ben şu park yatağa hala karar veremedim.Onun da içine yatak alınması gerekiyor bir de dimi?mesela tatile gidiyoruz diyelim aldım park yatağı katladım içindeki yatağını nasıl sığdırcam arabaya?bir de ilk doğduğunda yatak odasına koymak için de alsam diyorum ama oof karar veremedim siz napcaksınız bu işleri
bi poşete koyup bagaja koycen o çok ufak zaten, park
yatakta kapanınca küçülüyo onuda üstüne koycan öle götürcen canım, benim park yatağın çantası var onun içine koyuluyo küçük bi şi oluyo...
İloş sen detaylı bir foto çekde ekle yavrim kafam çorba oldu :S
Nalan peki yatağı ile birlikte mi satılıyor yoksa ayrı ayrı mı :S ve yatağıda katlanıp çantasının içine giriyormu:S
park yatağa ikna oldum gibi nalanla konuştuk da park yatak olur galiba ama yok yine de kararsız kaldım deli miyim neyim :S
ilk zamanlarda benim yanımda olur 2 ay kadar sonra odasına beşiğine yatırırım diye düşündüm yanımda olabilmesi içinde park yatak alırım ve sonrada en azından seyahatlerde çocuk sefil olmaz kullanırım diye düşündüm ama dediğin gibi bende tatile giderken kendi eşyalarımı zor sığdırıyorum bagaja yatak olayı benide düşündürdü:S
ay çekyatta nasıl rahat etceksiniz park yatak alcaksan koy yatak odana rahat rahat yatın yatağınızda. ben 2 ay fln odamda tutmayı düşünmüyorum.15 gün hadi en fazla 1 ay olsun.büyük konuşmayım da bu ara büyük ne konuşursam başıma geliyornevet canım park yatakların içine yatak alınıyor bildiğin yaylı yatak gibi. eltimin kızı aldı ondan biliyorum. ayrıca onunkine mi özel bilmiyorum ama öyle katlanması falan da çok kolay değil vida falan sökülüyor bir saat. eğer yanında yatırmak için istiyorsan sepet düşün derim ben.
şöyle de yapabilirsin ilk aylar kendi odan için park yatak alırsın yatağıyla. sonra artık bi şekilde götürürsün annenlerde orda kalır çünkü bildiğim kadarıyla 4-5 yaşlarına kadar yatıyolar o yataklarda. sonuçta oraya sürekli lazım olacak.. bizimkiler de alıcaklar yazlığa toprak için bi park yatak mesela.
ben almicam bişey, ilk 2 ay onun odasına alacağım çekyatta yatıcaz. sonra alışsın odasına zaten kapılarımız bitişik..
ona anakucağı deniyor anadizini ilk kez duydum.ev tipi ana kucağı hatta onun adı.herkes farklı diyor demekki.[/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
bakayım zaten yazlıkta da lazım olcak.olmadı yaza kdr ben kullanırım yazın da yazlığa götürür orda bırakırım artık.bi poşete koyup bagaja koycen o çok ufak zaten, park yatakta kapanınca küçülüyo onuda üstüne koycan öle götürcen canım, benim park yatağın çantası var onun içine koyuluyo küçük bi şi oluyo...
yatağı ayrı alıyosun cınıımmm çantasının içine girmiyo
çeker eklerim ama beşikler kurulu değil sadece yatakların çekebilirim
beşiğin mağazada çektiğim bi fötösü var hangi siteden görebiliyodun sen ordan ekliyim
ben gidiyommmmmmm :gitme:
İloş sen detaylı bir foto çekde ekle yavrim kafam çorba oldu :S
Nalan peki yatağı ile birlikte mi satılıyor yoksa ayrı ayrı mı :S ve yatağıda katlanıp çantasının içine giriyormu:S
ayrı satılıyo cnm, yani yatağa ayrıca para verip alıyosun, valla adam orda gözümüzün önünde 2 dakkada kapattı, çok pratik hemen kapanıp hemen açılıyo, çantasının içine sokturmadık ama çok küçüldüğü için hemen girer...
Modokoda yaptırdım canım...
Ben rahatım bana ne çocuk benim değil ki...
Hakkım var, sana mı sorcam nasıl eleştiri yapıcamı, sen gelip herkese açık bi topicte sigara içtiğini sölersen, isteyenin istediği yorumu yapma hakkı var, yapılacak sert eleştirileri kaldıramayacaksan o zaman gelip burda böle bi itirafta bulunmayacaksın...
prop seni destekledi diye bana ahkam kesmeye kalkma...diyorum ve bu konuya son noktayı koyuyorum, topicte yazışan diğer arkadaşları germenin alemi yok...
Bizde izledik bencede fena bi diziye benzemiyor...
ne msn grubu ya, ben msn i açmayı unutuyorum hep, asoşum da farkındadır bunun zaten...
Suskunluğum asaletimdendir her lafa verecek bi cevabım var ama bir lafa bakarım laf mı diye bide söleyene bakarım adam mı diye....
bugün internette bir sorun var.. gidip geliyor.
zaten pek de yazışmamışsınız. nalan ve miracle siz de öpüşüp barışın lüften.kaydirigubbakcemile5
bugün zaten canım çok sıkılıyor. paris muhabbetine de çok güldüm. bugün herkes de bir ateş var havadan bence! akşama bilet kesiyorum kaç kişi gidiyoruz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?