hayır olmaz ben örücem duru'ya :umursamaz:
sana başka bişe bulalımm :)
niye bana örgü örmeyi öğretmiyosunuz ki....
aşk olsun....:gitme:
ana kucağı dimi anadizi dediğin şey? ben de ana kucağı alcam daha nerden aldın resmi var mı? ben de salonda dursun diye beşik gibi bişey almayı düşünüyorum ama bakmadım daha onlara.selaaammm opuyorumnanaktan
kaç gündür giremiyordum özlemişim :))
bizde bebeğimizin beşiğini aldıkkkk . ana dizi aldık bide.. gündüzleri oturma odasında yanımda yatırırım diye... dönence aldıkk ...ufak tefek bişiylerde alındı. ( tırnak makası,burun aspiratörü, ıslak mendil ... )
az bişiyler kaldı alıncak . beşiğimiz haftaya gelcek. :sm_cool::teytey::dance:
selaaammm opuyorumnanaktan
bizde bebeğimizin beşiğini aldıkkkk . ana dizi aldık bide.. gündüzleri oturma odasında yanımda yatırırım diye... dönence aldıkk ...ufak tefek bişiylerde alındı. ( tırnak makası,burun aspiratörü, ıslak mendil ... )
ben şu park yatağa hala karar veremedim.Onun da içine yatak alınması gerekiyor bir de dimi?mesela tatile gidiyoruz diyelim aldım park yatağı katladım içindeki yatağını nasıl sığdırcam arabaya?bir de ilk doğduğunda yatak odasına koymak için de alsam diyorum ama oof karar veremedim siz napcaksınız bu işleri
ben şu park yatağa hala karar veremedim.Onun da içine yatak alınması gerekiyor bir de dimi?mesela tatile gidiyoruz diyelim aldım park yatağı katladım içindeki yatağını nasıl sığdırcam arabaya?bir de ilk doğduğunda yatak odasına koymak için de alsam diyorum ama oof karar veremedim siz napcaksınız bu işleri
selaaammm opuyorumnanaktan
:) aynen yaa karar verelim bencede. sen ilk doğduğunda yanında yatması için neye koycaksın mesela? park yatağın o içine de yatak alma olayı kötü :S düşünsene yazlığa giderken haydaa bide yatak koy arabaya sığmaz mümkün değil bebek arabası valizler fln. ben şdimi bile tatile giderken ancak sığıyorum arabaya. düşün sadece bir büyük valiz ayakkabı terlik götürüyorum kıyefetler cabası :S bakım kremlerim içn bile küçük bir çantam var ancak sığıyor :Syaaa bende tam park yataklara bakıyordum bak ne iyi oldu had karar verelim :)
bende yazlığa falan giderken götürürüm diye hep park yatak düşünüyorum ama dediğin gibi olursa nasıl olacak yatak işi :S
yaaa bende tam park yataklara bakıyordum bak ne iyi oldu had karar verelim :)
bende yazlığa falan giderken götürürüm diye hep park yatak düşünüyorum ama dediğin gibi olursa nasıl olacak yatak işi :S
ana kucağı dimi anadizi dediğin şey? ben de ana kucağı alcam daha nerden aldın resmi var mı? ben de salonda dursun diye beşik gibi bişey almayı düşünüyorum ama bakmadım daha onlara.
:) aynen yaa karar verelim bencede. sen ilk doğduğunda yanında yatması için neye koycaksın mesela? park yatağın o içine de yatak alma olayı kötü :S düşünsene yazlığa giderken haydaa bide yatak koy arabaya sığmaz mümkün değil bebek arabası valizler fln. ben şdimi bile tatile giderken ancak sığıyorum arabaya. düşün sadece bir büyük valiz ayakkabı terlik götürüyorum kıyefetler cabası :S bakım kremlerim içn bile küçük bir çantam var ancak sığıyor :S
ben aldım yatakları öyle mobilya beşik yatağı gibi kalın değil daha ince bagajın en altına koyarsınız yer kaplamaz üstüne bavulları koyarsınız yada arka koltuğa rahatça koyulabilir =)
tamam da o yatağın üstünde uzun süre yatırmak sağlıklı değilmiş şilte diyorlar ona eğer uzun süre yatırırsak yatak almak zorundayız yani :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?