sanane arkadaşın 5 sene önce orada doğum yaptıysa..
Hayır bu kadar ince eleyip sık dokuyan bir kocam olsaydı eğer şahsen ben kendi bulduğum doktora gitmeye cesaret edemezdim:S

başınız sağolsun ve gözün aydın kızını görmüşsün, şekerinde ii çıkmış ne kadar güzel...

bence Fınfık doğru sölüyo, madem kocan 3 üniversite bitirmiş ona güvenmen gerekmez mi, onun uygun bulduğu hastaneye git o zaman, ayrıca arkadaşın senin orda doğurduğunu nerden bilecek nöbet mi tutuyormuş kapıda bende onu annamadım...

bütün cicileri ekledim veeeeeee ilk defa göbek şova koca göbüşümü ekledim, bakalım en büyük kimin ki, ama bijununda eklemesi lazım onunki de büyümüştür...

kızlaarr... benım kafama takılan bırsey vaarr... normalde sata göre 25 haftalıgım ama bebişim 15 gun önde maasallah... 27 haftalıgız... bu dogumunda 15 gun erken olacagı anlamına mı gelıyor... doktoruma hhep sormayı unutuyorumm... bı arkadasımda dogumun normal satına gore olcak bu sadece bebegının gelısımını gösterıyor dedı yanı 15 gun erken dogcak dıye bısey yok dedı sızce de öyle mı?

nalan bijonınkıne gelene kdr ne gobekler varmış yaa mılet ekledıkce şok oluyorum :)

herkesin farklı oluyo dimek, bende baya şişmişim fotolara bakınca belli oluyo...
Albümüme fotoyu tam koydum, istersen ordan tamamımı görebilirsin...

kocam bana çıkma teklifi etti biz çıkıp bir markete gidiyoruz sempatiksalakcinni

vaaayyyyyyyyy romantik aşıklar sizi, hadi ii alışverişler size...

gidim sofrayı hazırlim da yimek yiyeylim fazla geç olmadan...

fotograf eklemekten yorgun düştüm valla, enerji toplayıp gelim, sonrada bebek arabası, park yatak ve ana kucağı+oto koltuğunu koycem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…