2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çooookkkk tebrik ederim zeyn cim nice 16 yıllara eşinle çocuklarınla birlikte inşallah...opuyorumnanaktan a.s.

kızlar herkese ıyı akasamlar...ben resmen ölüyorum.pazar gunu tasınıyorum 3 gundur ev topluyorum.cok yoruldum yaaaaaaaaa...dua edın bana kızlar su ısler cabucak bıtsın....

zeyn canım maaşallahhhh Allah ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin inşallah darısı başımıza..

kusucam galiba.. tatlıdan sogudum kızlar . sbh şıkayet edıodunuz ya kendıme engel olamıorum dıye boyle bı borcam tatlı yıyıp nefesınız kesılsın gorun bakalım canınız tatlı ıstıcek mı baska.. valla bı ay yemesem yeter heralde nefes bıle alamıorum.. bööööööğğğğğğğ akannehir

bir günde bu kadar çok tatlı mideni çok rahatsız eder propcum, keşke o kadar yemeseydin..
ben her zamanki gibi tatlı yemiyorum düşkünlüğüm yok bir kaç ay önce fıstıklı baklava çekmişti canım 2 tane yedim yetti :)) geçen hafta da güllaç çekti 1 dilim zor yedim 2. dilimi de ertesi gün beğenmedim eşimde yemedi çöpe attım..

doğum hikayelerini okurken bi tanesi nutellanın kokusu doğumda rahatlatıyor demiş benim de onu kaşıklayıp yiyesim geldi bir an :) yarın alsam mı ne yapsam :)))

günün ilk günaydını benden geliyor bu sefer bi türlü uyku tutmadı beni

zeyn'ciğim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice seneler dilerim sevdklerinle beraber

oo maşallah kızz kocaman olmuş kilosu da süpermiş. iyi bakmışsın oğluna ye tabi onu ben de olsam ben de yerdimmm..

selam kizlar nasilsiniz ben bugün doktora gittim oglusum 1100gr olmus boyuda 34cmmis agzini acip acip kapatiyordu cok tatliydiŞeniz
tatlıdır tabii zeyncim hem de ne tatlıdır.. senin oğluna da kocaman bir maşallahh

günaydınnn
sabahın kör vakti uyandım 6,30 da ne alakaysa bir daha uyuyamadım :bbo: gece karnımın üstüne yatmışım bir ara, karın ağrısıyla uyandım sanırım o aklıma gelince suçluluk hissettim. bir parça çikolata yedim hemen de oğlum hareket etti içim rahatladı..

bugün oğluma ve kendime bişeyler almaya çıkıcam kısmetse.. çok bişey almasam da moralim düzelsin hareket olsun biraz..

günaydın kızlar.. bugün ne çok sabahçı var aramızda..
benim midem hala rahatsız, gece de cok rahatsız oldum, kustum kusacam modunda dolaştım evde, bı ara parmaklamayı dusundum ama oğlum rahatsız mı ollur dıye yapamadım, yanı kısaca dun o kdr tatlıyı ne ıyı bok yemısım de yemısım...
bırazdan kahvaltı yapıp önce dermatologa snr spora gıdıcem.. dermatologdan teee gecen hafta randevu almıştım ama hala kasınıyorum sonuc olarak kendı doktorum dermatologa gıtmeden once bısı dıyemem demıstı, azaldı tabı kasıntım ama olsun gıtmıs olayım, catlakları da sorarım hatta :) snr spora gıdıp yuzucem..kalan gunlerımın tadını cıkartıyım bakalım daha ne kdr gıdebılcem yuzmeye..
gıdıp kahvaltı hazırlıyım, gorusuruz öğleden snr..

günaydın kızlarrrrrrr

gecede benim ayağıma bir kramp girdi çok fenaydııııııı çok kötü oldum canım çok yandı eşimi kaldırdım oda uyku sersemi napcanı şaşırdıı hala ayağımı sürüyorum acaip bişi olduuu magnezyumu alıyorum ama almasam nolcak düşünemiyorum

geçmiş olsu prop dikkat et artık çok kaçırma tatlılarııı az ve sık sık yee

emzirme sütyeni de bakıcam. zaten benim bir tane var 1-2 sene önce almışım bilmeden :roflol: ne kadardı orda ne markası neydi hatırlıyo musun? malum bana her marka olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…