2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bi poşete koyup bagaja koycen o çok ufak zaten, park yatakta kapanınca küçülüyo onuda üstüne koycan öle götürcen canım, benim park yatağın çantası var onun içine koyuluyo küçük bi şi oluyo...

İloş sen detaylı bir foto çekde ekle yavrim kafam çorba oldu :S

Nalan peki yatağı ile birlikte mi satılıyor yoksa ayrı ayrı mı :S ve yatağıda katlanıp çantasının içine giriyormu:S

Nalan peki yatağı ile birlikte mi satılıyor yoksa ayrı ayrı mı :S ve yatağıda katlanıp çantasının içine giriyormu:S

yatağı ayrı alıyosun cınıımmm çantasının içine girmiyo
çeker eklerim ama beşikler kurulu değil sadece yatakların çekebilirim
beşiğin mağazada çektiğim bi fötösü var hangi siteden görebiliyodun sen ordan ekliyim

park yatağa ikna oldum gibi nalanla konuştuk da park yatak olur galiba ama yok yine de kararsız kaldım deli miyim neyim :S
ay çekyatta nasıl rahat etceksiniz park yatak alcaksan koy yatak odana rahat rahat yatın yatağınızda. ben 2 ay fln odamda tutmayı düşünmüyorum.15 gün hadi en fazla 1 ay olsun.büyük konuşmayım da bu ara büyük ne konuşursam başıma geliyor
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
ona anakucağı deniyor anadizini ilk kez duydum.ev tipi ana kucağı hatta onun adı.herkes farklı diyor demekki.
bakayım zaten yazlıkta da lazım olcak.olmadı yaza kdr ben kullanırım yazın da yazlığa götürür orda bırakırım artık.

ben gidiyommmmmmm :gitme:

görüşürüz, kolay gelsin sana....

ayrı satılıyo cnm, yani yatağa ayrıca para verip alıyosun, valla adam orda gözümüzün önünde 2 dakkada kapattı, çok pratik hemen kapanıp hemen açılıyo, çantasının içine sokturmadık ama çok küçüldüğü için hemen girer...

heee sen içindeki yatağı diyon o çanaya sığmaz tatlım onu ayrı bi poşete koyup alcen yanına...

sorry ben beşiği kastettiğini düşündüm...

Son düzenleme:
ana kucağı tek yönlü sallanılıyor galıba ana dizi 2 yönlüde sallanılıyormuş. bu daha kullanışlıymış. ben interntte görmüştüm. ana dizi diye.
biz ana kucağı diyesorduk . ana kucağı 5li setler oluyorya onların içindeki gibi oluyormuş. onlarıda ben beğenmedim çok basit geldi.
sonra bunu görünce bunu çok beğendim . gündüzleri falan çok kullanışlı olacak.
biri geldiğindede küçücük taşınır yanımızda durur. o yuzden park beşik istemedim . büyük diye :)

he evet pratik kapanıp açıldığını biliyorum ilk gördüğünde kocam bunda bir sürü vida varkim uğraşır bununla demişti satıcı adam vidalarla işiniz yok dedi hiç vida sökülmeden katlanıyor dedi ondan yana ikna olmuştuk şimdi yatak mevzusu vardı ama çok inceymiş herhalde yatağı onun için yer kaplamaz herhalde :S

İloş yavri anladım şimdi çok sağol bebem Şeniz

nalan bundan sonra ben bişey yazdığım zaman benimle muhattap olmazsan çok seviniirm çünkü hala saçmasapan konuşuyosun senin yüzünden gerilemicem hiç bence de insanları germeyelim bende noktayı koyuyorum dediğim gibi yazma bana bişey...prop beni destekledi sana ne diye ahkam kesicem yemin ederim öğrencilerime daha kolay laf anlatıyorum şaka gibisin yani...

Suskunluğum asaletimdendir her lafa verecek bi cevabım var ama bir lafa bakarım laf mı diye bide söleyene bakarım adam mı diye....

dün annemler iftardaydılar. çok yorulmuşumm bide çarşı 2 gündür.
annem okadar yardım etmesine rağmen bacaklarım çok ağrıyor. başka birisinin geldiğini tek başıma hazırlandığımı düşünemiyorumm :bbo: her yerim dökülüyor kafamçokkarıştı

Suskunluğum asaletimdendir her lafa verecek bi cevabım var ama bir lafa bakarım laf mı diye bide söleyene bakarım adam mı diye....

öff nalan ya hala terbiyesizlik yapıyosun bi sorunun mu var senin benim adamlığımı sen mi tartışacaksın adımı biliyo muusn sen benim kimim ben tanıyo musun şurda ne kadar tanıdın sen beni ikimizde kocaman yetişkinleriz çoluk çocuk muhabbettine girmeyelim daha da kırıcı olmayalım bu mevzu burada kapansın laf sokup durma benimde bi sabrım var çok bilşey yazmak istiyorsan da özelden yaz burada diğer insanlarıda beni de germe nalancım lütfen...

bugün internette bir sorun var.. gidip geliyor.
zaten pek de yazışmamışsınız. nalan ve miracle siz de öpüşüp barışın lüften.kaydirigubbakcemile5
bugün zaten canım çok sıkılıyor. paris muhabbetine de çok güldüm. bugün herkes de bir ateş var havadan bence! akşama bilet kesiyorum kaç kişi gidiyoruz ???

bu paris muhabbetini ilk esraa çıkarmıştı süper bi tabir ya o günden beri herkesin dilinde :))

Kisisel problemlerinizi lutfen diger arkadaslara yansitmayin. Ilk uyarilari profillerinize verdim devam etmesi halinde uyarilar cezaya donecek bilginize....

kızlar daha önce bahsettim mi bilmiyorum bebeğimin sol lateral ventrikül değeri 9 mm çıktı bu
üst sınırı 10 mm miş yani çok yaklaşmışım bugün bir dr a sordum yakın takip ve detaylı ultrason gerekli dedi
o kadar kötüyüm ki 9 mm in altına iner mi bilmiyorum haftaya kontrolum var nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
hidrosefal yani Allah göstermesin beynin su toplama tehlikesi var((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…