2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Farkındayım tüm bunların ama yaşamadan idrak etmem mümkün değil.Elbette tekmiş,ikizmiş,üçüzmüş önemli değil,öncelikli olan sağlıklı olmaları..Çoğul gebeliğin de riski fazla,çok şükür şu ana dek sorun yaşamadım,doğal yoldan olduğu ve çift yumurta ikizi oldukları için doktorum diğer gebelere nispeten şanslı olduğumu söyledi..
Sağlıkla doğsunlar da bakarım kuzularıma :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Sen boş duracan ya prop kaydirigubbakcemile3Kız seninki de afacan olmasın,tam fırlama.Valla yakışır sana öyle bir oğlan

Valla zekası yerinde olsun da napalım yaramaz fln çekicez artık :)) ben de kendımden normal bı velet beklemıorum zten bu cocuk benım iliğimi kurutcak kesın :)) ev savaş alanına döner babası da napcanı şaşırır artık :)

kizlar iftar yaklasti kocamin sofrasini hazirliyim iyi aksamlar

kolay gelsin sana...

Nalan bız de Burger Kıng ten dıyet hamburger aldık yedık :roflol: sbh kahvaltıda da dıyet pancake yemıstım zaten cok super oldu :roflol::roflol:
bugun cok lakayttım ama yrn boyle olmıcak kızdım kendıme :))

niye dalga geçiyon kız, ben 2 haftadır bu anı bekledim valla, ve yinede içim el vermedi bak şekersiz dondurma aldım,

yarın bende tekrar eski düzenime döncem ama sadece 1-2 posiyon meyveyle...

bu arada akşam tokluk şekerim 125 çıktı...

maşallah...:tomato: benden 16 cm daha uzunsun....laelaelaelaelae

Ohh afiyet olsun,hakettin onca zamandır diyetten sonra

saol canım, büyük bi afiyetle yedim, üç top daha olsa yerdim yani hayır demezdim...

ay bı de yanda kılo aldırıcı ıksır dıye bısı reklamı cıkıo kıcımla guluorum ben de :roflol::roflol: tam bıze gore :))

he bende onu görüyorum çıkıp duruyo hep, hamile topiğinde bu reklam kel alaka olmuş...

evet mado sahane...
ben de dondurma istedim simdi yaa,, bu gun burasi cok sicak..

hemen gidin alın...:lepi:

yaw fotoyu kaçırmışım neyseee.. bu arada çok güldüm kız prop sana ağlamışsın ya hamburger diye pes hahahahaha.
bir şey daha sorucam geçen bijoya teşekkür ediyordum internetten nereden ve ne almıştın? siparişini çok hızlı göndermişlerdi falan? ben de birçok eksiği internnet alayım diyorum da.

aman nalan ne dalga geccem kendımle dalga gecıom camış gıbı yedım dıye :) ben de yrn toparlanıcam ama olmaz kı boyle aaaaaaaa

hem sadece 16 cm cık mı uzunum.. olmadı bak :))

Eczane mizde.com | Eczane, Gzellik, Salk, Kozmetik,Avene
çatlak kremımı aldım burdan.. normalde 78 tl ye alıodum tanesını burdan 58 tl ye aldım farka bak demı.. Bijonun dedıgıne gore sebamed urunlerı de burda cok ucuzmuş bebek ıcın olanlar ama ben zaten ıkı takım aldıgım ıcın tekrar almadım.. bu sbh sıparıs ettıysem yrn oplen elımdeydı yanı şekerım hızlıydı bayag..

fotoyu da bı daha ekleyemıcem heee folloş oldu meraklı melehatler sizi :)

ve evet hem agladım hemı de yedım camış gıbı :)

nalan nasi gidip alim he sole bana sen almanyada buyudun dimi...
zaten normalde 7 de heryer kapaniyo biliyosun ve bu gun pazarrrrrrrrrrr...
kvalidemin buzliginda vardir kesin... kocam almaya gitsin iftardan sonra..

çatlak kremiymiiiş, sizi gidi çatlaklar sizi.
bebeğimin böyle kemiklerini hissediyorum artık yaa.. neresi olduğu anlaşılmıyor ama çok hoş böyle net dışardan belli ediyor kendini.. oğlum oğlum diye seviyorum. cevap veriyor canım ya.

ben bı tek kafasını ayırtedebılıorum onun dısında bı yerını secemıorum ben de.. bakalım ne zmn anlayabılcez..

ii akşamlar düşünmemlazım

Son düzenleme:
hiç bi fikrim yok cnm ıyı mı kotu mu dıye ama zaten 1 sene yastık kullnmıcaklar, 4-5 ay da yorgan kullanmıcaklar bınevı süs olcak yanı alez de antıalerjık olması gerektıgı gıbı bugun bırısı akça ve ben aldık ordan ıste, ama ıyı mı kotu müsünü bilmiyoruz aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…