selam kızlar,
prop verdiğin linkte ilk hikayeyi okuyunca durduramadım kendimi başladım ağlamaya.. orada kız sancı çekiyor ve kimse uyanmasın diye ışıkları yakmadan dolaşıyor ama annesiyle karşılaşıyor evin içinde orada tutamadım kendimi..
düğünümden 1 gece önce de ben annemle karşılaşmıştım ağlıyordu.. bir an o geldi gözümün önüne..
akça oku oku cok guzel yazılar var, duygusallasıp aglıoruz tamma da acayıp moral ve destek oluo normal dogum acısından..
ay esra ilahi.. kafayı uzatmıs bı adam gorunce mı :roflol: allah seni netmesin... ama mutlu da olmuşsun hadı yıne ıyısınnnnnn..
benım annem hıc aglamadı heralde son gece :S kocam da bızde kaldı kınadan sonra kendı evlerınde yer yoktu yazık, kardesımın odasına yatırdık onu, annem butun gece bızı tembıhledı sakın aynı odada yatmaaya kalkmayın fln dıye :) gece de uyuyamamıs hıc hep kocamın odasına kontrole gıtmıs ben yanına kacmıs mıyım gece acaba dıye :roflol::roflol::roflol:
ben okumaya cesaret edemıyorum sen yazınca bile duygulandım bak şimdi. bi duygusallıktır gidiyo bugün hadi hayırlısı:)
ay esra ilahi.. kafayı uzatmıs bı adam gorunce mı :roflol: allah seni netmesin... ama mutlu da olmuşsun hadı yıne ıyısınnnnnn..
benım annem hıc aglamadı heralde son gece :S kocam da bızde kaldı kınadan sonra kendı evlerınde yer yoktu yazık, kardesımın odasına yatırdık onu, annem butun gece bızı tembıhledı sakın aynı odada yatmaaya kalkmayın fln dıye :) gece de uyuyamamıs hıc hep kocamın odasına kontrole gıtmıs ben yanına kacmıs mıyım gece acaba dıye :roflol::roflol::roflol:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni eli elime değmedi babacım deseydin :)haaahaaa :)))durmuşsunuz durmuşsunuz kadını germişsiniz son gece eminim uyuyamamıştır ya bu anne babalar niye hep böyle benim babamda düğünden 5 gün önce eve yani kendi evimize bişey bırakmaya gitmiştik evde baş başa kaldık diye küsmüştü bana sanki o güne kadar hiç tek kalmadık bi de biz nikahı benim eş durumu tayini yüüznden şubatta yapmıştık babam o zaman zavallı kocama demişti sakın karım oldu tribine girme siz düğüne kadar nişanlısınız diye çok çektirdi bize babam valla...
ben de duygulanıyorum canım ama çok büyük moral oluyor.. üstelik ben 2 kere normal doğuma şahit olduğum için ablama ve kuzenime o yüzden sonuna kadar normal doğum diyenlerdenim..
uyku sersemi ne yapayım başkası sandım kocamı kaydirigubbakcemile3 ama sonu güzel bitti içim kıpır kıpırdı :kedi:
senin ki de güzelmiş :) eşim bizde kalsaydı eminim aynı şeyler bizde de olurdu kaydirigubbakcemile3
o gün annemle ağlaştık bol bol, aynı yatakta yattık onun yanında da babam yatıyodu kaydirigubbakcemile3
düğünümden 1 hafta önce kadar da babam beni odaya çekti konuştu, sonra da çok ağladı sarıldı.. herkes için zordu ayrı kalmak o günlerde..
ya bız eşimle dugunden once 7 ay kadar beraber yaşadık zaten cumle alem bılıodu ıste de annemın derdı o gun evde butun aıle buyuklerının olmasıydı anneanem, dedem, babannem, dayım fln ohoooo.. :)) garıbım hem tembıhledı hem de guvenemedı bıze sankı o gecneın yorgunluguyla bırbırımızı gorcek halımız varmış gıbı opuyorumnanaktan
eh bızım ana babalar da boyle bı kuşak işte.. elalem ne der kuşağı :))
bahsetmeyin ulen kina gecesinden aklima geldi o gunler 2 sene oldu ben bura geleli zaman nasil gecio buraya gelirken ne aglamistim yaa az kalsin vazgececektim gelmekten. gerci simdide agliyorum ama cok ozledim annem gili cok bak aglattiniz beni yaaww :gitme:
bahsetmeyin ulen kina gecesinden aklima geldi o gunler 2 sene oldu ben bura geleli zaman nasil gecio buraya gelirken ne aglamistim yaa az kalsin vazgececektim gelmekten. gerci simdide agliyorum ama cok ozledim annem gili cok bak aglattiniz beni yaaww :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?