2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teologcum hoşgeldin uzun zamandır yoksun. çok geçmiş olsun, inşallah birşeyciği yoktur bebeğinin.

Kisisel problemlerinizi lutfen diger arkadaslara yansitmayin. Ilk uyarilari profillerinize verdim devam etmesi halinde uyarilar cezaya donecek bilginize....

anaaamm sen nerden çıktın yaaaa :1shok:
kim ispiyon etti
sen git brownilerlen uğraş petron
kazanacağın hedayeylede oğulcuğuma altın takiceksin hani sözün vardı sempatiksalakcinni

içini ferah tut canım
kötü birşey çıkmaz inşallah :Saruboceq:

kızlar geldim ama malesef bulamadım aradığım yünü mafoldumbenmafoldumben sezonda gelirmiş ohoo

anaaamm sen nerden çıktın yaaaa :1shok:
kim ispiyon etti
sen git brownilerlen uğraş petron
kazanacağın hedayeylede oğulcuğuma altın takiceksin hani sözün vardı sempatiksalakcinni

aman uyarı aldık korktum he. susun kızlar.

kıslar kusura bakmayın sebeplerinden biri benim bu uyarının...

teologcum ne zaman bir dahaki ölçüm? hidrosefaliyi okudum sen yazdıktan sonra Allah göstermesin inşallah öyle birşey olmaz.. dua edicem bebeğine :Saruboceq:

canım benim bi sorunla karşılaşınca ikinci bi doktora gitmekte fayda var içinin rahat etmesi içinde istersen başka bi doktorla daha görüş ama inş.hiç bişey olmucak kuzuna sen iyi düşün iyi şeyler olsun annesi ...

Slm kıslarr size bişey sorucam şeker yüklemesinden sonra alınan kanım 119 çıktı 140 altı olması gerekiyomuş deger aralıgı öyle sizce nasıl biraz yüksek sanki doktoruma cumartesi göstericem merak ediyorum degeride

canım 140 ın altı çıksın yeter diye biliyorum ben. 116 normal bir sonuç kafana takma hiç.

teolog içini ferah tut umarım birşey olmaz bebişine allahın izniyle.

özelm 119 normal bir değer. dikkatli olursan bu değer yükselmez.

bir arkadaşım sordu dr una böyle bir durum var diye bebeği tümüyle kontrol edip değerlendirmem lazım bu 10 da olabilir 15 de olabilir ama 10 u geçmemesi lazım gectiği zaman yakın kontrole alınır demiş

anaam ben çok yorulmuşum tabi bu sıcakta yürüyerek eve geldim çarşıdan :bbo:
biraz dizi izliyim kendime geliyim hadi görüşürüz kızlar..

canım 140 ın altı çıksın yeter diye biliyorum ben. 116 normal bir sonuç kafana takma hiç.
sağol canım inşalalh öledir zaten troıdle çok ugrastım bide şeker çıkmasın basıma
teolog içini ferah tut umarım birşey olmaz bebişine allahın izniyle.

özelm 119 normal bir değer. Dikkatli olursan bu değer yükselmez.

zaten pek yiyip içtiğim yok sadece bebeklere yarayan seyleri yiyorum

ayy o kadar çok yoruldum ki anlatamam..

başimda dönmeye başladi..noolcam böle bugün bilmiorum...

teolog geçmiş olsun canım..Allah büyüktür.yüreğini ferah tut.Meleklerimiz Allaha emanet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…