teologcum hoşgeldin uzun zamandır yoksun. çok geçmiş olsun, inşallah birşeyciği yoktur bebeğinin.
Kisisel problemlerinizi lutfen diger arkadaslara yansitmayin. Ilk uyarilari profillerinize verdim devam etmesi halinde uyarilar cezaya donecek bilginize....
kızlar daha önce bahsettim mi bilmiyorum bebeğimin sol lateral ventrikül değeri 9 mm çıktı bu
üst sınırı 10 mm miş yani çok yaklaşmışım bugün bir dr a sordum yakın takip ve detaylı ultrason gerekli dedi
o kadar kötüyüm ki 9 mm in altına iner mi bilmiyorum haftaya kontrolum var nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
hidrosefal yani Allah göstermesin beynin su toplama tehlikesi var((
anaaamm sen nerden çıktın yaaaa :1shok:
kim ispiyon etti
sen git brownilerlen uğraş petron
kazanacağın hedayeylede oğulcuğuma altın takiceksin hani sözün vardı sempatiksalakcinni
aman uyarı aldık korktum he. susun kızlar.
kızlar daha önce bahsettim mi bilmiyorum bebeğimin sol lateral ventrikül değeri 9 mm çıktı bu
üst sınırı 10 mm miş yani çok yaklaşmışım bugün bir dr a sordum yakın takip ve detaylı ultrason gerekli dedi
o kadar kötüyüm ki 9 mm in altına iner mi bilmiyorum haftaya kontrolum var nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
hidrosefal yani Allah göstermesin beynin su toplama tehlikesi var((
gelecek hafta ama nasıl dururum bilmiyorum
Slm kıslarr size bişey sorucam şeker yüklemesinden sonra alınan kanım 119 çıktı 140 altı olması gerekiyomuş deger aralıgı öyle sizce nasıl biraz yüksek sanki doktoruma cumartesi göstericem merak ediyorum degeride
sağol canım inşalalh öledir zaten troıdle çok ugrastım bide şeker çıkmasın basımacanım 140 ın altı çıksın yeter diye biliyorum ben. 116 normal bir sonuç kafana takma hiç.
teolog içini ferah tut umarım birşey olmaz bebişine allahın izniyle.
özelm 119 normal bir değer. Dikkatli olursan bu değer yükselmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?