2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kasım anneleri:)

ben de kasım annesi olacağım ama çocuk odası,beşik,araba dışında hiçbirşey almadım
prophetic son yazılanlar okudumda yatak yastık için görüşlerinize hemfikirim:)bir site var deniyoo ama anlamadım yata site ismini kaçırdım yazılarınızda???ben bebeğime küçük beşik almıştım ilk doğumda yanımda olsun diye bu yastık yorgan onun içine sığar mı ki?
bir de çantamı hazırlamadımlisteni gördüm çok güzel olmuş:)gecelikleri nerden aldın?netten mi?kış doğüumu olacak acaba gecelikle üşür müyüm?????:))

Kasım annelerine selam tekrardan:)))

Slm hoşgeldin, kısaca cvp verıyım.

site markafoni . com ama kucuk besık ıcın yastık yorgan yok normal beşik ıcın 85x140 gıbı fln bı olcusu var yorganın mesela tam hatırlamıyorum ama..2 gun boyunca satılcak sadece bu oyle bı sıte ..

en azından hastane cıkıslarını vs. almalısın bence artık en gereklı olacak seylerı sunun surasında 2 ay kaldı..

lıste ıcın tesekkur ederım 3 saatte yazdım lısteyı :)

gecelıklerımın ıkı tanesını bakırkoyden
Lohusashop.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi...
bu magazadan aldım.. bı tanesını de Debenhams cevahirden aldım..

kışın yazın bısı farketmıo ve dogum esnasında cok fazla terlıyormusuz bu nedenle %100 pamuklu gecelıkler almalısın asla aldanıp da yün fln bısı almaya kalkma bosa gıdermıs onlar..

almadım akçacım kullanılmıo dedıler gecelıkle rahat edersın dedıler.. annem bana bı pıjama almıstı gecen aylarda ama uzun dıye gıyemedım evde yazın cok sıcak bı yazdı malum, suslu bısı dııl ama onu da alırım yanıma pıjama da olmus olsun dıye.. pıjama var yanı hamıle pıjaması

bıraz once canım hamburger ıstıyo dıye hungur hungur aglamaya basladım kocam sımdı burger kıng e gıttı bana hamburger almak ıcın :S
bu hamılelık boyle bısımıs bıraz once anladım ılk defa...

Nalan sız nıye park yatak aldınız normal yatagınız var ya nıye aldınız nıye nıye :))

ilk 6 ay yanımızda yatacak ya onun için aldık park yatağı, bide misafirliğe giderken yanımızda götürür içine koyarız, mesela biz kayınvaldeler bazen sabahtan gidiyoruz ta akşama kadar orda oluyoruz o zaman çok işimiz yarar, ayrıca salonada getirip o park yatağın içinde yanına koyabiliriz, çocuk koltuklarda sürünmez bölelikle diye düşündük...

ben bi tane aldım pijama takımı kırmızı süslü bişey kırmızı sac bandını da iliştirmişler. bundan sonra gecelik alayım . 1 tane pijama yeterli o zaman. sağol Propa.s.
http://www.bohcaci.com.tr/dantelli-hamile-pijama-takimi/276 bunun kırmızısı aldıgım.

anladım cnm bız mınık sepetlerden aldık sız de park yatak almıssınız onun yerıne herkes kendı ısıne yarayana bakıo tabı haklısın :)

güzelmiş cnm gule gule gıyın..
kız niye ağlıyosun aç telefon sipariş ver getirsinler...

sorun da o ya burger getırmıomus bu eve ılk defa tabı sıparıs vercektık tasındıgımızdan berı hıc denememıstık kıcımda patladı oyle olunca agladım ben de :)

hamile olmak güzel bişey farklı ve özel bişey.. bunu yaşamak daha da güzel çok şanslıyız :)))

nıye agladıgımı anlamadım ama agladım evet.. kocam sasırdı napcanı geldı sarılıo fln ama gulme krızıne gırdı ben agladıkca o guldu o guldukce ben daha cok agladım.. oyle mal bişi

banada oldu yavrim merak etme hemde daha komik şeylere ağladığım oldu hemde kıçımı yırta yırtasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ya ağlıyım ıyı guzel de kocama rezıl oluorum :))) salak durumuna dusuom yanu hamburger ıcın aglanır mı :)) ayyy iftar trafıgıne kalıcak sımdı benım yuzumden ısalla pazar oldugu ıcın azdır trafık bıraz pofff

ilerde güzel anılarımız olacak bunlar napalım hormonlarımızz rahat durmuyosa. yerimizde olmak isteyen çok kişi var.. iyiy yönden bakmamaız lazımm:))

evet isteyip de hamıle kalamayan herkesın bebegı olur ısalla bıgun.. bız burda kılomuzu catlagımızı selulıtımı takıyoruz da onlar bunları duysalar ne kdr ayıplarlardı heralde bızı.. bebek ıcın canlarını verıolar bız selulıtı takıoruz bıraz nankorluk aslında yaptıgımız..

prop en cok sen takiyosun sanirim :))
evet allaha cok sukur.. isteyen herkese nasib etsin bu guzelligi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…