2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en çok ben lafını edıyo olabılırım ama emın ol burda benım 10 katım takanlar var da bellı etmıolar
kocam hala gelemedı aç aç gıttı benım ıcın ınanamıyorum ya adama bunu yaptıgıma mal mıyım neyım.. pes bana pes

benim de canim bisey ceksin kocam almaya gitsin benim icin... ne ceksin, ne ceksin...
:icecream:

Eşin var ya mutludur şimdi senin ve bebeğiniz için bişey yaptığı için emin ol. onlarda böyle böyle yaşıyolar hamılelııgı:))))

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ben de ben de ediyorum her yerımı ıncelıyorum. bacaklarım selulıtlendı düzelir diye umud edıyorum napayımmm

ben de kontrol ediyorum her gun, yaglaniyorum bi guzel ama yag surmeyi unutup yattigim da oluyo, kalkmiyorum da o zaman ve bende su anda hic catlak yok allaha sukur...
kilo tabi ki aldim, haliyle bacaklarim da kalinlasti, selulitlendi ama oglumdan onemli degil diyorum.. zaten diyet yapmam gerekecek.. yapariz insallah.. catlarsa da catlar...

bugun dıyet yalan oldu.. napalım. kısmet boyleymıs..
benım de slulıtlerım arttı ve catlıorum popodan popodan... hayırlısı olsun..

prop gobek sovda fotografini gordum. abartili bi tarafin yok niye catliyorsun anlamadim.. karnin da ole cok buyuk degil..
he sorcam sorcam unuturyorum oglun kac kilo olmus? merak ettim

eh ıste yanı anla kı gorunus yanıltıcı.. yanı her vucudun kendını taıyabılcegı bı nokta var kı ben evlendıgımden berı 16 kılo aldım hamılelık boyunca da 9 kılo aldım ve sınırımı aşmış oldum işte çatlıyorum (

oğlum 1005 ya da 1015 gr ya hatırlayamıorum duz hesap 1000 diyelim

çok hoşmuşsun canım ya maşallah. doğumdan sonra dönersin yine en başa .. istersen olur çevremizde örnekler var hamile kaldıgı kılodan daha da zayıflayanlar var.

ya bu kdr zayıf olamam heralde bı daha ya :) valla ruyamda gorurum bunu 181 boy 62 kıloyum burda :)) nah olur yanı bı daha en fazla 66ya fln ınebılırım heralde tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…