yasemin çok geçmiş olsun benimde bazen çok sert oluyor karnım özellikle akşamları :S
saol canım dinleniyorum insallah düzelicek
ya evet NST ile tanışmış olduk malum kendisini 34. haftadan sonra her hafta ziyaret edeceğiz. Güzel olan tek yani bebişin kalp atışını 20 dk boyunca dinliyorsun. Allah 34. haftadan önce mecbur bırakmasın. Bu arada sekeri düzelttim ama bugun gittiğim dahiliyeci şekerimi 2 günde bir ölçmemi söyledi. önceki doktor hafatada bşr yeter düyordu bende seker ölcüm makinesi aldırıyorum simdi. bu doktorların işini aklım almıyor hepsi aynı okulu bitirmiyor mu bunların.
kıs prop sabah burda biz paylaşmıştık sen oğluşunun sünnetini hemen yaptırmayı düşünüyormusun seninde fikrini almak istiyorumm
evet bebek yenı dogdugunda acı duygusu daha hafıf oluyomus ve cok cabuk ıyılesıomus ama butun bebekler dogar dogmaz sunnet olmaya musaıt degılmiş eger musaıt olursa gobegı dustukten snr yaptırmayı dusunuyorum.. 1 eylulde cocuk doktoruyla randevum var bebekle ılgılı aklıma takılanları sorucam bu konuyu da konuscam mutlaka..
ya ben goremedımgördün mü kız fınfık göbeğimi?
çay içersinnn
anlarsın tabii. bakarsın ki şurası tozlu falan için rahat etmez yaparsın :)
hee karısından belli değil mi :jeyyar::jeyyar:
begümcük ve bafo teşekkürler canlarımm çok asortiğim dimi lanopuyorumnanaktan
begümcük eklesem de bısı bellı olmaz ustumde gormen lazım onları da kelersem kocam kızar yanı noruon gecelıklı fotonu mu eklemeye basladın dıye bı tanesını eklemıstım zaten daha once spor olanı kookos olanları ekleyemem yanı ama nete bakım bulursam ordan eklıım temam mı..
begümcük ve bafo teşekkürler canlarımm çok asortiğim dimi lanopuyorumnanaktan
begümcük eklesem de bısı bellı olmaz ustumde gormen lazım onları da kelersem kocam kızar yanı noruon gecelıklı fotonu mu eklemeye basladın dıye bı tanesını eklemıstım zaten daha once spor olanı kookos olanları ekleyemem yanı ama nete bakım bulursam ordan eklıım temam mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?