2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
antalyadaysan sen daha çok yanarsın hele bir de parise 6 aydır vize çıkmadıysa allah diyorum :) bizim de 3 hafta fln oldu nerdeyse 1 ay olcak yakında.Benim adam paristen korkar oldu benim yerimde sen olsan anlardın beni içinde biri kıpır kıpır ediyor dikkatimi veremiyorum diyor ben ona sorarım doğumdan sonra ama. ona ceza 2 ay daha beklesin doğumdan sonra

Günaydın aslıcım,iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?

sağol canım sıcaklarda çalışmaya çalışıyorum işte

:)) paris olayı süper oldu ya

asocum puzzle ları aldın bizi unuttun :umursamaz:
ah canımmm olur mu hiç öyle şey unutur muyum hiç sizi.benim bir huyum var bir şeye başladım mı bitirmem lazım takıntılıyım azcık başlama bitirme konularında hatta ben bir obsesifim doktor onaylı Taktım mı takarım bahar perisi çok güzel oldu canım var yaaa acayip güzel oldu hem de.En kısa zamanda çerçeveletip resmini çekerim gör diye.Puzzle halısı siparişi verdim gelsin de ona koyup çerçeveciye götüreyim ama çerçevesiz hali bile çok güzel oldu.

yavaş yavaş gidin nan parise acele etmeden, bişicik olmaz sempatiksalakcinni

sağol canım sıcaklarda çalışmaya çalışıyorum işte

:)) paris olayı süper oldu ya
evet ya hem de nasıl benimkine dedi beni bir parise götürmüyosun diye gülüyor
Napim çalışıyoruz kızımla sabah sabah boshayallersmile
kolay gelsin aşkolar bende de temizlikçi var.evimi aklayıp paklıyor karı ütüler kabus gibi zaten

aynen öyle bişey olmaz ben de diyorum ama benim koca tırsıyor.Ondan bu performansı hiç beklemezdim valla.Boynuz mu yediriyor ne yapıyor anlamadım valla zaten huyu suyu da değişti herifimin

ayyy etme kız günatır bee :roflol: adam haklı sıpalar çok hareketli biyerine dokunsa kıpır kıpır hadi biz alıştıkta garip gelir onlara valla bizim 6 aydır vize yok bide doğuma kadar ve sonraki muhtemel 40 gün oy oy oy kardeş olucaz amanın bilmiyorumkismile

Dün "Bitmeyen Şarkı'yı" izledik beğendim ben güzle bir dizi gibi görünüyor.Kadrosu sağlam.
Bir de bu aralar soner sarıkabadayının gün doğmaz şarkısına takmış durumdayım acayip şekilde.

Bizde vize var ama icraat yok 6 ay da amma uzunmuş ya.Benimki korkar oldu niye bilmiyorum olurmuş bazı baba adaylarında böyle psikolojik olaylar. hatta bazı baba adaylarında çocuğum görür durumları bile olabiliyormuş şaka gibi yaaa çocuk nerden görcekse tövbe yarabbim

aynen öyle bişey olmaz ben de diyorum ama benim koca tırsıyor.Ondan bu performansı hiç beklemezdim valla.Boynuz mu yediriyor ne yapıyor anlamadım valla zaten huyu suyu da değişti herifimin

aman diyim aso dikkat et bu döneler tehlikeli dönemler nefesini ensesinde hissettir yavrim : ))

Bende dikkat ediyorum ama henüz bir değişiklik göremiyorum kendisinde..

Ama varya bir hissedeyim öyle birşey dünyasını başına yıkarım kızının yüzünü bile göstermem ona bilir beni ebesini dürterim alimallah..:roflol:

ah fınfıkcım ah bizim konsolos doktor vize vermiyor kanamam olmuştuya
paris bana çooookkk uzak ben şöyle bodrumla filan yetinicem artık

amaaaan sabah sabah bana ne olduysa kendimi hem efkarlı hem azgın hissediyorum sempatiksalakcinni

Gün doğmazsa sana da doğmaz,mutluluksa yüzüne bakmaz.Aşk gelir de kapını çalmaz son gelir de haberin olmaz. alllaaaahh :)

ne bilim ya benim hormonlardan öyle hissediyorum ya da bilmiyorum kafası dolu adamın.Önceden daha ilgiliydi fln ne bilim valla :S
sen yine iyisin beni bir boynuzlasın onu var yaaa o parise götürme aracını keser rondolar yediririm ona ki bir daha diktiremesin.üstüne de tekmeyi basar atarım evden onu ne bk yerse yesin zaten onsuz karılar da onu istemez

bahar perisini ben de alıcamm. eşime gösterdim bayıldı hemen sipariş ver dedi. üşenmediğim bir ara vericem. hatta şunu da beraberinde alıcam salona. bahar perisini de oturma odama asıcam inşş.. ama ne zamann bütünlemelerden sonra
Educa 2000 Parça The Accolade, E.B.Leighton Puzzle - - Puzzle Depo

neyse napıcan üstüne gitme o taraftan bakınca haklı adam
şöyle yap iyi tarafından bak özlersiniz birbirinizi kavuşmak daha heyecanlı olur hem dinlenmiş olursun hemde enfeksiyon riskinden uzak olursun

hey allahım banada bak polyanna oldum
karışık duygular içindeyim bu sabah delikafadulden

hormonlardandır canım az kaldı hadi bakalımsempatiksalakcinni

ıyyyyy:roflol::roflol:

günaydınn annişlerr.. herkes puzzle a merak sardı bende önceden 1000 ve 1500 parça yapmıştım. nasılsa evde olucam şöyle 2000 lik 3000 lik bişey bakayımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…