2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ddün gece eşim işten 00:20 de geldi bende uyuyakalmışım zile basmış duymamışım kapıyı açmış hemen uyandım birden kafasını uzatmış bir adam görünce uyku sersemi korktum başladım ağlamaya canım kocam direk koştu yanıma sarıldı öptü sakinleştirdi beni çok hoştu çok içtendi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben okumaya cesaret edemıyorum sen yazınca bile duygulandım bak şimdi. bi duygusallıktır gidiyo bugün hadi hayırlısı:)

ay esra ilahi.. kafayı uzatmıs bı adam gorunce mı :roflol: allah seni netmesin... ama mutlu da olmuşsun hadı yıne ıyısınnnnnn..

benım annem hıc aglamadı heralde son gece :S kocam da bızde kaldı kınadan sonra kendı evlerınde yer yoktu yazık, kardesımın odasına yatırdık onu, annem butun gece bızı tembıhledı sakın aynı odada yatmaaya kalkmayın fln dıye :) gece de uyuyamamıs hıc hep kocamın odasına kontrole gıtmıs ben yanına kacmıs mıyım gece acaba dıye :roflol::roflol::roflol:

haaahaaa :)))durmuşsunuz durmuşsunuz kadını germişsiniz son gece eminim uyuyamamıştır ya bu anne babalar niye hep böyle benim babamda düğünden 5 gün önce eve yani kendi evimize bişey bırakmaya gitmiştik evde baş başa kaldık diye küsmüştü bana sanki o güne kadar hiç tek kalmadık bi de biz nikahı benim eş durumu tayini yüüznden şubatta yapmıştık babam o zaman zavallı kocama demişti sakın karım oldu tribine girme siz düğüne kadar nişanlısınız diye çok çektirdi bize babam valla...

ben okumaya cesaret edemıyorum sen yazınca bile duygulandım bak şimdi. bi duygusallıktır gidiyo bugün hadi hayırlısı:)

ben de duygulanıyorum canım ama çok büyük moral oluyor.. üstelik ben 2 kere normal doğuma şahit olduğum için ablama ve kuzenime o yüzden sonuna kadar normal doğum diyenlerdenim..

uyku sersemi ne yapayım başkası sandım kocamı kaydirigubbakcemile3 ama sonu güzel bitti içim kıpır kıpırdı :kedi:

senin ki de güzelmiş :) eşim bizde kalsaydı eminim aynı şeyler bizde de olurdu kaydirigubbakcemile3
o gün annemle ağlaştık bol bol, aynı yatakta yattık onun yanında da babam yatıyodu kaydirigubbakcemile3
düğünümden 1 hafta önce kadar da babam beni odaya çekti konuştu, sonra da çok ağladı sarıldı.. herkes için zordu ayrı kalmak o günlerde..

birisi, barays ve zeyn masaallah bebislerinize kocaman olmuslar
sabahtan beridir odami temizliyorum gardorabi cami filan sildim camasir yikadim asagida cok pis yoruldum valla -tatlicadiarzu- poff

ya bız eşimle dugunden once 7 ay kadar beraber yaşadık zaten cumle alem bılıodu ıste de annemın derdı o gun evde butun aıle buyuklerının olmasıydı anneanem, dedem, babannem, dayım fln ohoooo.. :)) garıbım hem tembıhledı hem de guvenemedı bıze sankı o gecneın yorgunluguyla bırbırımızı gorcek halımız varmış gıbı opuyorumnanaktan

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni eli elime değmedi babacım deseydin :)

ayy esra sızınkı tam dugun oncesı sendromu olmuş valla :) bızde bı tek benı evden cıkarırlarken annem agladı babannem bıle aglamadı ya pesss.. babam yasıo olsaydı aglamayı gectım evlenmeme bıle ızın vermezdı o ayrı mesele :roflol: kesın bı yere kıtlerdı benı :roflol::roflol:

işte biliyolar ama bazı şeyleri gözlerine soka soka yapınca onu sindiremiyorlar bizde öle şubatta nikah oldu benim okul tarsusta diye evi tuttuk hemen tarsustan ee tek mi kalacam ben bal gibi biliyodu babamda eşimin gelip kaldığını ama irdelemiyodu çok dediğin gibi düğüne yakın evde akrabalar vardı derdi onlardı...

bahsetmeyin ulen kina gecesinden aklima geldi o gunler 2 sene oldu ben bura geleli zaman nasil gecio buraya gelirken ne aglamistim yaa az kalsin vazgececektim gelmekten. gerci simdide agliyorum ama cok ozledim annem gili cok bak aglattiniz beni yaaww :gitme:

oyyy ağlattık mı seni ama duyugusal değil valla düğünüme 5 kala babamdan yediğim fırçaları anlatıyodum:)))uzaktasın hamilesin o yüzden hassassın şimdi ama yarın bi gün bebiş gelince tüm vaktini o alacak uzakta olmak bu kadar koymaz o zaman tatlım...

ağlama kızzz.. yalnız dıılsın kı orda.. kocan var oglun var.. ohhhhh

annemin ilkokul arkadaşı vardı semra abla.. damadı düğünden 1 gün önce bunlarda kalmış.. semra abla da tutuşmuş düğünden önce bişey olucak diye.. nerden çıktıysa bi tane bıçağı sarmış dolaba koymuş güya o bıçak engellicek birşey olmasını :))
ertesi ün de unutmuş onu ordan çıkarmayı.. düğün bitti biz onlara gittik saatler geçti gece vakti geldi daha yeni aklına geldi bıçağı çıkarmak ya yapamadılarsa ya olmadıysa diye tutuşmaya başladı :)))) annemle yerlere yatmıştık gülmekten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…