günaydın canım..
içimden geldi gel bi öpim Şeniz
Aslı hangi istanbul sıcak bugün sabah arabada gelirken camları açtılar üşüdüm valla :bbo:
figen sana dııl, ayrıca ne dılbıgısı allasen burda kım dıkkat edıo ona sadece herkes lafına takıntı yaptım o kdr..
ulan karar verın sıcak mı soerın mı sımdı spora gıdıcıım ben sıze soylerım gelınce nasılmıs :) hadı gorusuruz kızlarrr
figen sana dııl, ayrıca ne dılbıgısı allasen burda kım dıkkat edıo ona sadece herkes lafına takıntı yaptım o kdr..
ulan karar verın sıcak mı soerın mı sımdı spora gıdıcıım ben sıze soylerım gelınce nasılmıs :) hadı gorusuruz kızlarrr[/QUOT
hee anladım bende yanlış anlamışım o zaman seniii :) azcık ucundan bozulduydum :) )
serin hava yaa sabah hırka aldım yanıma üşüdüm hafiften gecede artık eskisi gibi değil serin yaniii
ohh iyi yaa serin olsunnn
içimden geldi gel bi öpim Şeniz
Aslı hangi istanbul sıcak bugün sabah arabada gelirken camları açtılar üşüdüm valla :bbo:
yok nan sıcak falan değildi sabah 7 ile 8 arasında..
tatlım ben 8:10 da çıktım evden ben de araba ile geliyorum işe ama piştim ayrıca şirkette çook sıcak klima fayda etmiyor bile, ya da ben mi çok sıcaklıyorum acaba
OHAAAAAAAAAAAAAAA DİYORUM :d:d:d BEN DE BÜYÜK YAZIYORUM Kİ GÖR DİYE ACAYİP ŞAŞIRDIM YAA. BU BILL MANYAK SOOKIE VAMPIRLERE BENZIYOR ZATEN :dD AHH BILL AHH YAZIK ETTIN KENDINE :dASOOOOOOO.. BUNLAR SEVİŞE SEVİŞE AŞIK OLMUŞLAR BİRBİRLERİNE DE EVLENMİŞLER HEM DE BU CUMARTESİ.... SOOKIE VE BILL.. ŞOK OLDUMMMM.. BUYUK YAZIYORUM KI GOR YANI :roflol::roflol::roflol::roflol:
ateşli hatun az daha dayan havalar serinlemeye başlıyor=))burası çooooooooooooookkkkk sıcahhhhhhhh
benim vücut ısımda anormal olunca sürekli
yanıyoruuuuuuuuuuummmmm uleeeenn diye geziyorum kafamçokkarıştı
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Günaydın aslıcım,iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?günaydın canım iyidir sen nasılsın
Günaydın canımmm napiyin:)günaydın aso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?