2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oh valla hamarat hatunlar. bana annem yapıyor her sene.Bu sene de yaptı yine ayvalıkta tarladan alıyor organik organik misler gibi:) ama 6-7 kavanoz değil tabi bayağı oluyor benim domateslerim. mesela bu sene 50 kilodan yaptı bu sene çok lazım olcak diye annem bana domatesi.bayağı da çok kavanoz oldu.kışın hep kullanıyorum

Bugün çok yoruldum çekmece dolap işlerinden ya. yarın temizlikçi gelcek evi adama benzetsin. zaten kirlenmişti ben bugün iyice kirlettim özellikle mutfak yerlerini:)))))) puzzle da bitti oh misler gibi.1-2 gün dinlensin gözlerim kızımın odasının puzzle'na başlıcam inşallah

hadı gecmıs olsun..
gözlerim şaşıo oluo benım puzzle dan snr lens kullanıorum ya kupkuru olyo tabı :)) senın oyle bı derdın yok dımı aso, lens yok ?

işin zorunu yapmışsın sen tatlım çok oyalıyor çekmeceler...yarın yapsın artık gelen hatun o kadarını...

hadı gecmıs olsun..
gözlerim şaşıo oluo benım puzzle dan snr lens kullanıorum ya kupkuru olyo tabı :)) senın oyle bı derdın yok dımı aso, lens yok ?
Yok canım ben de lens fln.gözlük var ama kullanmıyorum pek astigmat var bende göz derecem de düşük zaten.

işin zorunu yapmışsın sen tatlım çok oyalıyor çekmeceler...yarın yapsın artık gelen hatun o kadarını...
evet canım aynen öyle çamaşır işleirni de hallettim ütüler de diz boyu.kızımın odasını da bir güzel sildircem yine.Her hafta silsin ki bir kokusu bir an önce çıksın odasını şekle sokmak istiyorum artık

aso nıye kokuyo sızın bu odalar ya.. benı de kandırdılar 1 ayda cıkıo kokusu dıye gıttım aldım erkenden 3 gun fln koktu bızımkı sadece koku moku yok cok ılgınc.. boyasına gore kokuo heralde

aso nıye kokuyo sızın bu odalar ya.. benı de kandırdılar 1 ayda cıkıo kokusu dıye gıttım aldım erkenden 3 gun fln koktu bızımkı sadece koku moku yok cok ılgınc.. boyasına gore kokuo heralde
azaldı bayağı ama hala koku var maalesef. 1 ayda çıkar dedi mobilyacı zaten.Boyasındandır belkide bilmiyorum hiç.Azaldı bayağı allahtan yaz mevsmindeyiz kışın biraz zor havalanırdı o oda

azaldı bayağı ama hala koku var maalesef. 1 ayda çıkar dedi mobilyacı zaten.Boyasındandır belkide bilmiyorum hiç.Azaldı bayağı allahtan yaz mevsmindeyiz kışın biraz zor havalanırdı o oda

sizinkinin de sabunla bıle sılınmesı yasak mı pekı? bizimkine sadece su değebılıo mobılyacı baska bısı degdırdıgınız anda gıder mobılyalar dedı

benım de astıgmat ama 4 derece :) yarı körüm yani lenssiz ihihihihihih
senin bayağı yüksekmiş yaa :S benimki küçücük azcık birşey 0,75 idi 2 sene önce 2 senedir gitmedim doktora normalde her sene kontrole giderdim ben genel kontrol için.Ama sanmam değişmemiştir hala aynı görüyorum

sizinkinin de sabunla bıle sılınmesı yasak mı pekı? bizimkine sadece su değebılıo mobılyacı baska bısı degdırdıgınız anda gıder mobılyalar dedı
aaa bana hiçbir şey demediler.Hatta ben yarın tam hijyenik olması için çamaşır suyuyla sildirmeyi düşünüyorum
izledim yavrum bi atraksıyon yoktu ama bı yerde yıne mmm şaşırtıcı bısıler oldu
hımmmmmmm akşam göreyim bakayım ne atraksiyonlar olmuş

Ya eşimin amcasının yukardaki daire, onlar bi sene önce beykozda bi villa satın alıp pılı pırtı toplayıp oraya taşındılar, bu daireyide kiraya verceklerdi, ama daire hem dublex hem acıbademin göbeğinde hemide yeni bi binada olunca maalesef oraya o kira parasını verecek baba yiğit çıkmadı bi senedir,

Bende onlara dedimki, annemlerinde dublexi var onlar dublexi iki ayrı daire olarak kiraya verdiler sayaçları felan ayırıp siz niye öle yapmıyosunuz, onlarında aklına yatmış hemen giriştiler inşaata, demez olaydım keşke...

Beynimin içine ettiler hala devam ediyo bu arada...

Evet bende her sene yapıyorum valla, kayınvaldemlerim bağ evi gibi bi evleri var izmit taraflarında, kayınpederim orda her sene bir sürü domates ekiyo böle ince kabuklu ve kocaman oluyolar ve mis gibi domates kokuyo,

Ben genelde rendeleyerek yapıyorum onları aynı senin yaptığın metodla, ama burdan domates alırsam onları robottan geçiriyorum onlar genelde pek rendelenmiyo ve dediğin gibi bütün kış kullanıyorum nerdeyse harika oluyo...

kızlar kışlık domatesleri nasıl yapıyorsunuz.
ben robottan geçirip buzluğa koymayı düşünüyorum.
ama yapanlardan fikir almak istiyorum.

bende aynı bijunun yaptığı gibi yapıyorum, bende ters çevirip tepsinin içine diziyorum soğumaları için...

bencede domatesi seven herkes yapmalı, en fazla 1-2 saatinize patlar ama bütün kış rahat edersiniz...

hiii miracle burada bende dahil olmak üzere ne kadar tiryaki bıraktı sigarayı yapma nolur yaaa :çok üzgünüm:

Evet bende o tiryakilerden biriyim ve hamile kaldığımdan beri ağzıma sürmedim valla, bi seferden bi şi olmaz diye bi şi yok çocuğunu göz göre göre riske atmak oluyo bu, çok büyük sorumsuzluk bence, kınıyorum bütün sigara içenleri...

buda kendini avutmak ve kendi kabahatini hafifletmek oluyo bence, bi keredende olur niye olmasın ki 7. ayında, erken doğumu bile tetikler, hiç içmeyin kardeşim nolacak yani, iki ay daha sabredin...

canoo 3ü 1arada içiorum ben malesef ii değil hiç ama bu aralar irade sıfır bende canım bişey istedimi anında yapıyorum o gün tüm bi sigarayı da içtim kahveyle ii pok yemişim di mi...

hem kahve hem sigara, oooohhhhhhh ne ala dünya sonra çocuğa bi şi olsa gelir ağlarsın burda, neyse kendi bileceğiniz iş..

saol tatlım daha güzelleri senin olsun inşallah, kan şekerinede bakıcam artık, aman biraz yüksek olsa nolur ki sanki ya, hiç kendimi strese sokamam...

gözün aydın, maşallah bebişinede sanada...

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine, ama o sertleşme bendede oluyo çok sıkıntı yapma kendine yani, Allahtan her şey yolunda ve bebişin iiönemli olan bu zaten, yat bi güzel dinlen şimdi, yarına daha ii olursun...

saol figen, darısı senin başına...

körüm diyorum ya :))
aaa bana hiçbir şey demediler.Hatta ben yarın tam hijyenik olması için çamaşır suyuyla sildirmeyi düşünüyorum

hımmmmmmm akşam göreyim bakayım ne atraksiyonlar olmuş
üf saçmalama prontoyla fln sıldır ıste normal kendı mobılyana camasır suyu vuruo musun kı sen ona vurasın delii.. uyarmadılarsa ozel bı obya degıl demktır tabı..
Kocacım geldi,hadi görüşürüz propcum öpüldünüz kızlar
gorusuruz cnm bend e yemek hazırlıodum kendıme malum kocam gecıckıcek her zamankı gıbı ben de cok acıktım yıcem sımdı :))

daha ben dinlenemeden kocişim geldi, hemen duşa atladı, bende gidim sofrayı hazırlim bari, anlaşılan bu hafta biraz yoğun geçecek benim için hhhoooooooffffffffffffffff, delme işlemleri demin son buldu ama kafamın içi hala kazan gibi, çok kötü oldum inşallah migrenim tutmaz...

Nalancım sigara ıcın soyleyım erken dogumu fln tetıklemez bır sıgara cunku ıcerdıgı nıkotın mıktarı buna musaıt degıl.. hatta doktorların gunde 3-4 tane ıcebılırsın deme nedenlerı de budur.. am asonucta ıcınde bır dolu zehır var ve saglıksız bısı bebek ıcın de anne ıcın de.. ama erken dogum nedenı duzenlı olarak sıgara kullnımına devam edılmesı ve plasentada nıkotın gıbı atık maddelerın bırıkmesı.. 1 tek sıgaradan boyle bısı olma ihtimali yok... kendımı tesellı etmek ıcın soylemıyorum bunu butun doktorların soyleyebılcegı bısı bu zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…