2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ınternetten bul bı model aynısını yaptır nıye duz yaptırıyım fln dıosun kı ne ıstersen yaparlar yanı eger susulu bısı ıstıosan tabı..

hemi güzel hemi de çok ucuz :S nası ıkısı bırden olabilio yaaaaaaa... keske alamanyada olaydık :)

ınternetten bul bı model aynısını yaptır nıye duz yaptırıyım fln dıosun kı ne ıstersen yaparlar yanı eger susulu bısı ıstıosan tabı..

ben sade bişey istiyorum kırık beyaz renk falan . sadece bi ayrıntı koymak lazım. magazada baktıgımız mobılyaların kulpları kotuydu çok. o nedenle hemen eve geldım baktım kulp satan bı yer varmı dıye. e-bebek de varmış . örnek model bakıyorum sımdı bakalım .

bizde hafta sonu birsürü şey aldık bebişime..
bebek arabasında çok kararsız kalmıştık concord neo travel adık, çok süper bi araba, biraz fiyatı tuzlu ama olsun..
sonra benim evim dubleks olduğu için alt katada bir yatak gerekiyordu, sepet diye diye bakınırken park yatak aldım çıktım..
zaten karyolasını, şifonyerini filan daha öne almıştık..
artık bitek ıvır zıvırlar kaldı, bebek şekeri, kapı süsü, biberon, küvet falan..
ooohhh sonunda bitiyor inş...
sizler ne alemdesiniz..

canim sagol bende cok begendim fiyatida uygun geldi ismarlayayim bari:lepi:

kocamın yemegını verdım bıtırene kdr ayaktayım hala

Zeyn kesınlıkle kacırma ben cok begendım..
Melrah sen sadece onları mı hallettın daha ben herseyını hallettım :))) eksıgım kalmadı, hıh :))
Akça karar verebıldın mı kulba :)

propcum kıyafetler filan gelecek yaz kreasyonu bile hazır:))
biberon, şeker meker nolcak bir günlük iş hallederiz..

biliyorum canım benim mutlaka iyiliğim için söylüyorlar içen başkası olsaydı emin ol bende içme diye akıl veren olurdum ben savunmuyorum zaten yaptığım şeyi konuştuk zaten öğleden sonra kızlarla fınfık yazdı melodi yazdı haklılardıda onlar söylemeden ben söyledim zaten ii bok yedim içtimde bi daha içmicem diye ama işte eleştirinin de dozajı artınca kırıldım yani zaten hassas olduğumuz zamanlar normalden çok daha kırılgan oluyor insan eleştirirken bunlarıda düşünmek gerek ...

Evet sağlıklıymış,yazılı ve görsel basında doktorların hep tavsiye ettiğini gördüm.yeğenim oldu doğar doğmaz,ikinci günü falandı sanırım..Herhangi bir problemi yoktu..Ablam ve eniştem istedi yaptırmayı..Bebekler hemen toparlanıyor,bir iki gün pansumanını yağmıştı ablam,hiç ağrısı ,sızısı olmadı..Tabi kimin yaptığı da önemli.Çocuk cerrahları yapıyor sanırım.İyi bir çocuk cerrahı bulmalı önce

Doğar doğmaz olmaz sanırım bizimkisi,bakalım nasıl,kaç kiloda doğacaklar.Ama 2,3 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum ben.
ayyyy şu garip adetlere sinir oluyorum sinir Allahtan bizde yok öyle adetler olsada annem çoktan unutmuş hepsini : )

Mevlüt yapacam ama çok az kişiyle 10-15 kişi kafi bence:umursamaz:

Çok itici geldi banakafamçokkarıştı
Ben de mevlüt düşünüyorum ama hemen değil..Kalabalık ta olmayacağız ayrıca,yoksa ben de dayanamam

Geçmiş olsun ..Neyse bak,sancın çıkmamış,arkadaşların dediği gibi hepimizin karnı zaman zaman sertleşebiliyor

Melodi ve aslı bebeklerinize maşallah diyorum

Ben geldim ,sen gidiyosun..Hadi git bakalım,kocanı yalnız bırakma.:smiley-cool:
Dilemmacım o saatte gelirsen ben giderim tabi :) Dün geberıodum o saate kdr kocamın anahtarı olmadığı için beklemek zorunda kaldım çok yorulmuştum dün.. çok da erken kalkıorum dayanamıyorm snr o saate kdr :) belkı bugun kavuşuruzdelikafadulden
propcum kıyafetler filan gelecek yaz kreasyonu bile hazır:))
biberon, şeker meker nolcak bir günlük iş hallederiz..
tabi ki oyle ben ıkı toplu alısverıste butuuun eksıgını gedıgını tamamlamıstım zzten sana gıcıklık olsun dıye soyluorum ben

temam , kırılmak gücenmek yok hepiiiiiimiiiiizzzzzzz kardeeeeeşşiiiizzzzzzzzz zemuszemus ihihihihihih

günaydın millet.. zınk dıye ayaklandım yıne7.30da gıdıp kahvaltı hazırlıım sonra da spora gıtcem zati.. gorusuruz..

ben de kahvaltı hazırlıyorum ama kocamı yataktan kaldıramıorum çok yorgun düştü ya kac gundur pofff... yapıstı kaldı yataga..

ben de kahvaltı hazırlıyorum ama kocamı yataktan kaldıramıorum çok yorgun düştü ya kac gundur pofff... yapıstı kaldı yataga..

yazık ya ben uyku delisi bi insan olarak hiç kıyamam uyuyana ama mecbur kalkacak di mi sende benim gibi çenenle yıprat hadi kalk hadi kalk diye ben bıktııryorum sabahları takılmış plak gibi hadi hadi diye:) sende çok yorma kendini sporda bugün prop dergiye falan kaptırma kendini kaç gündür yürüyüş yapıosun zaten bi şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…