prop baya baya uzunmussun ya.. 175 diyorum ben de kaydirigubbakcemile3
e su anki kilon abartili hic degil. ince uzun olman guzel ama biraz ele avuca gelecek kadar ince olman daha iyi yerimseniben
biliyomusun benim ikiz kardeslerim var.. herseye hazirlikli ol. yanliz basetmen biraz zor olucak.. insallah gece uykulari duzenli olur rahat edersin..
ben de ikizlerim olmasini cok isterdim :) ama ben de iki dusuk yasadim ve ne cinsiyeti, ne de ikiz olmasi onemli degil, yeterki saglikla dunyaya gelsin..
elbette ki bakabilirsin, bakamayacak olsaydin allah sana ikiz vermezdi :) ama yorulacaksin.. buyuyunce cok daha guzel olucak hersey..
kizlar iftar yaklasti kocamin sofrasini hazirliyim iyi aksamlar
Nalan bız de Burger Kıng ten dıyet hamburger aldık yedık :roflol: sbh kahvaltıda da dıyet pancake yemıstım zaten cok super oldu :roflol::roflol:
bugun cok lakayttım ama yrn boyle olmıcak kızdım kendıme :))
181 boyum..
Ohh afiyet olsun,hakettin onca zamandır diyetten sonra
ay bı de yanda kılo aldırıcı ıksır dıye bısı reklamı cıkıo kıcımla guluorum ben de :roflol::roflol: tam bıze gore :))
evet mado sahane...
ben de dondurma istedim simdi yaa,, bu gun burasi cok sicak..
yaw fotoyu kaçırmışım neyseee.. bu arada çok güldüm kız prop sana ağlamışsın ya hamburger diye pes hahahahaha.
bir şey daha sorucam geçen bijoya teşekkür ediyordum internetten nereden ve ne almıştın? siparişini çok hızlı göndermişlerdi falan? ben de birçok eksiği internnet alayım diyorum da.
başınız sağolsun ve gözün aydın kızını görmüşsün, şekerinde ii çıkmış ne kadar güzel...teşekkür ederim nalancım...
bu arada göbişine maşallah, cicilerini de sağlıkla kullansın kızın inşallah :)
çatlak kremiymiiiş, sizi gidi çatlaklar sizi.
bebeğimin böyle kemiklerini hissediyorum artık yaa.. neresi olduğu anlaşılmıyor ama çok hoş böyle net dışardan belli ediyor kendini.. oğlum oğlum diye seviyorum. cevap veriyor canım ya.
bence de hareketlerini hissetmek çok güzel bir duygu :) ama şeker yüklemesinden sonra çoştu sanırım hiç uyumadı hatta korkuttu bile karnımda vurulmadık yer bırakmadı hanfendi :)
propcum, bir indirim sitesinden bahsetmişsin çok hızlı geçtim bulamadım sonra mesajı, yorgan, uyku seti için mi yazmıştın? uçanbalon diye bir marka var orda, oldukça indirimli ama nette araştırdım bulamadım da biliyorsan iyi midir fikrini alabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?