2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yasemincim geçmiş olsun benimde akşamları çk geriliyor karnımm

nalann arkadaşım fıkfık bebişlerinizin cicilerini gördümmm çok güsellerrr :) hepsi çok şirinnn :) güle güle kullansın prenseslerr :)

heyecanlandım yıne :)
cok az kaldı yaaaaa...
allahım saglıkla versın de kucaklarımıza erken gec farketmez saglıklı olsunlar yeter kı..
bu arada sekerınd e dusmus tzane ne vardı ıkı gunde bır delmenı ıstıo kendını hayret bısı cıdden bu doktorların hepsının okumaktan beynı bulanmıs oluyo..

yasemincim geçmiş olsun canım..bol bol dinlen lütfen..

kizlar rica ederim kimse çok yormasin hirpalamasin kendini..ewde ağirlayacağiniz misafirden,sileceğiniz camdan çerçeveden,iş yerinizde ki başarınızdan önce bebeğinizi düşünün..
siz ve bebeğiniz herşeyden daha önemlisiniz.

kıs prop sabah burda biz paylaşmıştık sen oğluşunun sünnetini hemen yaptırmayı düşünüyormusun seninde fikrini almak istiyorumm

kıs prop sabah burda biz paylaşmıştık sen oğluşunun sünnetini hemen yaptırmayı düşünüyormusun seninde fikrini almak istiyorumm

evet bebek yenı dogdugunda acı duygusu daha hafıf oluyomus ve cok cabuk ıyılesıomus ama butun bebekler dogar dogmaz sunnet olmaya musaıt degılmiş eger musaıt olursa gobegı dustukten snr yaptırmayı dusunuyorum.. 1 eylulde cocuk doktoruyla randevum var bebekle ılgılı aklıma takılanları sorucam bu konuyu da konuscam mutlaka..

haklısınız kızlar kafayı takmamak lazım bende 2 gündür bana gelen temizlikçiye çok taktım kafayı al bak başıma ne geldi. Sinir oluyorum kendime bende taktı mı takıyorum yaaaa

anladım canım sonra bizimlede paylaŞIRSIN :)

prop bijo çok güzeller kapı süsleriniz bayanssulusmile
propppp aldığın gecelikleri eklesene bi. görelim kokoşluğunu zemuszemus
bijooooo kavanozlar kullanılana kadar buzdolabındamı yoksa normal dolaptamı beklicek

gördün mü kız fınfık göbeğimi?
ya ben goremedım

çay içersinnn

anlarsın tabii. bakarsın ki şurası tozlu falan için rahat etmez yaparsın :)

hee karısından belli değil mi :jeyyar::jeyyar:

bayıldım bayıldım

probcum senin kapı süsünde süper. asortik hatunsun vesselam.

yasemincim cok gecmiş olsun tatlım.

bende de bugun nefes daralması var hadi hayırlsı
anacım gelmiş erkenden eve kaçıcam bende
hepinizi iyi akşamlar

begümcük ve bafo teşekkürler canlarımm çok asortiğim dimi lanopuyorumnanaktan
begümcük eklesem de bısı bellı olmaz ustumde gormen lazım onları da kelersem kocam kızar yanı noruon gecelıklı fotonu mu eklemeye basladın dıye bı tanesını eklemıstım zaten daha once spor olanı kookos olanları ekleyemem yanı ama nete bakım bulursam ordan eklıım temam mı..

bende dagide lousa geceliği gördüm mantık süperde şekli pek güzel degıldi. nazarboncuk var üzerinde pullu bişeyler yazmıslar ama sabahlığı iyiydi ben beyaz alıcam birde spor bişeyler.

LCW den de aldım zaten cuma gunu spor askılı ama kasıma nasıl giyerim mechul :)

tamamdır canım. bende 1 takım almak istiyorum kokoşundan bayanssulusmile seninkine ondan bi bakim dediydim. ee kocan haklı kızar tabi sempatiksalakcinni

bu ay içinde doğum yapan 5.arkadaşımın haberini aldım şu an maşallah ne bereketli bi ağustos oldu arkadaş normal istemişti hep 41.haftadaydı bebek kakasını yapmış acil almışlar bugün eşiyle knuştum annede bebekde iyilermiş çok şükür...diğeride bugün randevuluydu sezeryan olacaktı bebek iri diye harbi iirymiş ama facede fotoğrafını koymuş babası yanaklar tombik tombik içim gitti ya çok güzeldi maşallah..

ayrıca gıdınce gordum kı bu fotodakı gıbı dııller bır cogu burda cok guzel gorunuolar ama taşlı boncuklu fln nerdeyse hepsı cok sınır bozucu.. yanı hem dantellı hem taslı dugune mı gıdıoz ulan gecelık alıoz :))

ayyyy çok güzelmiş propcum. oğluşun kollarında misler gibi giy inşallah. çok zariff bayanssulusmile
bende hala bakınıyorum CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…