bu ikinci alcağın d agüzel bundan nalanda da mı vardı acaba? yanlış hatırlamıyosam öyle bir şeydi.al ya vakit geçiyor hem de çok güzel oluyor evde.bahar perisini ben de alıcamm. eşime gösterdim bayıldı hemen sipariş ver dedi. üşenmediğim bir ara vericem. hatta şunu da beraberinde alıcam salona. bahar perisini de oturma odama asıcam inşş.. ama ne zamann bütünlemelerden sonra
Educa 2000 Parça The Accolade, E.B.Leighton Puzzle - - Puzzle Depo
neyse napıcan üstüne gitme o taraftan bakınca haklı adam
şöyle yap iyi tarafından bak özlersiniz birbirinizi kavuşmak daha heyecanlı olur hem dinlenmiş olursun hemde enfeksiyon riskinden uzak olursun
hey allahım banada bak polyanna oldum
karışık duygular içindeyim bu sabah delikafadulden
iğrençhormonlardandır canım az kaldı hadi bakalımsempatiksalakcinni
ıyyyyy:roflol::roflol:
günaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın kızlar:)günaydın kızlar nasılsınız.
Evet ya bencede duyan duymayan kalmasın hadi kızlar hadi hadi hadi gelin artık :)kızlar kasım annelerimizin grup msn adresi var. burdan veremiyorum ama biz aso başak falan konuşuyoruz arada sırada zevkli oluyor.. eklemek isteyenler bana veya aso ya özel mesaj atsınlar verelim adresi eklesinler..
Günaydıngünaydin kizlaaaaaarrrrr a.s.
yine bi paris konusu almiş başini gidio :))
fairylike bende düşünüyorum onca şey nasıl sığacak diye.
acaba diyorum tekerlekli valizi mi hazırlasam. tatile gider gibi.
nalan sen bebek odanı hazır mı almıştın yoksa yaptırmış mıydın? burda pek model yok bende duz beyaz dolap ve yatak yaptırayım dıyorum ama hala kararsızım
yuhhh nalan yani iki dakikada çocuğumun katili ilan etmişsin beni duyanda günde bi paket sişgara içiyorum ve bununla övnüyorum falan zanneder topu topu içtiğim bir sigara ki onuda doğru bulmadığımı ve iradesizlik yaptığımı söyledim ama bu kadar abartı tepki vermeye hakkın yok yani çocuğumu senden çok düşündüğüme emin olabilirsin ki propun da dediği giib doktorlarr bile çok tiryakilerde bırakamdıkları sürece günde 3 taneye kadar iizn vermiyor 9 ay boyunca içilen bi sigara ile çocuğa hiçbişey olmayacağını bilecekl kadar bilgim var ha eğer çocuğumuda bişey olursa Allah korusun emin ol burda ağlasam bile sana özel ağlamıcam nalancım sen o konuda rahat olabilirisn...
Dün "Bitmeyen Şarkı'yı" izledik beğendim ben güzle bir dizi gibi görünüyor.Kadrosu sağlam.
Bir de bu aralar soner sarıkabadayının gün doğmaz şarkısına takmış durumdayım acayip şekilde.
Evet ya bencede duyan duymayan kalmasın hadi kızlar hadi hadi hadi gelin artık :)
bahar perisini ben de alıcamm. eşime gösterdim bayıldı hemen sipariş ver dedi. üşenmediğim bir ara vericem. hatta şunu da beraberinde alıcam salona. bahar perisini de oturma odama asıcam inşş.. ama ne zamann bütünlemelerden sonra
Educa 2000 Parça The Accolade, E.B.Leighton Puzzle - - Puzzle Depo
he bu puzzle ı biliyorum bizde bunu düşünmüştük bi ara sonra vazgeçtik nedense...güzel bi puzzle...
hoşgeldin canım,
hoşumuza gitti nalancım ne dersin zor gibi ama di mi?
ben de duş alıcam sonra yün almaya gidicem ama kaldırabilirsem totomu -tatlicadiarzu-
hoşgeldin canım,
hoşumuza gitti nalancım ne dersin zor gibi ama di mi?
ben de duş alıcam sonra yün almaya gidicem ama kaldırabilirsem totomu -tatlicadiarzu-
hayır olmaz ben örücem duru'ya :umursamaz:nası örüyosun battaniye banada tarif etsene kız bende örim bari, nasıl ip kullanıyosun felan, zor değil dimi benim gibi örgüyü az bilen biride yapabilir mi?
ay banada meşgale olur valla, bende hafta sonu ip alıp başlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?