2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeyncim senin oğluna da maşallah. göbek resmini de albüme en çok senin için ekledim. bilesin. çok merak ettim demiştin ya ondan. öpüyorum hepinizi. mutfağı toparlama vakti geldi geçiyorrr. kocacım gelecek yakında.

zeyn seninkine de masalah, artik bir kiloyu gectiler yirim onlari ben yaa..
hakkaten prop 1 2 haftada ne kadar kilo aliyorlar dmi.. zaten en cok 7. aydan itibaren kilo alirlarmis.. oyle de oluyo iste.. hamdolsun gelisiyorlar buyuyorlar

valla maşallah onlara da ne dıyım 2yı gectıkten snr kılo olarak benım bıraz kafam rahatlar.. şimdi erken dogarlarsa ock zayıf olurlar dıye korkuorum da 2 yı gecsınler bıran once işalla :) tabı heppppsiii zamanında gelsın 36 dan once gelmesın hıcbırı işalla

benım de nerdeyse 1 ay var taaaaaaaaaaaaaaaaa 15 eylulde.. ama sonra ıkı haftada bır gıtcez yaşasın yaşasınnn

bende 13 eylülde gidecem tekrar
hem 15 günlük kontrolüm başlamış olacam
hem çalışabilir raporu alacam eylül sonunda izne ayrılacam inş.
onları her seferinde daha da büyümüş görmek çok güzel bir duygu:dance:

ay onu hep dusunuorum sbh uyanıoruz konusuoruz babasıyla yatakta uc kısıyız su anda dıye ona da gunaydın dıyoruz :) ama sıpa hıc ıyı nıyetten anlamıyo bız sevıoz o tekmelıyo :roflol:

gözünaydın canım maşallah oğluna
sagol tatlimopuyorumnanaktan
allah nazardan saklasın. oyyy yavrular kocaman oldu yawkaydirigubbakcemile2
amin canim cümlemizinkiniopuyorumnanaktan
sagol canim insallah hep böyle güzel haberlerini aliriz yavrularimizin:Saruboceq:
Zeyn maşallah senın ogluna da...
Barays yazcak bişi yok ki şu an ne yazayım anacım
canim sagolopuyorumnanaktan sen bir ay sonra gidicekmissin doktora ben artik iki haftada bir gidicem diger randevum bayramin ilk günü belki sende bundan sonra iki haftada bir gidersin
tatlim sagolopuyorumnanaktan
canim inanki cok merak ediyordum hemen baktim zaten masallahin var cok güzel görünüyorsunkaydirigubbakcemile5
zeyn seninkine de masalah, artik bir kiloyu gectiler yirim onlari ben yaa..
hakkaten prop 1 2 haftada ne kadar kilo aliyorlar dmi.. zaten en cok 7. aydan itibaren kilo alirlarmis.. oyle de oluyo iste.. hamdolsun gelisiyorlar buyuyorlar

evet tatlim yavas yavas kilo almalari hizlaniyor artik bakalim kacar kilo dogucak bebislerimiz benim kizim 3450gr dogmustu oglumdanda öyle bir performans bekliyorumkaydirigubbakcemile3

ay onu hep dusunuorum sbh uyanıoruz konusuoruz babasıyla yatakta uc kısıyız su anda dıye ona da gunaydın dıyoruz :) ama sıpa hıc ıyı nıyetten anlamıyo bız sevıoz o tekmelıyo :roflol:

ay aynen öyle
birde yatağa yatıyorum tam uykuya dalacam başlıyor tekmeleye
tabi uyku falan kalmıyorsempatiksalakcinni

zeyn ben 15 eyluldekınden snr ıkı haftada bır gıdıcem işte cnm o zamana kdr bekle dur modundayım yanı :)
barays o dert bızde de var,, ama ayaga kalk hemen ve bıraz yuru o zaman o pozısyonunu kaybedıo kesılıo tekmeler bıraz sure kazanıosun o sırada uyumaya calıs yoksa tekrar baslıo ..

selam kızlar,
prop verdiğin linkte ilk hikayeyi okuyunca durduramadım kendimi başladım ağlamaya.. orada kız sancı çekiyor ve kimse uyanmasın diye ışıkları yakmadan dolaşıyor ama annesiyle karşılaşıyor evin içinde orada tutamadım kendimi..
düğünümden 1 gece önce de ben annemle karşılaşmıştım ağlıyordu.. bir an o geldi gözümün önüne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…