2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman nalan ne dalga geccem kendımle dalga gecıom camış gıbı yedım dıye :) ben de yrn toparlanıcam ama olmaz kı boyle aaaaaaaa

hem sadece 16 cm cık mı uzunum.. olmadı bak :))

uyuz seni nolcek...laelaelaelaelae bi laf vardı dur toparlayabilirsem yazim...

bodur tavuk her dem piliç ti galiba....laelaelaelaelae

zaten o gün asoş la senin aranda minicik kaldım, eziklediniz beni boyunuzla...:umursamaz:

nalan nasi gidip alim he sole bana sen almanyada buyudun dimi...
zaten normalde 7 de heryer kapaniyo biliyosun ve bu gun pazarrrrrrrrrrr...
kvalidemin buzliginda vardir kesin... kocam almaya gitsin iftardan sonra..

sende almanyada mısın, he o zaman sende buzluğunda bulundurcan bunları, annem ekmek, dondurma, kıyma, sucuk, kaşar gibi şeyleri buzluğundan hiç eksik etmezdi valla...

burda taze alma şansımız var Allaha şükür ama olmasaydı bende alır buzluğuma atardım, hatta özel bunlar için derin dondurucu bile alırdım yani...

birisi, akça
kızlar siz uykuseti mi aldınız indirmden? ben dünden beri kazarsızım sepete atıp vazgeçiyorum da...

anladım canım, güle güle kullanın şimdiden, ben uykusetine bakıyorum hala...
yorgan işbirinkini beğendik ama pahalıydı, beklemedeyiz biz...

sağol canım. uyku seti linenste indirimden almış ablam bana aynısını prop da almış mesela 55-60 tl civarı. yaşadığın yerde linens varsa bak mutlaka.

sağol canım. uyku seti linenste indirimden almış ablam bana aynısını prop da almış mesela 55-60 tl civarı. yaşadığın yerde linens varsa bak mutlaka.

yok canım burda linens, taçın fabrika satış mağazası var ama orada 140 tl uyku seti...
bu hafta istanbulda olacağız foruma falan bakarız ama indirimde olur mu bilmiyorum tabi :)

ben de yatıyorum, iyi geceleeerrr :)

selam kizlar ne cok sey almisiniz öyle kizimdayken bende okadar cok sey almistimki koyacak yer bulamiyordum ilk cocuk olunca insan daha heves ediyor bu hamileligimde daha temkinli davraniyorum daha birsey almadim yarin hepsini halletmeyi düsünüyorum bu arada ben daha hic krem kullanmadim heryerim catlak dolu kizima hamileyken dokuz ay boyunca kremlendim genede catladim o yüzden simdi kullanmiyorum catliycagimi biliyordum kim ugrascak kremle falan amannnnnnnnnnnnsempatiksalakcinni

günayyydın kızlar..
şimdi gidip kahvaltı hazırlıcam kocacıma..
bugun nısantasına ınmeyı planlıorum bakalım ılerlerleyen saatler ne gosterır..

çok saol tatlım bu arada bilgiler için...
rica ederim hayatım her zaman opuyorumnanaktan

zeynep nasılsın canım ?
sağol hayatım iyiyimm. sormuşsun ama çıkmışım ben o arada cevap verememişim..

ne istersen sorabilirsin canım bilgim dahilinde cevap veririm. o şekeri çıkan yakın arkadaşım da yazık bana telefon açar sorar zeynepppp bundan yiyebilir miyim diye :) sen de düşüreceksin şekerini onun gibi ben inanıyorum Şeniz

bütün cicileri ekledim veeeeeee ilk defa göbek şova koca göbüşümü ekledim, bakalım en büyük kimin ki, ama bijununda eklemesi lazım onunki de büyümüştür...
az sonra ekliyim hayatım ama benimki de durdu kız büymüyo sanki daha..

nalan bijonınkıne gelene kdr ne gobekler varmış yaa mılet ekledıkce şok oluyorum :)
adım çıkcana canım çıksın de mi :roflol:

nıye agladıgımı anlamadım ama agladım evet.. kocam sasırdı napcanı geldı sarılıo fln ama gulme krızıne gırdı ben agladıkca o guldu o guldukce ben daha cok agladım.. oyle mal bişi
:roflol: :roflol:
amann millet neler istiyo nerelere gönderiyo. hiç mi acımıyolar kocalarına anlamıyorum ki. ben de dün akşam dedim kalkkkkkkkkkk çabuk çabuk. noluyo yaaaaa dedi.. git bana güllaç al gel hemen dedim :roflol: o da gülerek gitti aldı geldi..

ya bu kdr zayıf olamam heralde bı daha ya :) valla ruyamda gorurum bunu 181 boy 62 kıloyum burda :)) nah olur yanı bı daha en fazla 66ya fln ınebılırım heralde tekrar..
kız senden de bir canavar çıkarsa o zaman değil 66 sen 56 bile olursun. 30 kilo alan kuzenim nasıl verdi o kiloları sanıyosun. 8 aylık yürüyen aşırı yaramaz bir oğlan ve 6 ayda giden 35 kilo..

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
bugün temizlik günüm malum. saat 10 da kalkıcam yapmaya.. belkim gider bir de yün alırım battaniye örücem arkadaşıma doğumuna 15 gün kaldıı

günaydın bijocum..
da hamıleyız dıye de somurmeyelım dımı kocamızı yanı :) ama evet neler neler var cok naz yapıolar valla ben cok şükür naz yapmaya kalkınca mesela aksam 9da dondurma fln ısteyınce aa kalk kendın al ben senden daha yorgunum dıo kocam kendım gıdıp alıorum yanı :)) dün oyle bı gun degıldı ama ıste kafayı sıyırmıs gıbıydım kocam da sasırdı :))
sen de benden bı canavar cıkma potansıyelı mı goruyosun oyle olursa evet tabı zayıflarım :)) hareketlı olsun da canavar olmasın yaaaa :))
benım kadın taaaaaaaaaaaa cuma gelcek o gune kdr bısı yapmıcam artıkım ben de temızlık namına, perdeler fln evı bok goturuyo cok fecı cok.. kolay gelsın sana da cnm

yok propcum potansiyelden ziyade genelde erkek çocukları hareketli oluyo ya ondan dedim. hele dillere destan bir çocukluğu olan eşimden sonra hiç oturmayı beklemiyorum ben de :))

ben de üstten yapıcam herzamanki gibi :)

sen gitmiyo musun bugün spora?

günaydın 2010 kasım anneleri
bende bir kasım annesiyim inanın herşey çopk güzel gidiyor hele br doğsunlar ayların nasıl gectiğini anlayamıyacaksınız . 9 ay gecmemişti ama şu 10 nasıl gecti bende bilmiyorum . bebeklerinizle sizlere sağlıklı günler dilerim

gecen akşam alış veriş için çarşıya gittiğimde lwc de hamile reonu acıldığını gördüm vede çok güzel şeyler vardı acıkcası hem bayıldım hemde kıskandım niye bizim zamanımızda yoktu diye. fiyatlarına şoyle bir baktım gayet uygun çokda faiş fiyatlar gemedi bana . sizlere bunu soylemek istedim malum önümüz bayram ..........
kocaman seviler hepinize

pazartesılerı havuz ogleden snr acılıo cnm o yuzden salı carsamba cuma gıdıorum ben.. bugun nısantasına gıdıcem once emzırme sandalyesı alcam, snr bebek sekerlerını halletcem snr da kapı susunu alcam bebegın.. ben odayı suslemıcem zaten bı tek kapısına ısım yazdırcam şık bısılr buldum bakalım fıyatı nedır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…