2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kociş ufaktan kıpırdanmaya başladı kahvaltı hazırlıyım ben az yiycem dün camış gibi yemişimde söylemesi ayıp bilmiyorumkismile sonra tekrar geliyim zemuszemus

bu ikinci alcağın d agüzel bundan nalanda da mı vardı acaba? yanlış hatırlamıyosam öyle bir şeydi.al ya vakit geçiyor hem de çok güzel oluyor evde.
yaa tabi ne özlemek ne özlemek
hormonlardandır canım az kaldı hadi bakalımsempatiksalakcinni

ıyyyyy:roflol::roflol:
iğrenç

kızlar kasım annelerimizin grup msn adresi var. burdan veremiyorum ama biz aso başak falan konuşuyoruz arada sırada zevkli oluyor.. eklemek isteyenler bana veya aso ya özel mesaj atsınlar verelim adresi eklesinler..

günaydin kizlaaaaaarrrrr a.s.

yine bi paris konusu almiş başini gidio :))

kızlar kasım annelerimizin grup msn adresi var. burdan veremiyorum ama biz aso başak falan konuşuyoruz arada sırada zevkli oluyor.. eklemek isteyenler bana veya aso ya özel mesaj atsınlar verelim adresi eklesinler..
Evet ya bencede duyan duymayan kalmasın hadi kızlar hadi hadi hadi gelin artık :)

kizlar çanta hazirlayan varmi aranizda?

nasil bir çanta kullanmak gerek onca şey nasil siğcak bi çantaya :)))

fairylike bende düşünüyorum onca şey nasıl sığacak diye.
acaba diyorum tekerlekli valizi mi hazırlasam. tatile gider gibi.

fairylike bende düşünüyorum onca şey nasıl sığacak diye.
acaba diyorum tekerlekli valizi mi hazırlasam. tatile gider gibi.

yazmıştım ama ben tekerlekli valizlerin en küçüğünden alıcam. sonra da toprak kullanır :)

nalan sen bebek odanı hazır mı almıştın yoksa yaptırmış mıydın? burda pek model yok bende duz beyaz dolap ve yatak yaptırayım dıyorum ama hala kararsızım

Modokoda yaptırdım canım...

Ben rahatım bana ne çocuk benim değil ki...

Hakkım var, sana mı sorcam nasıl eleştiri yapıcamı, sen gelip herkese açık bi topicte sigara içtiğini sölersen, isteyenin istediği yorumu yapma hakkı var, yapılacak sert eleştirileri kaldıramayacaksan o zaman gelip burda böle bi itirafta bulunmayacaksın...

prop seni destekledi diye bana ahkam kesmeye kalkma...diyorum ve bu konuya son noktayı koyuyorum, topicte yazışan diğer arkadaşları germenin alemi yok...

Bizde izledik bencede fena bi diziye benzemiyor...

Evet ya bencede duyan duymayan kalmasın hadi kızlar hadi hadi hadi gelin artık :)

ne msn grubu ya, ben msn i açmayı unutuyorum hep, asoşum da farkındadır bunun zaten...

he bu puzzle ı biliyorum bizde bunu düşünmüştük bi ara sonra vazgeçtik nedense...güzel bi puzzle...

hoşgeldin canım,
hoşumuza gitti nalancım ne dersin zor gibi ama di mi?

ben de duş alıcam sonra yün almaya gidicem ama kaldırabilirsem totomu -tatlicadiarzu-

hoşgeldin canım,

ben de duş alıcam sonra yün almaya gidicem ama kaldırabilirsem totomu -tatlicadiarzu-

valla çok güzel bi tablo, bizde beğenmiştik sonra niye vazgeçtik hatırlamıyorum, kesin başka bi puzzle daha çok beğendik onu aldık, aslında zor değildir, biz nasıl yapıyoruz biliyo musun...

önce bütün puzzle parçalarını renklerine göre ufak kaselerin içine pay ediyoruz bunu yaparkende çerçeve parçalarını çıkartıyoruz, önce çerçeveyi birleştiriyoruz sonra yaptığımız renk ayrımına göre eşim bi renk bende başka bi renk alıp öle devam ediyoruz...öle çok basit oluyo ve çabucak bitiyo...tavsiye ederim canım...

hoşgeldin canım,

nası örüyosun battaniye banada tarif etsene kız bende örim bari, nasıl ip kullanıyosun felan, zor değil dimi benim gibi örgüyü az bilen biride yapabilir mi?

ay banada meşgale olur valla, bende hafta sonu ip alıp başlarım...

hayır olmaz ben örücem duru'ya :umursamaz:

sana başka bişe bulalımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…