ınternetten bul bı model aynısını yaptır nıye duz yaptırıyım fln dıosun kı ne ıstersen yaparlar yanı eger susulu bısı ıstıosan tabı..yok burda çilek var ordakilerde desenli. Bi yerle konuştuk düz beyaz gardolap ve yatagını yaptırabılırım . yarın kesın kararımızı vercez. e-bebektede guzel kulplar var belkı onlarla hareketlendırebılırz ama kararsızım(
ınternetten bul bı model aynısını yaptır nıye duz yaptırıyım fln dıosun kı ne ıstersen yaparlar yanı eger susulu bısı ıstıosan tabı..
yuh be bu e-bebekte de yok yok yani kulp bıle varmıymış ardiye mübarek :))
ınternetten bul bı model aynısını yaptır nıye duz yaptırıyım fln dıosun kı ne ıstersen yaparlar yanı eger susulu bısı ıstıosan tabı..
hemi güzel hemi de çok ucuz :S nası ıkısı bırden olabilio yaaaaaaa... keske alamanyada olaydık :)
canım rıca ederım de sen ya da ben ya da bı baskası ıcın dııl dogrusu bu ıste doktorla da konustum kac defa her yerden de okuyorum 1 sıfır demek degıldır elbette ama 1ın bı zararı yok kı sen de farkındasın yanı bı daha yapmamalıyım dedın.. sıgaraya genel olarak karsı bı toplumuz ya o yuzden boyle aşırı tepkıler geldı ama herkes ıyı nıyetlı bundan emınım.. burda bırının saglık durumu bozulsa topluca uzuluyoruz cunku.. sıkılma sen..
Evet sağlıklıymış,yazılı ve görsel basında doktorların hep tavsiye ettiğini gördüm.yeğenim oldu doğar doğmaz,ikinci günü falandı sanırım..Herhangi bir problemi yoktu..Ablam ve eniştem istedi yaptırmayı..Bebekler hemen toparlanıyor,bir iki gün pansumanını yağmıştı ablam,hiç ağrısı ,sızısı olmadı..Tabi kimin yaptığı da önemli.Çocuk cerrahları yapıyor sanırım.İyi bir çocuk cerrahı bulmalı önceYa arkadaşlar erkek bebeği olacak bacılarr sünnet olayı için ne düşünüyorsunuz ablam yaptıralım heemn diyorrr prop bijoo melodi aklıma gelmeğen diğer erkek annne adayları bu konudaki fikirlerinizi paylaşalım mı
ne düşünüyorsunuz doğar doğmaz sünnet yaptırmak sağlıklı mı?
ayyyy şu garip adetlere sinir oluyorum sinir Allahtan bizde yok öyle adetler olsada annem çoktan unutmuş hepsini : )
Mevlüt yapacam ama çok az kişiyle 10-15 kişi kafi bence:umursamaz:
Çok itici geldi banakafamçokkarıştıhazalcım doğu yatağını yabancı gözle anlatimm.. hmm belinin yüksekliğinde bir yatak düşün. her tarafı süsleniyor. cibinlikler tüller işlemeli örtüler falan.. ne bulunursa süslü püslü takıyolar yatağa. sonra da anne bebeği alıyor geceliğini giyiyor, bütün mevlüd boyunca oturuyor o yatakta :)
çok garibime gitmişti benim ama heryerin bir adeti var tabi. ben uygulamicam çünkü yoktur bizde böyle şeyler. kayınvalidem de buralı değil zaten..
Geçmiş olsun ..Neyse bak,sancın çıkmamış,arkadaşların dediği gibi hepimizin karnı zaman zaman sertleşebiliyorselam kızlar. bugun zor bir gündü benim icin. bütün gece karnımda bir rahatsızlık baş dönmesi ve mide bulantısı vardı adam gibi uyuyamadım sabah işe gitmek için kalktım lavaboya gittim iç çamasırımda kücük bir pembe leke doktoru aradım ağrın yoksa önemli değil bazen bebek hareketinden de olabilir dedi. ben pipirikli olduğum icin eşimlke gittim doktora karnıma baktı kaskatı bu gaz sancısı değil dedi nts ye bağladılarf çok korktum kızlar orada sancı cıkmadı Allaha şükür sonra kan verdim falan herrşey normal kan sekerimde baya düşms aclık 80 tokluk 92 olmuş bu değerlerde dengemi sasırtmış olabilir. Karnım hala taş gibi oluyor buda canımı çok sıkıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun erken gelmesin bebişler tam zamanında gelsinler lütfen
Dilemmacım o saatte gelirsen ben giderim tabi :) Dün geberıodum o saate kdr kocamın anahtarı olmadığı için beklemek zorunda kaldım çok yorulmuştum dün.. çok da erken kalkıorum dayanamıyorm snr o saate kdr :) belkı bugun kavuşuruzdelikafaduldenBen geldim ,sen gidiyosun..Hadi git bakalım,kocanı yalnız bırakma.:smiley-cool:
tabi ki oyle ben ıkı toplu alısverıste butuuun eksıgını gedıgını tamamlamıstım zzten sana gıcıklık olsun dıye soyluorum benpropcum kıyafetler filan gelecek yaz kreasyonu bile hazır:))
biberon, şeker meker nolcak bir günlük iş hallederiz..
biliyorum canım benim mutlaka iyiliğim için söylüyorlar içen başkası olsaydı emin ol bende içme diye akıl veren olurdum ben savunmuyorum zaten yaptığım şeyi konuştuk zaten öğleden sonra kızlarla fınfık yazdı melodi yazdı haklılardıda onlar söylemeden ben söyledim zaten ii bok yedim içtimde bi daha içmicem diye ama işte eleştirinin de dozajı artınca kırıldım yani zaten hassas olduğumuz zamanlar normalden çok daha kırılgan oluyor insan eleştirirken bunlarıda düşünmek gerek ...
ben de kahvaltı hazırlıyorum ama kocamı yataktan kaldıramıorum çok yorgun düştü ya kac gundur pofff... yapıstı kaldı yataga..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?