oh valla hamarat hatunlar. bana annem yapıyor her sene.Bu sene de yaptı yine ayvalıkta tarladan alıyor organik organik misler gibi:) ama 6-7 kavanoz değil tabi bayağı oluyor benim domateslerim. mesela bu sene 50 kilodan yaptı bu sene çok lazım olcak diye annem bana domatesi.bayağı da çok kavanoz oldu.kışın hep kullanıyorum
canım ben gittim bi milyoncudan aldım bir sürü cam kavanoz paşabahçe hem de. onlara yapıyorum. 6-7 tane alsan yeter..
ben de koydum düdüklüye yemeğimi. yatim tv izliyim hakettimmm. hadi görüşürüz kızlar..
Bugün çok yoruldum çekmece dolap işlerinden ya. yarın temizlikçi gelcek evi adama benzetsin. zaten kirlenmişti ben bugün iyice kirlettim özellikle mutfak yerlerini:)))))) puzzle da bitti oh misler gibi.1-2 gün dinlensin gözlerim kızımın odasının puzzle'na başlıcam inşallah
Yok canım ben de lens fln.gözlük var ama kullanmıyorum pekhadı gecmıs olsun..
gözlerim şaşıo oluo benım puzzle dan snr lens kullanıorum ya kupkuru olyo tabı :)) senın oyle bı derdın yok dımı aso, lens yok ?
evet canım aynen öyle çamaşır işleirni de hallettim ütüler de diz boyu.kızımın odasını da bir güzel sildircem yine.Her hafta silsin ki bir kokusu bir an önce çıksın odasını şekle sokmak istiyorum artıkişin zorunu yapmışsın sen tatlım çok oyalıyor çekmeceler...yarın yapsın artık gelen hatun o kadarını...
azaldı bayağı ama hala koku var maalesef. 1 ayda çıkar dedi mobilyacı zaten.Boyasındandır belkide bilmiyorum hiç.Azaldı bayağı allahtan yaz mevsmindeyiz kışın biraz zor havalanırdı o odaaso nıye kokuyo sızın bu odalar ya.. benı de kandırdılar 1 ayda cıkıo kokusu dıye gıttım aldım erkenden 3 gun fln koktu bızımkı sadece koku moku yok cok ılgınc.. boyasına gore kokuo heralde
azaldı bayağı ama hala koku var maalesef. 1 ayda çıkar dedi mobilyacı zaten.Boyasındandır belkide bilmiyorum hiç.Azaldı bayağı allahtan yaz mevsmindeyiz kışın biraz zor havalanırdı o oda
senin bayağı yüksekmiş yaa :S benimki küçücük azcık birşey 0,75 idi 2 sene öncebenım de astıgmat ama 4 derece :) yarı körüm yani lenssiz ihihihihihih
aaa bana hiçbir şey demediler.Hatta ben yarın tam hijyenik olması için çamaşır suyuyla sildirmeyi düşünüyorumsizinkinin de sabunla bıle sılınmesı yasak mı pekı? bizimkine sadece su değebılıo mobılyacı baska bısı degdırdıgınız anda gıder mobılyalar dedı
hımmmmmmm akşam göreyim bakayım ne atraksiyonlar olmuşizledim yavrum bi atraksıyon yoktu ama bı yerde yıne mmm şaşırtıcı bısıler oldu
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
sağol hayatım aman bakmak seçmek 5 dk lık iş. bir gün çıkarsınız yine bu işleri halledersiniz nolcak..
napıyolar kız bütün gün saray mı yapıyolar. sizin kapıcı bilir gelince bi sor bakalım :) ne zaman biticek ki anam bir tek bugün değilse çekilmez valla..
nalancım kışlık domates olayını ben de yapıyorum harika oluyor. gelen soruyor yemeğe ne koydun sen diye :) geçen sene 10 kilodan yapmıştım bu sene 15 kilodan yapıcam. hem çok kolay yapılıyor zahmetli değil hem de sonuç harika oluyor di mi..
ben işlerimi bitirdim bir tek balkonu yıkamadım belim ağrıdı cesaret edemedim belki gelince eşime yıkatırım. yıkar ara sıra zaten sever. yemeğimi de koydum, biraz takılim az sonra koltuğa uzanış poziyonuma geçicem :)
kızlar kışlık domatesleri nasıl yapıyorsunuz.
ben robottan geçirip buzluğa koymayı düşünüyorum.
ama yapanlardan fikir almak istiyorum.
domatesleri bir güzel yıkıyorum. kocaman bir tencerenin altını yakıyorum. posta posta domatesleri 2 ye bölüp rondoya atıyorum. su gibi oluyor zaten. tencereye ekliyorum işte rondoda çektikçe. 10 kilo kadar domatese 2 kaşık tuz koyuyorum. kaynıyor bir 15 dk falan. kapatıyorum altını. hemen sıcakken kavanozlara koyuyorum. 2 gün kadar ters çeviriyorum kavanozları gözümün önünde bir yerde duruyolar. (fışkırırsa göreyim diye) ondan sonra da yukarı mutfak dolaplarına kaldırıyorum bu kadar.
kızlar domatesi seven yapsın kışın inanılmaz rahat ve inanılmaz lezzetli oluyor. kavanozu açtığınızda da hepsini hemen kullanmak zorunda değilsiniz bir hafta kadar buzdolabında bekleyebiliyor..
hiii miracle burada bende dahil olmak üzere ne kadar tiryaki bıraktı sigarayı yapma nolur yaaa :çok üzgünüm:
bı kereden bısı olmaz kahve ıcın de sıgara ıcın de.. ama kahveyı hergun ıcıorum dıosun onu yapma bak bıldıgın kafeın yanı cocuga.. ben sadece sturbucksa gıttıgımde kahve ıcıorum kafeınlı yoksa evde hep kafeınsız ıcıorum.. kocacım saolsun dun ıkı nefes cektırdı sıgarasından ben de bayram ettım :) 1 haftadır fln cektırtmemıstı hıc :) dedıgım gıbı bı taneden bısı olmaz ama boyle dvm etme ..
canoo 3ü 1arada içiorum ben malesef ii değil hiç ama bu aralar irade sıfır bende canım bişey istedimi anında yapıyorum o gün tüm bi sigarayı da içtim kahveyle ii pok yemişim di mi...
herkese selam, sabahtan beri geçmişi okuyorum anca bitirdim
aklımda kaldığı kadarı ile
nalan odan ve kızının kıyafetleri çok güzelleri canım iyi günlerde kullanın inşallah. Ayrıca şeker olayında da senin kendi yaptığın diyetin daha başarılı olacağını düşünüyorum inşallah
prop sen de alışveriş işini bitirdin kapı süsün şahane darısı bizlerin başına
melodi oğluna maşallah iyi bakmışsın sorun olmamasına sevindim
Ben de cumartesi günü doktordaydım şeker testim yapıldı 130 çıktı yırttım yani :)
Oğlumda 900 gram olmuş keyfi yerindeymiş muhtemelen 20 kasımda alırız dedi ama netleştirmedi doğum tarihini tam olarak. Bi daha Eylül sonunda gidecekmişim. Şikayetin yoksa gelmene gerek yok dedi
selam kızlar. bugun zor bir gündü benim icin. bütün gece karnımda bir rahatsızlık baş dönmesi ve mide bulantısı vardı adam gibi uyuyamadım sabah işe gitmek için kalktım lavaboya gittim iç çamasırımda kücük bir pembe leke doktoru aradım ağrın yoksa önemli değil bazen bebek hareketinden de olabilir dedi. ben pipirikli olduğum icin eşimlke gittim doktora karnıma baktı kaskatı bu gaz sancısı değil dedi nts ye bağladılarf çok korktum kızlar orada sancı cıkmadı Allaha şükür sonra kan verdim falan herrşey normal kan sekerimde baya düşms aclık 80 tokluk 92 olmuş bu değerlerde dengemi sasırtmış olabilir. Karnım hala taş gibi oluyor buda canımı çok sıkıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun erken gelmesin bebişler tam zamanında gelsinler lütfen
yasemincim geçmiş olsun benimde akşamları çk geriliyor karnımm
nalann arkadaşım fıkfık bebişlerinizin cicilerini gördümmm çok güsellerrr :) hepsi çok şirinnn :) güle güle kullansın prenseslerr :)
körüm diyorum ya :))senin bayağı yüksekmiş yaa :S benimki küçücük azcık birşey 0,75 idi 2 sene önce2 senedir gitmedim doktora normalde her sene kontrole giderdim ben genel kontrol için.Ama sanmam değişmemiştir hala aynı görüyorum
üf saçmalama prontoyla fln sıldır ıste normal kendı mobılyana camasır suyu vuruo musun kı sen ona vurasın delii.. uyarmadılarsa ozel bı obya degıl demktır tabı..aaa bana hiçbir şey demediler.Hatta ben yarın tam hijyenik olması için çamaşır suyuyla sildirmeyi düşünüyorum
hımmmmmmm akşam göreyim bakayım ne atraksiyonlar olmuş
gorusuruz cnm bend e yemek hazırlıodum kendıme malum kocam gecıckıcek her zamankı gıbı ben de cok acıktım yıcem sımdı :))Kocacım geldi,hadi görüşürüz propcum öpüldünüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?