bahsetmeyin ulen kina gecesinden aklima geldi o gunler 2 sene oldu ben bura geleli zaman nasil gecio buraya gelirken ne aglamistim yaa az kalsin vazgececektim gelmekten. gerci simdide agliyorum ama cok ozledim annem gili cok bak aglattiniz beni yaaww :gitme:
oyyy ağlattık mı seni ama duyugusal değil valla düğünüme 5 kala babamdan yediğim fırçaları anlatıyodum:)))uzaktasın hamilesin o yüzden hassassın şimdi ama yarın bi gün bebiş gelince tüm vaktini o alacak uzakta olmak bu kadar koymaz o zaman tatlım...
ağlama kızzz.. yalnız dıılsın kı orda.. kocan var oglun var.. ohhhhh
neyse aramizda fazla bir zaman farki yokmus bir hafta oda gecer nasil olsazeyn ben 15 eyluldekınden snr ıkı haftada bır gıdıcem işte cnm o zamana kdr bekle dur modundayım yanı :)
barays o dert bızde de var,, ama ayaga kalk hemen ve bıraz yuru o zaman o pozısyonunu kaybedıo kesılıo tekmeler bıraz sure kazanıosun o sırada uyumaya calıs yoksa tekrar baslıo ..
birisi, barays ve zeyn masaallah bebislerinize kocaman olmuslar
sabahtan beridir odami temizliyorum gardorabi cami filan sildim camasir yikadim asagida cok pis yoruldum valla -tatlicadiarzu- poff
canım üzülme, bebişin de üzülmesin.. az kaldı bak bebişin de gelicek eşin de yanında..
hamilelikten dolayı şuan fazlasıyla duygusalız herşeye ağlıyoruz ama geçicek olumunekankayizsmile
yok yaa kocam oglum var sukur ama ailemin yeri ayri bide anneme cok duskundum ben nasil olduda kabul ettim gurbete gelmeyi hala anlamiyom yaa. keske dogumumda burda olsaydi
ALLAHTAN kocam cok iyi oglumda gelecek cok yakinda bende kendimi bole avutuyorum istee offfffff offff :gitme:
yok cnm yaa benimki hamilelikten deil valla geldigimden beri agliyorum annemi ozledim die bazen esim der benimle mutlu deilmisin nie hep turkiyeyi dusunuyorsun die ama elimde deil artik ondan gizli agliyorum ne yapiim ozluyom anamiii :gitme: oglum dogduktan sonra degisirim inss
kizlar dün oglum icin alisverise ciktim dogduktan sonra hemen lazim olabilecek seyleri aldim cicilere ekledim daha cokmu eksigim var acaba bu aldiklarimi dogumdan hemen sonra belki cikamam diye aldim
en zoru da ramazan ve bayramlardi benim icin. hâla da oyle.. ilk bayram annemin babamin bayramini kutlayamadim, on kere aradilar beni kocami konusturdum artik konusabiliyorum bayramda seyranda ama koyuyo baya senağlama turkbayragi
gordum aldiklarini.. ama popo yagi da aldin mi ben farkedemedim. popo yagsiz bezlemiyorlar burda bebekleri.. en onemlilerden biri de o
canim yag yerine pudra aldim
canim kusura bakma benim pc kafayi yedi kapanip kapanip duruyor sinir oldum onunla ugrasiyordumbilmiyorumkismilezeyn otekı tarafa yorum yazdık bı baksana ayol aaaaaa
hmm.. burda hastanede yagsiz bezlemiyorlar ve alman icin de ismini zikrini ogretiyorlar ilk aylarda mutlaka kullaniliyor da o yuzden sordum sana da.. heryerde degisik iste...
zeyn sana sorucam hep unutuyorum sen dogma buyume almanyadamisin? yoksa bizim gibi evlilik sebebiyle mi gittin
canim kusura bakma benim pc kafayi yedi kapanip kapanip duruyor sinir oldum onunla ugrasiyordumbilmiyorumkismile
canim bende evlenip geldim
unuttum söylemeyi bugün benimde evlilik yildönümüm 16.senemiz oldu masallah bize esimden güzel bir hediye bekliyorum yani
ne guzel, daha uzun senelere insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?