2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok guzel buldum cnm yaa bende boleydim evlendigimde 49 kiloydum boyumda 1.67 bekarken aslaa 50 yi gormemistim simdik 67 kiloyum akannehir

e herılt yanı bız bırıyle nası basa cıkcaz dıoz sen netcen kuzum :) ıkı kat bela :)) amaaaaan herkes buyutuo bısekılde..

Öyle deme kız,bela olur mu hiç onlar..Ben kendim büyütücem kendim büyütücem kaynana falan istemiyorum diye büyük konuştum o yüzden iki tane verdi Allah..Çok şükür diyorum,hiç üzülmedim,korkmadım ikiz oldukları için..Ben geçen yıl bir düşük yaşamıştım,o yüzden bu iki bebek te benim şansım,öyle düşünüyorum:Saruboceq:
Bakarım ya ,kendime güveniyorum,güçlü bir karakterim var,bebek bakımına zaten yabancı değilim..Çevremdeki anneler anneliğin öğrenilmediğini ,içgüdüsel olduğunu söylüyorlar.
Eskisi olmayacak hayatımız o bir gerçek

mado dan diyet dondurma sipariş ettik, gerçekten çok güzelmiş ilk defa yedim, şekersizmiş, bu madonun dondurmasının üstüne yok valla...

hazal ben de su an 67 kiloyum.
prop ama senin boyun 170-75 falan mi? haliyle daha kilolu olucaksin sekerim

Nalan bız de Burger Kıng ten dıyet hamburger aldık yedık :roflol: sbh kahvaltıda da dıyet pancake yemıstım zaten cok super oldu :roflol::roflol:
bugun cok lakayttım ama yrn boyle olmıcak kızdım kendıme :))

ay bı de yanda kılo aldırıcı ıksır dıye bısı reklamı cıkıo kıcımla guluorum ben de :roflol::roflol: tam bıze gore :))

biliyomusun benim ikiz kardeslerim var.. herseye hazirlikli ol. yanliz basetmen biraz zor olucak.. insallah gece uykulari duzenli olur rahat edersin..
ben de ikizlerim olmasini cok isterdim :) ama ben de iki dusuk yasadim ve ne cinsiyeti, ne de ikiz olmasi onemli degil, yeterki saglikla dunyaya gelsin..
elbette ki bakabilirsin, bakamayacak olsaydin allah sana ikiz vermezdi :) ama yorulacaksin.. buyuyunce cok daha guzel olucak hersey..

prop baya baya uzunmussun ya.. 175 diyorum ben de kaydirigubbakcemile3
e su anki kilon abartili hic degil. ince uzun olman guzel ama biraz ele avuca gelecek kadar ince olman daha iyi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…