2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay maşallah oğluna ya:)

amin.. gorusmek uzere..

hamile kalmaya çalış hamile kal hamilelik geçir hepsi güzel süreçler
sıcaklara denk geldik ama ona da yapacak birşey yoktu maalesef
şimdi hayırlısı ile sağlıkla hepimiz minik kuşlarımızı kucağıma alırız inş.:Saruboceq:

ohhh masallahi var..
kac haftaliksin? hakkaten baya baya tosun bu =)

bafocuğum sağol canım
dün oğlumu gördüğümden beri çok keyifliyim

bafo embriyo mu dondurdun süper..

ben de yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum bu arada..

bafonun yerine ben cevaplayayım çünkü diğer topikten beri beraberiz
evet tüp bebek
canım benim yaa o günler aklıma geldi çok sevinmiştik hamiş olduğunu duyuncaopuyorumnanaktan

evet kızlar tüp bebek benim prenses. 2 tane de dondurduk. baraysımla aylarca belkide sene olmustur hep listelerdeydik ama hiç :CüvCüv: ikonu olamıyordu yanımıza. ikimizde iki gun arayla :CüvCüv: hamile statüsüne girmiştik çok şükür. gercekten ne günlerimiz geçti yaa

bak duygulandım şimdi...

allah evlat hasreti ile bekleyen kucakları hiç boş bırakmasın. İsteyen herkes evlat sahibi olur inşallah o beklemek varya ah ahhhha ah.boshayallersmile

bende cıktım kızlar opuyorum hepinizi

selam kizlar nasilsiniz ben bugün doktora gittim oglusum 1100gr olmus boyuda 34cmmis agzini acip acip kapatiyordu cok tatliydiŞeniz

maaşallah
çok sevindim canım benim yaa
benim ki de 1500 gr olmuş tatlım
olmaları gereken 1400-1450 gr demişti drumuz
bende bana benzetmiştim:kedi:

ayy maşallah annesi küçük bir tosuncuk olmuş

oyyyyy maşallah size.
yaw ben senın göbeğini bir göremedim nirdesempatiksalakcinni

evet prop ya benim göbeğim hepinizinkinden büyük amma.. kendim çok zayıf olduğum için herhalde doktora da az geldi.. dedim ki 10 kilo aldım buna mı küçük diyorsunuz diye. zarif buldu herhalde ne diyiiim :) ayy çok mutlu oldum ya. zaten kocam da hamilelik sana yakıştı diyor. hahaha

canım benim yaa evet ne günlerdi
herşeyiyle güzeldi güzelliklerde devam ediyor ve devam edecekte inş.:Saruboceq:
senin kız benim oğlan birşeyler yaparız artıksempatiksalakcinni

selam kizlar nasilsiniz ben bugün doktora gittim oglusum 1100gr olmus boyuda 34cmmis agzini acip acip kapatiyordu cok tatliydiŞeniz

canım gözünaydın yerim ben onu tatlım
sağlıkla dünyaya gelirler inş.:Saruboceq:

maşallah Birisi.. bu arada o seın gobegıne kucuck dedıyse fınfık a ne der mrk ettım :roflol:
kız prop 2 gündür blogu unuttun
niye ki kız? takipteyim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bafo, gerçekten zor bi süreç geçirmişsin...

maaşallah
çok sevindim canım benim yaa
benim ki de 1500 gr olmuş tatlım
olmaları gereken 1400-1450 gr demişti drumuz
bende bana benzetmiştim:kedi:

Hepinizin bebeklerine maşallah kızlar kocaman olmuş hepsi valla, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…