2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asoşum deli misin kuzum sen çamaşır suyuyla neden sildiriyosun o da leş gibi kokar boyaya zararıda olabilir, normal sabunlu ya da sade su ile sildir...

eline sağlık bu arada puzzle bitirmişsin...

ben domatesin yanı sıra menemenlik biber, taze fasulye falanda hazırlıyorum kavonozlara kışlık, çok güzel oluyo, konserve olayını herkese öneririm valla, çok büyük rahatlık...

ay nası acıkmışımmmmmm.. saldırdım resmen..
nalancım sıze de afıyet olsun ben gıdıp uzanıcam azıcık sındırıp snr gelıcem yıne .. gorusuruz cnm

gel benim dr.a sor bunu bide bakalım sana ne cevap verecek...

yani hamilelikte sigara içilmesini savunuyosun bu durumda öle mi, ben senin gibi düşünmüyorum, o zaman içki de içelim bi seferden nolur ki diye, ya da esrar da çekelim bi seferden nolu diye, kusura bakma bu senin düşüncen sen bunu savunuyo olabilirsin ben sana katiyetle katılmıyorum...

sen normal doğumu nasıl savunuyorsan bende hamilelikte sigara içilmemesini savunuyorum, içersin içmezsin senin bileceğin iş tabi...

nalancım sence hamilelikte sigara içilmesini savunuyor gibi mi görünüyorum, yoksa bir sefer olmuş bir daha olmazsa en ufak bir problem oluşmayacaktır demiş gibi mi görünüyorum? ve evet içkiden de bir sefer birşey olmaz, daha önce bunu da konuştum doktorla, ama marihuana konusunda bir bilgim yok..
bak sana şöyle anlatayım.. senin gebelik şekerin çıktı ve sana bir diyet verildi ki gebelik şekeri bebek için de ciddi anlamda riskli boyutlara gelebilir.. ama sen haftada bir gün kaçamak yapıcam bal da yicem tereyağı da diyebiliyorsun. neden ? çünkü bir seferden birşey olmayacağını sen de biliyorsun, eğer bir seferden birşey olsaydı sen de bebeğini tehlikeye atmazdın herhalde değil mi? konu zaten ben değildim sadece miracle ın üzerine abartılı gidildi bence, fınfık da geçenlerde şarap içmişti, ya da şekeri olan biri bi kaçamak yapıp tatlı da yiyor, ya da birileri yükseklere uzanıp cam siliyor vs. emin ol mesela ters bir hareket yapmak saniyelik bir şekilde erken doğumu tetikleyebilir ama bir tek sigaranın asla ve asla böyle bir ihtimali yoktur senin doktoruna da sorabiliriz tabi alışkanlık haline getirilmediği sürece.. herkes kıza sanki bebeğini hiç düşünmüyor fln gibi davrandı ben de yaptığının yanlış oldugunu ama bu kadar buyutulecek bır durum olmadıgını soyledım o kdr cnm..

ASOOOOOOO.. BUNLAR SEVİŞE SEVİŞE AŞIK OLMUŞLAR BİRBİRLERİNE DE EVLENMİŞLER HEM DE BU CUMARTESİ.... SOOKIE VE BILL.. ŞOK OLDUMMMM.. BUYUK YAZIYORUM KI GOR YANI :roflol::roflol::roflol::roflol:

nalan sen bebek odanı hazır mı almıştın yoksa yaptırmış mıydın? burda pek model yok bende duz beyaz dolap ve yatak yaptırayım dıyorum ama hala kararsızım

yuhhh nalan yani iki dakikada çocuğumun katili ilan etmişsin beni duyanda günde bi paket sişgara içiyorum ve bununla övnüyorum falan zanneder topu topu içtiğim bir sigara ki onuda doğru bulmadığımı ve iradesizlik yaptığımı söyledim ama bu kadar abartı tepki vermeye hakkın yok yani çocuğumu senden çok düşündüğüme emin olabilirsin ki propun da dediği giib doktorlarr bile çok tiryakilerde bırakamdıkları sürece günde 3 taneye kadar iizn vermiyor 9 ay boyunca içilen bi sigara ile çocuğa hiçbişey olmayacağını bilecekl kadar bilgim var ha eğer çocuğumuda bişey olursa Allah korusun emin ol burda ağlasam bile sana özel ağlamıcam nalancım sen o konuda rahat olabilirisn...

propp sağol tatlım ya ciddi ciddi düştüğüm duruma bak ben aylarca yerimden kımıldamadım bebeğime bişey olacak diye şimdi bi tane sigara içtim diye herkes süper anne kesildi başıma ya eleştirininde dozajı var insanlar içme bebeğe zararlı dedi bildiğimi içmemem gerektiğini ama iradesizlik yaptığımı doğuma kaadrda bi daha içmeyeceğimi söyledim zaten ama böyle sorumsuz falan ne oluyoruz ya akşam akşam kan beynime sıçradı...

oy benım dertli başımmm bu gencecik yaşımda kucağımda çocukla bu satte koca yolu mu beklicektim bennnnn oy ben nerelere gıdemmmm başımı nerelere vurammmmmm

canım rıca ederım de sen ya da ben ya da bı baskası ıcın dııl dogrusu bu ıste doktorla da konustum kac defa her yerden de okuyorum 1 sıfır demek degıldır elbette ama 1ın bı zararı yok kı sen de farkındasın yanı bı daha yapmamalıyım dedın.. sıgaraya genel olarak karsı bı toplumuz ya o yuzden boyle aşırı tepkıler geldı ama herkes ıyı nıyetlı bundan emınım.. burda bırının saglık durumu bozulsa topluca uzuluyoruz cunku.. sıkılma sen..

gezmekten yoruldun dimiii? ama tatlı bir huzurunda vardır eksiklerini hallettın ne guzelll

buyuk ihtimalle gezmekten kasıklarıma vurdu artık agrısı yanı.. az buz yurumedım yalnız harbıyeden tesvıkıyeye, çağlayandan asağı kagıthaneye dogru fln bayag bayag yurudum heeee 10 km yurumusumdur

ayyyyy arıyom gel artık dıye yoldayım dıyo yarım saate gelıorum dıyo dıyorum yoldaysan nası yarım saat ben karsıdan gelıorum dıyo.. hele bı gezmelere gıtmıs olsun var ya arkadaslarıyla hele bı iş ıcın olmasın valla beynını yerım onun görür o ...klava:

buyuk ihtimalle gezmekten kasıklarıma vurdu artık agrısı yanı.. az buz yurumedım yalnız harbıyeden tesvıkıyeye, çağlayandan asağı kagıthaneye dogru fln bayag bayag yurudum heeee 10 km yurumusumdur

valla bizde bi çarşıya çıktık eşimle butun mobılya magazaları 1 saat surmeden bıttı elimiz boş eve döndük kırşehir küçücük bi yer

:) niğdeye gitmiştim orası da öyle :) bi de yozgat öyle :)
karar veremedınız mı mobılyalara hala..

yok burda çilek var ordakilerde desenli. Bi yerle konuştuk düz beyaz gardolap ve yatagını yaptırabılırım . yarın kesın kararımızı vercez. e-bebektede guzel kulplar var belkı onlarla hareketlendırebılırz ama kararsızım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…