aman nalan ne dalga geccem kendımle dalga gecıom camış gıbı yedım dıye :) ben de yrn toparlanıcam ama olmaz kı boyle aaaaaaaa
hem sadece 16 cm cık mı uzunum.. olmadı bak :))
nalan nasi gidip alim he sole bana sen almanyada buyudun dimi...
zaten normalde 7 de heryer kapaniyo biliyosun ve bu gun pazarrrrrrrrrrr...
kvalidemin buzliginda vardir kesin... kocam almaya gitsin iftardan sonra..
ben yatıyorum kızlar uykum geldı çooook.. sbh gorusuruz hadı iyi geceler herkese..
ben yatıyorum kızlar uykum geldı çooook.. sbh gorusuruz hadı iyi geceler herkese..
birisi, akça
kızlar siz uykuseti mi aldınız indirmden? ben dünden beri kazarsızım sepete atıp vazgeçiyorum da...
uyku seti değil canım yorgan, yastık ve alez aldık
anladım canım, güle güle kullanın şimdiden, ben uykusetine bakıyorum hala...
yorgan işbirinkini beğendik ama pahalıydı, beklemedeyiz biz...
sağol canım. uyku seti linenste indirimden almış ablam bana aynısını prop da almış mesela 55-60 tl civarı. yaşadığın yerde linens varsa bak mutlaka.
rica ederim hayatım her zaman opuyorumnanaktançok saol tatlım bu arada bilgiler için...
sağol hayatım iyiyimm. sormuşsun ama çıkmışım ben o arada cevap verememişim..zeynep nasılsın canım ?
ne istersen sorabilirsin canım bilgim dahilinde cevap veririm. o şekeri çıkan yakın arkadaşım da yazık bana telefon açar sorar zeynepppp bundan yiyebilir miyim diye :) sen de düşüreceksin şekerini onun gibi ben inanıyorum Şenizilgilendiğin için saol yasemin, bende bundan sonra kendi sistemime göre ama az yağlı ve az şekerli beslencem, kendi rejimimi kendim ayarlarım takıldığım yerlerde bijuya danışırım onun bilgisi var nasılsa, şeker ölçüm cihazımda var onunla sürekli kontrol ederim şekerimi...sanada geçmiş olsun, ne kadar güzel düşürmüşsün şekerini valla çok takdir ettim, inşallah en kısa zamanda benimde düşer...
az sonra ekliyim hayatım ama benimki de durdu kız büymüyo sanki daha..bütün cicileri ekledim veeeeeee ilk defa göbek şova koca göbüşümü ekledim, bakalım en büyük kimin ki, ama bijununda eklemesi lazım onunki de büyümüştür...
adım çıkcana canım çıksın de mi :roflol:nalan bijonınkıne gelene kdr ne gobekler varmış yaa mılet ekledıkce şok oluyorum :)
:roflol: :roflol:nıye agladıgımı anlamadım ama agladım evet.. kocam sasırdı napcanı geldı sarılıo fln ama gulme krızıne gırdı ben agladıkca o guldu o guldukce ben daha cok agladım.. oyle mal bişi
kız senden de bir canavar çıkarsa o zaman değil 66 sen 56 bile olursun. 30 kilo alan kuzenim nasıl verdi o kiloları sanıyosun. 8 aylık yürüyen aşırı yaramaz bir oğlan ve 6 ayda giden 35 kilo..ya bu kdr zayıf olamam heralde bı daha ya :) valla ruyamda gorurum bunu 181 boy 62 kıloyum burda :)) nah olur yanı bı daha en fazla 66ya fln ınebılırım heralde tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?