2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şeker konusunda taviz vermem diyosun yani :) emzirme sandalyesi olarak basit tahta sallanan sandalye düşünüyorum ben. üzerine de ince bir minder hoş olur gibime geliyor da burda bulabilir miyim hiiiç bilmiyorum

günaydın herkeslereee:)
ben sallanan sandalye cok severım ama korkuyorum bebek kucagımda düşerim diye

Deniz mi yazdırcaksın canım isim olarak? karar verdın mı?

şeker konusunda taviz vermem diyosun yani :) emzirme sandalyesi olarak basit tahta sallanan sandalye düşünüyorum ben. üzerine de ince bir minder hoş olur gibime geliyor da burda bulabilir miyim hiiiç bilmiyorum

ben de bunu ıstıyorum fıyatı nedır bılmıorum tabı 200 u gecmemesı lazım gıdıp bı pazarlık yapıcam guzelce :))

Deniz mi yazdırcaksın canım isim olarak? karar verdın mı?

aslında salakça bi korku ama bend e korkuorum cıdden :) kucagımdan duser dengemızı kaybederız fln allah korusun.. ben zaten sallanan sandalye sevmem sorun dııl o yuzden :))

ısım yazdırmıcam sımdılık kendısını alıcam sadece ısım sonra yazdırılcak malum ısmımız yok.. ama denız olsa guzel olur :)

kaydirigubbakcemile3 canım uçarak sallanmican ki , hafif hafif, tempolu rahat uyusun rahat dinlensinnn..

ben de bunu ıstıyorum fıyatı nedır bılmıorum tabı 200 u gecmemesı lazım gıdıp bı pazarlık yapıcam guzelce :))

güzelmiş prop da tavsiye etmem sanırım bel bölümü boş. direk bel ağrısı veya fıtık sebebi. bırak oranın boş olmasını bir de yastık olması lazım orda destek için.. ama 200 den pahalıdır bu diyim ben sana :)

hızımı alamam belki çok sallanasım gelir ne biliyosunkaydirigubbakcemile3
200 den fazla görünüyo bencede plastık koltuklar bıle 50-60 tl olabılıyoken. umarım uygundur . bide yakından gormek lazım tabi..

evet kızlar bel bölümü boş zaten şık bı sırtlık ve mınder ıstıyorum ustune ama sert olmasını ozellıkle ıstıyorum kucagımda bebek oldugu zmn gomulup kalmayım ıcıne ve oturup kalkmam kolay olsun dıye bijooo ne moral bozuon yaaaaa belkı ucuzdur :) bi ihtimal.. görcez işte ucuzmuymus neymıs :)

Deniz bebek opuyorumnanaktan çok yakışıo bence benım oğluma.. yerım ben onu.. sbh babasıyla mıncıklama kavgası ettık evdeyken hep onun odasında durcakmıs basında :S dedım manyak fln mısın, yooo tabı kı yanında durcam dıyo yemegımı fln da orda yerım dıyo delı mıdır nedır..

opuyorumnanaktan
ben de sabah uyandım benimki diyoki sen uyurken oglumla oynadık ben okşadım o da tekme attı diyoopuyorumnanaktan çok mutlu olmuş.. ben uyurken neler olmuş:)) nasıl uyuyosam artıkbilmiyorumkismile

günaydın herkese..

propp sabah sabah beni hayal kırıklığına uğrattın yıkıl karşımdan o canımmmm odaya bu ofis koltuğunumu alacan hem çok beklersin bu koltuk en kötü 700-800 TL dir benden söylemesi..

günaydınlarrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsınız?
prop fınfıka katılıyorum 200den çok fazladır 500den aşağı değildir
benim fikrim gereksiz aklinialirimsmile

:) canım benım bu koltugu bos beles koymıcez ortaya tekstıl fln gelcek ustune ofıste puflu koltuk kullanıldıgını da gormedım hıc pes sana pesss.. ayrıca fecı moral oldunuz yanı ne ucuk fıyatlar verıonuz delı mıyım neyım o kdr para olsem vermem 200 ust sınırım zaten.. bu arada sımdı emzırme sandalyesı olcak 1 sene snr salona fln koncak yanı o koltuk herseyı dusunup almam lazım sonsuza kdr cocuk odasında durmıcek herılt yanı :S pofffff...

annemle konustuk sımdı yuzuk aldırma kocana dıyo paraya yazık dıyo bak cocugunuz olcak dıyo.. ay bu kadın benı oldurcek.. balayımızı da uzatmaya karar vermıstık bız uc gun son anda 1 saat telefonda cırlayıp vazgecırmıstı bızı :S cok tutumludur anam cokkkkk..

gunaydın barays ve fairy..
ulan kesın onu alcam demedım bakıcam bı hangısını begenırsem bu hosuma kactı sadece.. çağlayanda bı suru sandalyecı var gıdıp bakıcam ıste nısantasından donerkene aaaaaaa....

:roflol: :roflol:

bak şekerim biz fikrimizi belirttik güzelim
dediğin gibi hoşuna giden uygun birşey bulursun inş.

pufunu yiyim len aynı sehpa gibi duruyor :umursamaz: ikea ya baksana değişik tasarımlar var orada da

IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.

bence oğlunun odasına hasır bir koltuk şık olur opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…