2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
figen sana dııl, ayrıca ne dılbıgısı allasen burda kım dıkkat edıo ona sadece herkes lafına takıntı yaptım o kdr..

ulan karar verın sıcak mı soerın mı sımdı spora gıdıcıım ben sıze soylerım gelınce nasılmıs :) hadı gorusuruz kızlarrr

yok nan sıcak falan değildi sabah 7 ile 8 arasında..

içimden geldi gel bi öpim Şeniz

Aslı hangi istanbul sıcak bugün sabah arabada gelirken camları açtılar üşüdüm valla :bbo:

yok nan sıcak falan değildi sabah 7 ile 8 arasında..

tatlım ben 8:10 da çıktım evden ben de araba ile geliyorum işe ama piştim ayrıca şirkette çook sıcak klima fayda etmiyor bile, ya da ben mi çok sıcaklıyorum acaba

günaydın kızlar

bende sabahın köründe diktim gözleri havaya üstelik gece 3 gibi yattım hayret ben bu hormonları anlamadım gitti bi uykuluyum bi uykusuz bi iştehlıyım bi iştahsız neyse anlayana kadar doğururum heralde sempatiksalakcinni
ama hafiften başım ağrıyo inşallah artmaz zehir etmez günümü bana

ASOOOOOOO.. BUNLAR SEVİŞE SEVİŞE AŞIK OLMUŞLAR BİRBİRLERİNE DE EVLENMİŞLER HEM DE BU CUMARTESİ.... SOOKIE VE BILL.. ŞOK OLDUMMMM.. BUYUK YAZIYORUM KI GOR YANI :roflol::roflol::roflol::roflol:
OHAAAAAAAAAAAAAAA DİYORUM :d:d:d BEN DE BÜYÜK YAZIYORUM Kİ GÖR DİYE ACAYİP ŞAŞIRDIM YAA. BU BILL MANYAK SOOKIE VAMPIRLERE BENZIYOR ZATEN :dD AHH BILL AHH YAZIK ETTIN KENDINE :d

burası çooooooooooooookkkkk sıcahhhhhhhh
benim vücut ısımda anormal olunca sürekli
yanıyoruuuuuuuuuuummmmm uleeeenn diye geziyorum kafamçokkarıştı

ah asocum ah :1no2: hiç öyle bi umudum yok antalyada yaşıyorum burda hava ekim başında anca serinler oda klima açmayız sadece okadar zaten hava serinlesede benim vücut ısım hep tavanda
malum 6 aydır parise vize çıkmadı onunda etkisi vardır heralde :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…