2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydınlar..
figencim ben de magnezyumu günde 1 kez alırken devam ediyodu kramplar, 2 kez al dedi doktorum.şimdi olmuyo.. ama içmryi unuttuğum zamanlar tekrarlıyo.

koca memeliyim de ondan hayatım :) malesef belli başlı markaları giyebiliyorum. mesela kom mesela ten

alırsan bana da haber ver canım ben iki hafta önce daginin aldım hiç beğenmedim geri götürmeyede üşendim öle duruyo...kom ya da ten de güzel varsa bende alim...oralara bakamadım daha...

iyilik hayatım ne olsun. fasulyemi koydum haşlanıyo. 10 gibi çarşıya çıkıcam bişeyler alıcam zaman geçiriyorum.

emzirme sütyeni bakim de haber veririm sana da..

ooohhhhh ellerine sağlık, bende nohut yapcaktım bugün ama eşim akşama iftara gidiyo bana göre yemekte var onun için yarın yaparım taze taze..

tamam canım sen bana haber verirsin...

günaydın kızlar. bende kan şekerini evde ölçenler kervanına katıldım. Nalancım senin şekerin kaç civarları çıkıyor.

Günaydın kızlar... Dün akşamdan beri alt karnımda gerilmemi diyim ağrımı diyim tuhaf bişiler oluyor... Özellikle yürürken neden olabilir sizce böyle bişi yaşayan varmı aranızda

günaydın kızlar nasılsınız?
sibelcim benimde her gece kramp giriyor bacağıma. bazen 1 defa bazen 2 defa.
magnezyum kullandıktan sonra 2 kere girmeye başladı dr. söyledim bırak bakalım dedi.
bıraktım farketmedi tekrar başladım.
günde 1 defa alıyorum ama faydası olmuyor.
2 defa alsam mı diye düşünüyorum dr. telefon açıp sormam lazım.
kramp girdiğinde ayak parmaklarımı dizime doğru kıvırdığımda hemen geçiyor.

birisi zeyn bebişlerinize maşallah!

prop geçmiş olsun canım.

zeyn yıldönümünüz kutlu olsun. 26. yılınızıda beraber kutlayın inşallah!

Son düzenleme:
günaydın kızlar. bende kan şekerini evde ölçenler kervanına katıldım. Nalancım senin şekerin kaç civarları çıkıyor.

valla değişiyo aslında neden değiştiğini bi anlasam, mesela sabah 1 su bardağı süt 2 dilim buğday ekmeği beyaz peynir ve 3 adet zeytin yedim, açlık 97 tokluk 152 çıktı, ne alaka annamadım...

şeker yemedim etmedim, ama geçen akşam diyet dondurma yedim sonra ölçtüm 133 çıktı bu daha da ilginç tabi...

sende kaç çıkıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…