2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkeze çokkkkkkkkk uykum var gece eşimle sivri sinek avı yaptık ya kocaman bişi nasıl ısırdıysa kaşın kaşın gecenin bir vakti yastık elimizde hiç uyumadım hiççççç çok uykusuzumm çok

günaydın figen.. herkes 'S'' ile yazılıo 'Z' ile değil, ay bı sen kaldın nolr sen de duzgun yaz artık valla takıntı yaptım ııce :S

miracle bugun 2 dergı bıtırcem :))

kavanozlar mutfak dolabında bekliyor canım..

günaydın prop günaydın miracle bijoux günaydınnnnnnnn
günaydın figen..

oooo bijo şurda kaç kişiyiz online olan bize niye günaydın demiosunsenağlama
oy kuzum sana da özel günaydın gel seni de öpim Şeniz

ya diğer topiklere bakıyodum sonra toptan günaydın dicektim.

zaten prop göbeğime sönmüş demiş çok kırıldım :1closedeyes:

günaydın herkese
bugün bi tembelim sormayın. kalkıcam kahvaltı edip duş alıcam ondan sonra da başka işim yok. üşenmezsem belki yüncüye gidip yün alırım arkadaşımın bebeğine battaniye örücem.. bir de yüncüye gidip toprağın yastıklarını yaptırırım eğer yürüyebilirsem o kadar..

yakın arkadaşım var istanbullu demiştim ya dün sezeryan tarihi aldı 6 eylül akannehir uras ımız gelicekkk az kaldı ay çok heyecanlı :bbo:

günaydın herkese, gününüz güzel geçsin inşallah. İstanbul bugün yine çok sıcak, birkaç gün rahat nefes almıştık yine pişecez bugün anlaşılan

günaydın figen.. herkes 'S'' ile yazılıo 'Z' ile değil, ay bı sen kaldın nolr sen de duzgun yaz artık valla takıntı yaptım ııce :S

miracle bugun 2 dergı bıtırcem :))

dikkat ederiz prop pardon yani :):) o dilbilgisi kurallarına uymak lazım dimi yanlış yazmayalım .):):) başka arkadaşlar düzelttimi ben mi kaldım sadece ayy dikkat edeyimmm o zamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…