pazartesılerı havuz ogleden snr acılıo cnm o yuzden salı carsamba cuma gıdıorum ben.. bugun nısantasına gıdıcem once emzırme sandalyesı alcam, snr bebek sekerlerını halletcem snr da kapı susunu alcam bebegın.. ben odayı suslemıcem zaten bı tek kapısına ısım yazdırcam şık bısılr buldum bakalım fıyatı nedır :)
pazartesılerı havuz ogleden snr acılıo cnm o yuzden salı carsamba cuma gıdıorum ben.. bugun nısantasına gıdıcem once emzırme sandalyesı alcam, snr bebek sekerlerını halletcem snr da kapı susunu alcam bebegın.. ben odayı suslemıcem zaten bı tek kapısına ısım yazdırcam şık bısılr buldum bakalım fıyatı nedır :)
şeker konusunda taviz vermem diyosun yani :) emzirme sandalyesi olarak basit tahta sallanan sandalye düşünüyorum ben. üzerine de ince bir minder hoş olur gibime geliyor da burda bulabilir miyim hiiiç bilmiyorum
günaydın herkeslereee:)
ben sallanan sandalye cok severım ama korkuyorum bebek kucagımda düşerim diye
Deniz mi yazdırcaksın canım isim olarak? karar verdın mı?
kaydirigubbakcemile3 canım uçarak sallanmican ki , hafif hafif, tempolu rahat uyusun rahat dinlensinnn..günaydın herkeslereee:)
ben sallanan sandalye cok severım ama korkuyorum bebek kucagımda düşerim diye
ben de bunu ıstıyorum fıyatı nedır bılmıorum tabı 200 u gecmemesı lazım gıdıp bı pazarlık yapıcam guzelce :))
kaydirigubbakcemile3 canım uçarak sallanmican ki , hafif hafif, tempolu rahat uyusun rahat dinlensinnn..
güzelmiş prop da tavsiye etmem sanırım bel bölümü boş. direk bel ağrısı veya fıtık sebebi. bırak oranın boş olmasını bir de yastık olması lazım orda destek için.. ama 200 den pahalıdır bu diyim ben sana :)
evet kızlar bel bölümü boş zaten şık bı sırtlık ve mınder ıstıyorum ustune ama sert olmasını ozellıkle ıstıyorum kucagımda bebek oldugu zmn gomulup kalmayım ıcıne ve oturup kalkmam kolay olsun dıyebijooo ne moral bozuon yaaaaa belkı ucuzdur :) bi ihtimal.. görcez işte ucuzmuymus neymıs :)
Deniz bebek opuyorumnanaktan çok yakışıo bence benım oğluma.. yerım ben onu.. sbh babasıyla mıncıklama kavgası ettık evdeyken hep onun odasında durcakmıs basında :S dedım manyak fln mısın, yooo tabı kı yanında durcam dıyo yemegımı fln da orda yerım dıyo delı mıdır nedır..
günaydın herkese..
propp sabah sabah beni hayal kırıklığına uğrattın yıkıl karşımdan o canımmmm odaya bu ofis koltuğunumu alacan hem çok beklersin bu koltuk en kötü 700-800 TL dir benden söylemesi..
gunaydın barays ve fairy..
ulan kesın onu alcam demedım bakıcam bı hangısını begenırsem bu hosuma kactı sadece.. çağlayanda bı suru sandalyecı var gıdıp bakıcam ıste nısantasından donerkene aaaaaaa....
gunaydın barays ve fairy..
ulan kesın onu alcam demedım bakıcam bı hangısını begenırsem bu hosuma kactı sadece.. çağlayanda bı suru sandalyecı var gıdıp bakıcam ıste nısantasından donerkene aaaaaaa....
:) canım benım bu koltugu bos beles koymıcez ortaya tekstıl fln gelcek ustune ofıste puflu koltuk kullanıldıgını da gormedım hıc pes sana pesss.. ayrıca fecı moral oldunuz yanı ne ucuk fıyatlar verıonuz delı mıyım neyım o kdr para olsem vermem 200 ust sınırım zaten.. bu arada sımdı emzırme sandalyesı olcak 1 sene snr salona fln koncak yanı o koltuk herseyı dusunup almam lazım sonsuza kdr cocuk odasında durmıcek herılt yanı :S pofffff...
annemle konustuk sımdı yuzuk aldırma kocana dıyo paraya yazık dıyo bak cocugunuz olcak dıyo.. ay bu kadın benı oldurcek.. balayımızı da uzatmaya karar vermıstık bız uc gun son anda 1 saat telefonda cırlayıp vazgecırmıstı bızı :S cok tutumludur anam cokkkkk..
:roflol: :roflol:
bak şekerim biz fikrimizi belirttik güzelim
dediğin gibi hoşuna giden uygun birşey bulursun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?