2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düşünmemlazım sen de gördünse sılıom.. bak gor nasıl taştım sımdı ne hale geldım anla dıye gostermek ıcın eklemıstım :))

yavrim sende çok zayıfmışsın bence gerenk yok o kadar zayıflama doğumdan sonra ..

yes zayıftım :) zayıflıgı severım ben, saglıklı gorunur gozume zayıf ınsanlar.. ama mesela dedem etek gıydıgımde agacın dalına poşet takılmıs gıbı duruo bu bacaklarında derdı:roflol::roflol:

he prop gordum, hakkaten baya zayifsin orda..
hamilelikte gobeginin yaninda popon da buyumus baya =)
ama finfik hakli o kadar zayiflamasan da olur bence.. ama sen zayiflayacaksin tabi o ayri.

hahah hiç affetmem zayıflarım alkisalkisalkis
ay dedıgım gıbı bu kdr zayıflayabılmem ımpossıble..
evet bu arada kıçımla dagları devırcem mınıcıktı benım popom zaten o yuzden de catlıo ya :/

Eski fotolar ortaya serilmiş,ben göremedim ama propbilmiyorumkismile
Çok zayıfmışsın gerçekten Kilo boy arasında 20 farksempatiksalakcinniMankenler böyledir heralde
..

Kızlar lohusa tacı aldınız mı,aldıysanız nereden aldınız?Ben de alıyım bu hafta diyorum,Gecelik ve pijama olayı da var tabi

Düşünmemlazım ve Nalan gordunuz mu anam sımdı :)

anam ordada çok zayıfmışsın ya, şöle biraz etli butlu olunca daha ii, ne demişler kadının kalçalısı, yemeğin salçalısı, yok şaka bi yana biz buluştuğumuzda da süper görünüyordun sen tatlım, sadece önde küçük bi göbüş vardı o kadar....

sen doğumdan bi ay sonra fıstık gibi olunca bak gör...

Dilemma sen facebook umda gormussundur belkı baktıysan fotolarıma gelınlıklı fotolarıma fln da bakabılırsın yanı o zayıflıktaydım ıste :)
http://bilundesign.blogspot.com/2009/10/kpkrmz-tac.html
bu kadına yaptırdım ben logusa tacımı bu model işte nasıl begendın mı? :))

Nalancım saol cnm kılo verırım ya dıorum ya 66 fln olurum yanı de işte catlaklar slulıtler ve hamılelıgın dıger ızlerı kalıcak vucudumda oğlumdan hatıra :))

ayy dilemma bi de benim eltim boyle =)
Zayıf mı yani?:uhm:

Fotolarını gördüm canım,manken gibisin maşallah..Gene dönersin o günlere merak etme,hepsi irade işi.

Bu tacı hatırlıyorum çok güzel,kaça patladı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…