2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selaaammm opuyorumnanaktan
kaç gündür giremiyordum özlemişim :))
bizde bebeğimizin beşiğini aldıkkkk . ana dizi aldık bide.. gündüzleri oturma odasında yanımda yatırırım diye... dönence aldıkk ...ufak tefek bişiylerde alındı. ( tırnak makası,burun aspiratörü, ıslak mendil ... )
az bişiyler kaldı alıncak . beşiğimiz haftaya gelcek. :sm_cool::teytey::dance:

ana kucağı dimi anadizi dediğin şey? ben de ana kucağı alcam daha nerden aldın resmi var mı? ben de salonda dursun diye beşik gibi bişey almayı düşünüyorum ama bakmadım daha onlara.

herkese selam nasilsiniz? burda yagmur yagiyooo cok guzel ama esim ise giderken ole bi ruzgar vardiki korktum valla once isi gittiginde hava aydinlikti simdi karanlik oluo valla korkuyom artik isiklari acip yatiyorum..

ben şu park yatağa hala karar veremedim.Onun da içine yatak alınması gerekiyor bir de dimi?mesela tatile gidiyoruz diyelim aldım park yatağı katladım içindeki yatağını nasıl sığdırcam arabaya?bir de ilk doğduğunda yatak odasına koymak için de alsam diyorum ama oof karar veremedim siz napcaksınız bu işleri

hayırlı olsun canım, bebeğin güle güle kullansın...

yaaa bende tam park yataklara bakıyordum bak ne iyi oldu had karar verelim :)

bende yazlığa falan giderken götürürüm diye hep park yatak düşünüyorum ama dediğin gibi olursa nasıl olacak yatak işi :S

cnm sepet alabilirsin ilk doğduğunda yanında durması için dediğin gibi park yatak çok iyi biryere giderken ki sen annenlere gidiyorsun uzun süre kalıyorsun ama yatak olayı var dediğin gibi

annenlere bırakırsın park yatağı öyle yaparsın:)

gule gule kullansin kizin yarencim opuyorumnanaktan

bende yazlığa falan giderken götürürüm diye hep park yatak düşünüyorum ama dediğin gibi olursa nasıl olacak yatak işi :S
:) aynen yaa karar verelim bencede. sen ilk doğduğunda yanında yatması için neye koycaksın mesela? park yatağın o içine de yatak alma olayı kötü :S düşünsene yazlığa giderken haydaa bide yatak koy arabaya sığmaz mümkün değil bebek arabası valizler fln. ben şdimi bile tatile giderken ancak sığıyorum arabaya. düşün sadece bir büyük valiz ayakkabı terlik götürüyorum kıyefetler cabası :S bakım kremlerim içn bile küçük bir çantam var ancak sığıyor :S

ben aldım yatakları öyle mobilya beşik yatağı gibi kalın değil daha ince bagajın en altına koyarsınız yer kaplamaz üstüne bavulları koyarsınız yada arka koltuğa rahatça koyulabilir =)

ana kucağı dimi anadizi dediğin şey? ben de ana kucağı alcam daha nerden aldın resmi var mı? ben de salonda dursun diye beşik gibi bişey almayı düşünüyorum ama bakmadım daha onlara.

benım aldığıma ana dizi deniliyormuş :))
resim ekliyim cnm

ilk zamanlarda benim yanımda olur 2 ay kadar sonra odasına beşiğine yatırırım diye düşündüm yanımda olabilmesi içinde park yatak alırım ve sonrada en azından seyahatlerde çocuk sefil olmaz kullanırım diye düşündüm ama dediğin gibi bende tatile giderken kendi eşyalarımı zor sığdırıyorum bagaja yatak olayı benide düşündürdü:S

ben aldım yatakları öyle mobilya beşik yatağı gibi kalın değil daha ince bagajın en altına koyarsınız yer kaplamaz üstüne bavulları koyarsınız yada arka koltuğa rahatça koyulabilir =)

tamam da o yatağın üstünde uzun süre yatırmak sağlıklı değilmiş şilte diyorlar ona eğer uzun süre yatırırsak yatak almak zorundayız yani :S

nevet canım park yatakların içine yatak alınıyor bildiğin yaylı yatak gibi. eltimin kızı aldı ondan biliyorum. ayrıca onunkine mi özel bilmiyorum ama öyle katlanması falan da çok kolay değil vida falan sökülüyor bir saat. eğer yanında yatırmak için istiyorsan sepet düşün derim ben.
şöyle de yapabilirsin ilk aylar kendi odan için park yatak alırsın yatağıyla. sonra artık bi şekilde götürürsün annenlerde orda kalır çünkü bildiğim kadarıyla 4-5 yaşlarına kadar yatıyolar o yataklarda. sonuçta oraya sürekli lazım olacak.. bizimkiler de alıcaklar yazlığa toprak için bi park yatak mesela.

ben almicam bişey, ilk 2 ay onun odasına alacağım çekyatta yatıcaz. sonra alışsın odasına zaten kapılarımız bitişik..

tamam da o yatağın üstünde uzun süre yatırmak sağlıklı değilmiş şilte diyorlar ona eğer uzun süre yatırırsak yatak almak zorundayız yani :S

şilte ayrı bişi olm onun üstüne yatırılmaz tebiki
yatağı şiltenin üstüne koyuyosun zaten
yarın yada akşama foto çekerim görersin ben 2 tane aldım park beşik biri anamın evine biri benim eve :S
2sinin yatağıda farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…