canim kusura bakma benim pc kafayi yedi kapanip kapanip duruyor sinir oldum onunla ugrasiyordumbilmiyorumkismile
canim bende evlenip geldim
unuttum söylemeyi bugün benimde evlilik yildönümüm 16.senemiz oldu masallah bize esimden güzel bir hediye bekliyorum yani
zeynn 16 sene mı olmuş tü tü tü tüü maşallah cnm darısı başımıza..
masaallah zeyn 16 sne olmus bizde goruruz insallah 16 seneleri..
Çooookkkk tebrik ederim zeyn cim nice 16 yıllara eşinle çocuklarınla birlikte inşallah...opuyorumnanaktan a.s.
oo maşallah kızz kocaman olmuş kilosu da süpermiş. iyi bakmışsın oğlunaben geldim güzel anneler,
oğlumu gördüm geldim. şişko oğlan 1.400gr olmuş. bir tosuncuk doğuracaksın herhalde dedi. göbek küçük ama bebek gayet iyi maşallah dedi. suyu plasentası çok iyi dedi. bir de üç boyutlu baktık resmini çekti eli ağzındaydı aynı babasına benzettim burnundan. :) bilmiyorum artık. yerim onu ben yerim yerim yerim. çok tatlı teyzeleri yaa.
tatlıdır tabii zeyncim hem de ne tatlıdır.. senin oğluna da kocaman bir maşallahhselam kizlar nasilsiniz ben bugün doktora gittim oglusum 1100gr olmus boyuda 34cmmis agzini acip acip kapatiyordu cok tatliydiŞeniz
günaydın kızlar.. bugün ne çok sabahçı var aramızda..
benim midem hala rahatsız, gece de cok rahatsız oldum, kustum kusacam modunda dolaştım evde, bı ara parmaklamayı dusundum ama oğlum rahatsız mı ollur dıye yapamadım, yanı kısaca dun o kdr tatlıyı ne ıyı bok yemısım de yemısım...
bırazdan kahvaltı yapıp önce dermatologa snr spora gıdıcem.. dermatologdan teee gecen hafta randevu almıştım ama hala kasınıyorum sonuc olarak kendı doktorum dermatologa gıtmeden once bısı dıyemem demıstı, azaldı tabı kasıntım ama olsun gıtmıs olayım, catlakları da sorarım hatta :) snr spora gıdıp yuzucem..kalan gunlerımın tadını cıkartıyım bakalım daha ne kdr gıdebılcem yuzmeye..
gıdıp kahvaltı hazırlıyım, gorusuruz öğleden snr..
günaydınnn
sabahın kör vakti uyandım 6,30 da ne alakaysa bir daha uyuyamadım :bbo: gece karnımın üstüne yatmışım bir ara, karın ağrısıyla uyandım sanırım o aklıma gelince suçluluk hissettim. bir parça çikolata yedim hemen de oğlum hareket etti içim rahatladı..
bugün oğluma ve kendime bişeyler almaya çıkıcam kısmetse.. çok bişey almasam da moralim düzelsin hareket olsun biraz..[
cnm bende o istem dışı bilmeden yapıln bir hareket üzülmeee bazen benimde öyle oluyorrr bende acıyla kalkıyorum hemen yatış posizyonumu değiştiriyorummm hatta sürekli soluma yatmaktan acıyor artık belim arada sağa dönüyorum sonra tekrar soll
ciciler mi alcan sen hadi bakalımmm dün bizde ykm ye gittik emzirme sütyeni baktım sana göre vardı düşünüyorsan bir bakk kaliteli ve fiyatıda uygundu ben baktım beden olmadııı
emzirme sütyeni de bakıcam. zaten benim bir tane var 1-2 sene önce almışım bilmeden :roflol: ne kadardı orda ne markası neydi hatırlıyo musun? malum bana her marka olmuyor..cnm bende o istem dışı bilmeden yapıln bir hareket üzülmeee bazen benimde öyle oluyorrr bende acıyla kalkıyorum hemen yatış posizyonumu değiştiriyorummm hatta sürekli soluma yatmaktan acıyor artık belim arada sağa dönüyorum sonra tekrar soll
ciciler mi alcan sen hadi bakalımmm dün bizde ykm ye gittik emzirme sütyeni baktım sana göre vardı düşünüyorsan bir bakk kaliteli ve fiyatıda uygundu ben baktım beden olmadııı
ay nıye her marka uymuyo :S
Dagi al bijocum dagi iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?