demek kı 1.5 haftada 200-300 gr farkedıolar cok ılgınc bu veletler yahu..[/QU
eet canım baya farkediyor artık şu an onlarında hızlı kilo aldıkları bi dönemmiş 4 eylülde görcem ben ama tekmelerden falan hissediyorum bi tosuncukda bende var gibi gittiğimde 960 gr.dı kaç oldu acep merak ediyorum çok...
demek kı 1.5 haftada 200-300 gr farkedıolar cok ılgınc bu veletler yahu..[/QU
eet canım baya farkediyor artık şu an onlarında hızlı kilo aldıkları bi dönemmiş 4 eylülde görcem ben ama tekmelerden falan hissediyorum bi tosuncukda bende var gibi gittiğimde 960 gr.dı kaç oldu acep merak ediyorum çok...
ay yaklasmis ne guzel.. buyumustur ben de son gordugumde 560 grdi, dun baktik 1050 olmus masallah...
benim daha bir ay var oglumu gormeme :bbo:
ondan 2 hafta sonra 3. ayrintilim var.. oindan sonra doktorumla vedalasma vaktimiz geliyor...
benım de nerdeyse 1 ay var taaaaaaaaaaaaaaaaa 15 eylulde.. ama sonra ıkı haftada bır gıtcez yaşasın yaşasınnn
ay yaklasmis ne guzel.. buyumustur ben de son gordugumde 560 grdi, dun baktik 1050 olmus masallah...
benim daha bir ay var oglumu gormeme :bbo:
ondan 2 hafta sonra 3. ayrintilim var.. oindan sonra doktorumla vedalasma vaktimiz geliyor...
eet canım yaklaştı sayılır özledim valla bir an önce gelsin 4 eylül...sen daha dün görmüşsün annesi ne güzel:))aklım sendeydi hareketleri azaldı diyodun çok şükür bişey çıkmamış sevindim tatlım gözünaydın...
ay çok minikkkk kıyamam ona..
eet canım yaklaştı sayılır özledim valla bir an önce gelsin 4 eylül...sen daha dün görmüşsün annesi ne güzel:))aklım sendeydi hareketleri azaldı diyodun çok şükür bişey çıkmamış sevindim tatlım gözünaydın...
evet cok sukur..
sagol tatlimopuyorumnanaktangözünaydın canım maşallah oğluna
amin canim cümlemizinkiniopuyorumnanaktanallah nazardan saklasın. oyyy yavrular kocaman oldu yawkaydirigubbakcemile2
sagol canim insallah hep böyle güzel haberlerini aliriz yavrularimizin:Saruboceq:canım benim yaa evet ne günlerdi
herşeyiyle güzeldi güzelliklerde devam ediyor ve devam edecekte inş.:Saruboceq:
senin kız benim oğlan birşeyler yaparız artıksempatiksalakcinni
canım gözünaydın yerim ben onu tatlım
sağlıkla dünyaya gelirler inş.:Saruboceq:
kız prop 2 gündür blogu unuttun
niye ki kız? takipteyim
canim sagolopuyorumnanaktan sen bir ay sonra gidicekmissin doktora ben artik iki haftada bir gidicem diger randevum bayramin ilk günü belki sende bundan sonra iki haftada bir gidersinZeyn maşallah senın ogluna da...
Barays yazcak bişi yok ki şu an ne yazayım anacım
tatlim sagolopuyorumnanaktanAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bafo, gerçekten zor bi süreç geçirmişsin...
Hepinizin bebeklerine maşallahkızlar kocaman olmuş hepsi valla, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
canim inanki cok merak ediyordum hemen baktim zaten masallahin var cok güzel görünüyorsunkaydirigubbakcemile5zeyncim senin oğluna da maşallah. göbek resmini de albüme en çok senin için ekledim. bilesin. çok merak ettim demiştin ya ondan. öpüyorum hepinizi. mutfağı toparlama vakti geldi geçiyorrr. kocacım gelecek yakında.
zeyn seninkine de masalah, artik bir kiloyu gectiler yirim onlari ben yaa..
hakkaten prop 1 2 haftada ne kadar kilo aliyorlar dmi.. zaten en cok 7. aydan itibaren kilo alirlarmis.. oyle de oluyo iste.. hamdolsun gelisiyorlar buyuyorlar
ay onu hep dusunuorum sbh uyanıoruz konusuoruz babasıyla yatakta uc kısıyız su anda dıye ona da gunaydın dıyoruz :) ama sıpa hıc ıyı nıyetten anlamıyo bız sevıoz o tekmelıyo :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?