kavanozlar mutfak dolabında bekliyor canım..prop bijo çok güzeller kapı süsleriniz bayanssulusmile
propppp aldığın gecelikleri eklesene bi. görelim kokoşluğunu zemuszemus
bijooooo kavanozlar kullanılana kadar buzdolabındamı yoksa normal dolaptamı beklicek
günaydın figen..günaydın prop günaydın miracle bijoux günaydınnnnnnnn
günaydın figen.. herkes 'S'' ile yazılıo 'Z' ile değil, ay bı sen kaldın nolr sen de duzgun yaz artık valla takıntı yaptım ııce :S
miracle bugun 2 dergı bıtırcem :))
bana günaydın yok mu bijomafoldumben
dur sana özel günaydın dicektim Şeniz:jeyyar:Şeniz:jeyyar:
valla annemler öyle dıyo sokakta doguruverceksın dıyolar :)anlaşıldı yürürken doğuruverecen sen bu kuzuyu:))
dur sana özel günaydın dicektim Şeniz:jeyyar:Şeniz:jeyyar:
oooo bijo şurda kaç kişiyiz online olan bize niye günaydın demiosunsenağlama
oy kuzum sana da özel günaydın gel seni de öpim Şenizoooo bijo şurda kaç kişiyiz online olan bize niye günaydın demiosunsenağlama
oy kuzum sana da özel günaydın gel seni de öpim Şeniz
ya diğer topiklere bakıyodum sonra toptan günaydın dicektim.
zaten prop göbeğime sönmüş demiş çok kırıldım :1closedeyes:
günaydın figen.. herkes 'S'' ile yazılıo 'Z' ile değil, ay bı sen kaldın nolr sen de duzgun yaz artık valla takıntı yaptım ııce :S
miracle bugun 2 dergı bıtırcem :))
günaydın herkese
bugün bi tembelim sormayın. kalkıcam kahvaltı edip duş alıcam ondan sonra da başka işim yok. üşenmezsem belki yüncüye gidip yün alırım arkadaşımın bebeğine battaniye örücem.. bir de yüncüye gidip toprağın yastıklarını yaptırırım eğer yürüyebilirsem o kadar..
yakın arkadaşım var istanbullu demiştim ya dün sezeryan tarihi aldı 6 eylül akannehir uras ımız gelicekkk az kaldı ay çok heyecanlı :bbo:[/QUOT
hava serin bugün çık kıss gece serindi vallahi üşüdümmm
Günaydın herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?