2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bafo embriyo mu dondurdun süper..

ben de yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum bu arada..

zaten yenidoğani alamadim hiç kucağima titremeye başladim filan korkumdan..
ama normalde cidden çocuk sewer biri diilim.Çok enteresan hisler içindeyim.Doğum hikayeleri filan okuyorum hisleniorum,gözlerim doluyo..
Annem sen bi de doğurunca gör bak neler olcak sana daha dio

ayy fairy aynı annem gıbısın :) 4 aydan kucuk bebegı tutamaz fln.. ben kardesımı de tutmustum dogduunda, baska cooook bebek tuttum 1-2 gunluk, onları boyle evırrı cevırırı popolarını ısırır yerım ben yerımmmm... canım cektı bı tane olsa da yesem :))

şu deterjan olayı kafamı karıştırıyordu
bende granül alacam annemdde aynısını söyledi daha iyi oluyormuş

yaa helen aklım ağustos bebekler,nde çok şekerler yaaa bayıldım

bafonun yerine ben cevaplayayım çünkü diğer topikten beri beraberiz
evet tüp bebek
canım benim yaa o günler aklıma geldi çok sevinmiştik hamiş olduğunu duyuncaopuyorumnanaktan

3 aylik gebeydim en son kuzenim doğum yapmişti.Aliş diye hastanede kucağima werdiler bebeği.
Dona kaldim.Kocişle annem az dalga geçmediler benle kaydirigubbakcemile3
Korkuyorum nedense içim titriyo :kedi:
ama kendi bebeğime karşi daha cabbar olucam :)))

barays seninde mi doğurasin geldi hemen :)))

çok duygulandım agustos bebeklerını gorunce . kendiminkini görünce napcam acaba ne kadar ağlıycam sevinçten??.:))

ay ben de aglıyorum sımdı düşünmemlazım okusun dıye lınk verınce tekrar okumaya basladım aslında hepsını ezberledım beno dogumların 10 defa okumusumdur ama sımdı okudukca aglama geldı.. doğum ne guzel bısı ya.. allahım saglıkla sıhatle dogurup saglıklı bebekler alalım kucaklarımıza ya..

kıslar ağustos bebekleri ne şirinlermiş maşallah hepsine darısı bizlere inşallah...oğlumun beşiği geldi az önce sildim temizledim giysilerini de ütüledim yoruldum ama hızımı alamadım akşamada nevresimlerini yıkıcam...

bafonun yerine ben cevaplayayım çünkü diğer topikten beri beraberiz
evet tüp bebek
canım benim yaa o günler aklıma geldi çok sevinmiştik hamiş olduğunu duyuncaopuyorumnanaktan

bak benimde aklima geldi şimdi..Şüpheleniodum ilk hamiş topiğine girdiğimde..kizlara sordum filan dediler hamişsindir kesin.Olamaz hayir nidalari arasinda doktora gitmiştim.
7 haftalikti öğrendiğimde siz düşünün artik :))))
tokat yemiş gibi olmuştum yaaa...o günü asla unutamam sanirim mirmirmirmir

bende anlamadım embriyoları dondurdunuz mu tüp bebekti dim senin seçilmiş yaniii :) dolapta derken onu anladım :) ayy inşallah hadi

ayy evet öyle doğurasım geldi
dün dr cd verdi akşam evde izlerken duygulandım çok farklı duygular her bayanın yaşamasını dilerim

canım benim çok süper
o günler unutulmuyor
bende erken test yapmıştım negatif olunca umudu kesmiştim
sonra geciktim akıntı falan gelince öylesine test yapıp hamile olduğumu öğrenince çok sevindimkaydirigubbakcemile2

ben bu KK yı nasıl keşfettim peki onu söyliim.. ben tabı boyle bı forum oldugunu fln bılmıorum.. işte yılbasında baslamıstık bebek calısmalarına 2. ayımızdı daha benım ınanılmaz şiddetlı karın agrılarım oluodu reglım de cok sancılı gectıgı ıcın tüh yıne tutmadı regl olcam karnım agrıo dıodum, kocam da benım ıcıme doguyo bence hamılesın sen su anda dıodu, google dan aratmıştı hamılelıkte karın agrısı olur mu dıye, bu KK cıkmıstı, bak bu kadınlar hamıle ama karınları agrıomus senın agrıdıgı gıbı demıstı, reglım ıkı gun gecıktı o gun test yaptım pozıtıf cıktı dırek snr da buraya üye olmustum bı ıkı hafta ıcınde :)

kızlar normal doğumu düşünenlerle konuştukça içim tahatlıyor. benimde çevremde çoğu kişi hep sezeryanlı. bende canlı canlı kesilmekten korkuyorum.
çişini tutamam olayına gelince annem kaç yaşında maşşallah!
hiçbir sorunu yok.
allah hepimize kolay su gibi doğumlar nasip etsin inşallah.
nasıl geçtiği anlamayalım.

ben çikiorum kizlar..ii akşamlar diliorum hepinize..
yarin görüşürüz..

ben geldim güzel anneler,
oğlumu gördüm geldim. şişko oğlan 1.400gr olmuş. bir tosuncuk doğuracaksın herhalde dedi. göbek küçük ama bebek gayet iyi maşallah dedi. suyu plasentası çok iyi dedi. bir de üç boyutlu baktık resmini çekti eli ağzındaydı aynı babasına benzettim burnundan. :) bilmiyorum artık. yerim onu ben yerim yerim yerim. çok tatlı teyzeleri yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…